silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ma ja no,....če sem pa pri pospravljanju dve sveči našla,...hm, sej najprej sem jih mislila "lastniku" poslat.....kaj morem, sem se premislila,....jih bom sama skurla......zraven si bom pa še mal noge pretegnila.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 perfect.... js pa eno reč sam še za skopirat pa pobarvat....mam še zmer čb printer.... :xx!: ....pol pa al grem spat, al bom pa nemirna in ne bom vedla kaj bi...tole njet gud.....nek si bo treba zmislit...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 .....lohka bi šla z mano na špancir....pa eno svečo ti odstopim.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ...na predvideno lokacijo....jp, bi.... ....sam k si mal daleč za take podvige skoz delat.... ...ja sej, sveče so pa tako za luft in je tozadevno tud ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja no,....sej misli tud štejejo,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Morgen...........da vas ne bo zeblo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 koga pa zebe daaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 mene ni škorpije, da bi me grela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dobro jutro strupene dame... Kako lahko katero zebe? Pa sonce je zunaj! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 strupeni gospod moj poklon tukaj je megla in vonj po jeseni danes izredno dobre volje trd je moj , mornarski kruh trrrrd in strašno suuuuuuuh kakor, da sploh ni več krrruuuh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Škorpije hvala, ste fajn skakale zame sicer se me očitno res izgoiba ... imeli smo se pa noro fajn še včeraj potegnili after party do poznih ur zdej pa samo pofočk pa šibamo naprej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jaz tut vsem dober dan.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dannn,...pa en lep meglen pozdrav! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 veza silki teb pa en sončen dan..pa še malo sonca ti bom poslal pravkar zvedla, da je ata saturn kriv za totalno zbrko zadnjih 4h let svašta še dobr da je to zdej mim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 klarus, tut mene zanima, kdo mi hodi v zelje zadnja leta in dela zbrko... hidirja! manda so vmes podobni vesoljski škrati kot pri tebi, glede na čas rojstva... Pa dans je tut nek čuden dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 men je pa danse suuuuuuuuuuper dan...pravzaprav me že ta energija mede od včeri ti jo pošljem en mal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Hvala, sem je res potrebna.. Dans mi želo nekam meri na lastno glavo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ah kje...veš kaj naredi...zberi vso to negativo, jo oblikuj v krogljico in jo pošlji na pohorje v eno drevo..al pa v kako rožo, skalo itd...sam ne v ljudi tako kot rastline predelujejo in zivijo zaradi našeha izdihanega co2 tak je tudi z energijami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 men je pa danse suuuuuuuuuuper dan...pravzaprav me že ta energija mede od včeri ti jo pošljem en mal sprejeto sam da te slišim pa se imam lepše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sprejeto sam da te slišim pa se imam lepše xrosex kaj una muca dela al mjavka al liže Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ah kje...veš kaj naredi...zberi vso to negativo, jo oblikuj v krogljico in jo pošlji na pohorje v eno drevo..al pa v kako rožo, skalo itd...sam ne v ljudi tako kot rastline predelujejo in zivijo zaradi našeha izdihanega co2 tak je tudi z energijami Dobra ideja. bom verjetno kar odšla na pohorje, le da bom zapacano energijo poslala v kozmos v osmicah, drevesom pa poklonila pozornost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Eno vprasanje za skorpije... Kako lahko en bikec omrezi skorpijo? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 xrosex kaj una muca dela al mjavka al liže pure imagination or rich imagination Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Damn, sem prevec starinsko vprasu, al kaj... Kako lahko en bikec Ferdinand dvori skorpiji? A pomaga ce se na trepalnce postav, itd,...Nasveti, skorpije, prosim lepo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Damn, sem prevec starinsko vprasu, al kaj... Kako lahko en bikec Ferdinand dvori skorpiji? A pomaga ce se na trepalnce postav, itd,...Nasveti, skorpije, prosim lepo! sorry nisem škorpija mam pa škorpijo doma in vem kako jo osvoji lev drugače direktno ji povej kaj ti leži na srčku in bo kar bo zdaj vem zakaj ne moreš spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.