natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 hm A ti na uho prsepnem? Sam mors obljubit, da ostane med nama... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 A ti na uho prsepnem? Sam mors obljubit, da ostane med nama... lahka oblubim, da ne bom povedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 A si kaj su mila? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 pravzaprav ja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Draga skorpija.... Vem, da bos brala tole in vem, da bos vedela, da je zate...v temi pesem pocutja je pesem zate...je v spanscini, ampak govori tocno o tem, o cemer razmisljam jaz... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bikec lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bo treba it na tečaj španščine Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bo treba it na tečaj španščine pa na pohorje, preden se vlije! še vedno bluzim po vseh temah.... kaj mi je danes? grem še k zlati ribici pa da vidim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 bo treba it na tečaj španščine Ne nujno, saj gotovo pozna koga, k spreha spansk... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Škorpije moje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 pozdravljena škorpio deklica! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 danes zvečer pa luna prestopi sco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ... punce, kaj bo dobrega malo grem športat čez pol ure, se že cel dan pripravljam, kar ravno ni pohvalno, važno je, da uresničim. pa tale bikčeva romantika mi je prav luštkana danes.. a se je katera spoznala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jao, bejbe ne jamrite,.....jest sem še zdej v službi,.... .....pa brez kjučkov od telovadnice Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jaz pa ne... vekakor upam, da bo obrodila sadove. pa da se bo kak dečko iz tega še kaj naučil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Repkiceeeeeeeeee dan, večerrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 OOOOOooooooo Valkira si se oglasla po dolgem času al pa vsaj jest opazim Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 eee, Valkira,....kaj čem,....sem se uspela "lufta" znebit,....zdej pa nimam kej doma počet.......japajade ja no,...tole "polaganje" škorpije,.....ne vem no,.....pr takem pihanju na sco dušico,...sumim, da bo scorpi zlo hiter vstala,....če bo eventuelno sploh pristala v horizontali..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 a še zdej si na šihtu?...tumač....sicer se pa taprava oglaša k mam doma še za risat.....ma ja....odlično mi gre......sam me je začela sco luna po malem grabit in me hudo mika kaj v slogu ......ampak sam teoretično...k je itak brezveze...... ...brala in brala...pa ne zastopim...najbolš, da me radovednost mine.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 končno malo razmigana... pa nisem bila v horizontali. kaj se tega tiče pa...vsakemu, kar mu paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ma bejba, dej si duška ..če sem prav zastopla, je menda tema oz bikec je spraševal kako oz na kak način osvojiti škorpijo.... ...naslednja bo pa bl taprava,....namreč kako jo OBDRŽATI.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ma bejba, dej si duška a tole meni....a za ........?....jh, kdo ve, če bi se znala ustavit, če začnem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ma bejba, dej si duška ..če sem prav zastopla, je menda tema oz bikec je spraševal kako oz na kak način osvojiti škorpijo.... ...naslednja bo pa bl taprava,....namreč kako jo OBDRŽATI.... ni bilo mišljeno obdržati ampak omrežiti. obdržati pa..... ma saj vseeno glavno, da dogaja ( je rekel raver zlati ribici ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ......sam me je začela sco luna po malem grabit in me hudo mika kaj v slogu ......ampak sam teoretično...k je itak brezveze...... Cer vsem, tudi mene grabi isto, Amiska ...mater kar neka jeza :xx!: ne vem, kaj dogaja... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Sam luna je prešla v škorpijo, pa je LNF zašteku... mislim, da je blo do minute natančno Je treba nardit štalo da se ve, kje je luna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.