Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Je treba nardit štalo da se ve, kje je luna ... kuj za pizdarije, a a a Goody.....let's Do It repkice obedve Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ... kuj za pizdarije, a a a Itak a ti boš pa rekla, da ne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jasno, da tud zate Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Goody.....let's Do It repkice obedve kaj, ti tud za pizdarije al kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 he he...vse v slogu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 to pa res.... zdej bom elegantno odšibala v horizontalo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 kakšna fora...a kr na -2 al kaj?....se pravi, da ti dva manjkata...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jh...nikol ne veš...a kr ljubavna sta bla...hm...ma ne...sej mogoč sta bla čist navadna...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 a misliš, da sta 2 ljubavna OSa šla v maloro ...kaj se sploh sekiras sej mas itak vse ljubavne OS-e sprintane in na hladilnik nalimane... zraven pa srcke narisane... softyć... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 kaj, ti tud za pizdarije al kaj Ja vedno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ... pa pimu nooo... dej mi mal užitka... da domišljija dela sej to je bla sam foušija...pol pa tolažba...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ja pajade... sploh tvoje ...sanja svinja kukuruz... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 a tko pol... zavist te daje ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ... pa nisem ti jst kukuruz, ti svinjo jedna ...sem izhaju iz tega, da si to, kar jes... pol sem jaz res svinja, kaj cem(prsut njami)... ti pa potanovem nisi vec kukuruz ampak ena navadna kura... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 eee, Valkira,....kaj čem,....sem se uspela "lufta" znebit,....zdej pa nimam kej doma počet.......japajade ja no,...tole "polaganje" škorpije,.....ne vem no,.....pr takem pihanju na sco dušico,...sumim, da bo scorpi zlo hiter vstala,....če bo eventuelno sploh pristala v horizontali..... mmm, zakaj je vedno treba najprej na horizontale mislit? Ce mi je bejbika vsec, to se ne pomen, da mi je cilj horizontala...kot zadnji korak ze, nikakor pa ne prvi. Najprej zelim spoznati dekle, se spoprijateljiti in zaljubiti in sele na koncu bom hrepenel, da je moja tudi s telesom. Vendar pa mi je najpomembnejse srce in dusa. Ne verjamem, da dva ratata enkraten par in ful srecna, ce se najprej dol data, pol pa o zvezi razmisljata... Sploh pa, prosim mal spostovanja do dekleta, kateri sem pisal poste. Ker ce bi mislil, da ji je sam do horizontale, se niti trudil nebi. Zdaj pa lahk recete da sm cepec, al pa cudn, sam tak pac sem in pika. To je edina stvar, o kateri ne razpravljam. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Repkice jutroooooooooooooooooo Natrix, sej maš mal prov, sam tam nekje na sredini se mal moje mnenje razlikuje od tvojga pa ne mislim, da bi se blo treba najprej dol dat, sploh ne..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 daaaaaaaaaaaaan repki vse ste neki čist na podnu..js pa čisto se vidi da me je ata saturn spustu iz kremljev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 mmm, zakaj je vedno treba najprej na horizontale mislit? Ce mi je bejbika vsec, to se ne pomen, da mi je cilj horizontala...kot zadnji korak ze, nikakor pa ne prvi. Najprej zelim spoznati dekle, se spoprijateljiti in zaljubiti in sele na koncu bom hrepenel, da je moja tudi s telesom. Vendar pa mi je najpomembnejse srce in dusa. Ne verjamem, da dva ratata enkraten par in ful srecna, ce se najprej dol data, pol pa o zvezi razmisljata... Sploh pa, prosim mal spostovanja do dekleta, kateri sem pisal poste. Ker ce bi mislil, da ji je sam do horizontale, se niti trudil nebi. Zdaj pa lahk recete da sm cepec, al pa cudn, sam tak pac sem in pika. To je edina stvar, o kateri ne razpravljam. Natrixred, kako lepo povedano drugace pa vsem soncka polno jutro , danes ze boljse volje. Zbudila ob nesramnih 5h , pol pa skuhala kavico, pa na vrt po paradiznik in zelje... kako lepo zunaj disi, pa vse sveze od nocnega dezja ... bodite lepo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Vsem in vsaki repki posebej, dobro jutro............ Bikcu za tako lepe besede Jeternici hudo dobro na morju Tipka.........bi se ti pridružila pri pobiranju zelenjave Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Dobro jutro vsem in vsaki posebej, se posebno pa moji skorpiji POSEBEN POZDRAV PA TUDI SESTRCI, SICER NEVEM, CE BOS VIDLA, AMPAK VELJA PA V VSAKEM PRIMERU! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 grem samo do Izole...v 15 letih kar hodim še nisem imela več kot en dan slabega vremena...tudi letos bo tako ...če pa slučajno ne bo...dela-fizioterapije in "norenja" še preveč ...grem šele v četrtek... ampak "spokala" sem pa že... hv Valkiratudi tebi hv...držim pesti za tvojo vodnarko...kaj bo uživala! full full ti hvala, sploh ne veš da se mene in moje levje samozavesti počasi loteva strah potuje jutri ob 18.05 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Dober dan vsem!!!!!! Ta dan pa je čist nekaj drugega, kot včeraj!! Klarus, tvoja čarovnija uspela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 strupenjače res je en super dan danes je treba zadnji dan dopusta fajn izkoristit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 je treba zadnji dan dopusta fajn izkoristit Pol pa kar Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Pol pa kar o ja se ni za bat, da ne bi izkoristla čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.