Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jh...nikol ne veš...a kr ljubavna sta bla...hm...ma ne...sej mogoč sta bla čist navadna...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:o|o: a misliš, da sta 2 ljubavna OSa šla v maloro :C: x;)x x:Dx

...kaj se sploh sekiras sej mas itak vse ljubavne OS-e sprintane in na hladilnik nalimane... zraven pa srcke narisane... softyć... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

... pa pimu nooo... dej mi mal užitka... da domišljija dela x;)x x:px x:Dx

sej to je bla sam foušija...pol pa tolažba...... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja pajade... sploh tvoje x;)x x:Dx

...sanja svinja kukuruz... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

... pa nisem ti jst kukuruz, ti svinjo jedna :lol: :lol: :lol:

...sem izhaju iz tega, da si to, kar jes... pol sem jaz res svinja, kaj cem(prsut njami)... ti pa potanovem nisi vec kukuruz ampak ena navadna kura... x:Dx x;)x

Frank Zappa

eee, Valkira,....kaj čem,....sem se uspela "lufta" znebit,....zdej pa nimam kej doma počet.......japajade :lol: :lol: :lol:

ja no,...tole "polaganje" škorpije,.....ne vem no,.....pr takem pihanju na sco dušico,...sumim, da bo scorpi zlo hiter vstala,....če bo eventuelno sploh pristala v horizontali..... :huh:

;) :lol:

mmm, zakaj je vedno treba najprej na horizontale mislit? Ce mi je bejbika vsec, to se ne pomen, da mi je cilj horizontala...kot zadnji korak ze, nikakor pa ne prvi. Najprej zelim spoznati dekle, se spoprijateljiti in zaljubiti in sele na koncu bom hrepenel, da je moja tudi s telesom. Vendar pa mi je najpomembnejse srce in dusa. Ne verjamem, da dva ratata enkraten par in ful srecna, ce se najprej dol data, pol pa o zvezi razmisljata...

Sploh pa, prosim mal spostovanja do dekleta, kateri sem pisal poste. Ker ce bi mislil, da ji je sam do horizontale, se niti trudil nebi. Zdaj pa lahk recete da sm cepec, al pa cudn, sam tak pac sem in pika. To je edina stvar, o kateri ne razpravljam. :palec: x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

mmm, zakaj je vedno treba najprej na horizontale mislit? Ce mi je bejbika vsec, to se ne pomen, da mi je cilj horizontala...kot zadnji korak ze, nikakor pa ne prvi. Najprej zelim spoznati dekle, se spoprijateljiti in zaljubiti in sele na koncu bom hrepenel, da je moja tudi s telesom. Vendar pa mi je najpomembnejse srce in dusa. Ne verjamem, da dva ratata enkraten par in ful srecna, ce se najprej dol data, pol pa o zvezi razmisljata...

Sploh pa, prosim mal spostovanja do dekleta, kateri sem pisal poste. Ker ce bi mislil, da ji je sam do horizontale, se niti trudil nebi. Zdaj pa lahk recete da sm cepec, al pa cudn, sam tak pac sem in pika. To je edina stvar, o kateri ne razpravljam. :palec: x;)x

Natrixred, kako lepo povedano :2src:

drugace pa vsem soncka polno jutro xDDx , danes ze boljse volje. Zbudila ob nesramnih 5h :eek: x:px , pol pa skuhala kavico, pa na vrt po paradiznik in zelje... kako lepo zunaj disi, pa vse sveze od nocnega dezja x:px ...

bodite lepo

Mojca

Dobro jutro vsem in vsaki posebej, se posebno pa moji skorpiji x:Ix

POSEBEN POZDRAV PA TUDI SESTRCI, SICER NEVEM, CE BOS VIDLA, AMPAK VELJA PA V VSAKEM PRIMERU! xsrcx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

grem samo do Izole...v 15 letih kar hodim še nisem imela več kot en dan slabega vremena...tudi letos bo tako x^x ...če pa slučajno ne bo...dela-fizioterapije in "norenja" še preveč :vragec: ...grem šele v četrtek... ampak "spokala" sem pa že... x:px hv Valkira

tudi tebi hv...držim pesti za tvojo vodnarko...kaj bo uživala! :flower:

full full ti hvala, sploh ne veš da se mene in moje levje samozavesti počasi loteva strah :vio:

potuje jutri ob 18.05 :palec: :palec: :palec: x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...