silki 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Daaaaan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 o ja se ni za bat, da ne bi izkoristla čist A prou čiiisttttttt ....no pol morš pa kar v akcijo, d izkoristš vsak trenutek Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Dober dan vsem!!!!!! Ta dan pa je čist nekaj drugega, kot včeraj!! Klarus, tvoja čarovnija uspela! še mal pa bom čarovnica kak pa ta luna dans na druge vpliva js tak dobr..vsi ostali pa tak da mi kr neki delajo probleme šibam nazaj če ne bo še kje kaka štala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 še mal pa bom čarovnica Pa to una ta dobra Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Pa to una ta dobra upam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 dobra vila a tudi dobre vile niso vsemogočne, kajne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 dobra vila a tudi dobre vile niso vsemogočne, kajne kam bi pa prišli, če bi vse stvari, odgovore in rešitve dobil servirane na zlatem pladnju...nikoli se nebi ničesar naučili xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 a zamenjama..men je blo pa dans skor premal cajta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ... nič ne menjam... se grem kar učit ... da bi jst kuhala... vsak dan... cel dan... jovo na novo :OO!:čist tak, da bi js mogla sedet v pisarni dan za dnem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ... no viš kok smo fajn popedenani ... čeprav jst tut precej okol španciram, pa telovadim sam vseen je to za mene čisto premalo...nebi zdržala vsak dan ene 6 ur pri meru sedet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Škorpice moje še mal pa se spet beremo! Za zdej pa sam pofočk pred nadalvanjem uživanja. Sn že črn kt zamorc me oke rešujejo! Ajde, strupkice! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Škorpice moje še mal pa se spet beremo! Za zdej pa sam pofočk pred nadalvanjem uživanja. Sn že črn kt zamorc me oke rešujejo! Ajde, strupkice! Dej, bejži si nas čisto poslinil Pazi nase, da te kakšna zver ne požre! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 natrix...lepo napisano.... audi....vso srečo dečvi...pa itak, da ji bo fajn in dost užitkov tud jeternici..... pozdravčke vsem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 kaže, da teče energija v krogu. dans pa meni že cel dan blokira dostop do servera. :!!: Prijatlca mi je omenila, da bo dans uprizorjeno kurjenje čarovnice. Veste kaj o tem? Smo že razmišljale, da sklenemo obroč okrok grmade pa nas je premalo. Pa drugo leto.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 sam vseen je to za mene čisto premalo...nebi zdržala vsak dan ene 6 ur pri meru sedet Ah, pol bi pa uzivala v mojem delu. Je ful dinamicno, sem na terenu, v pisarni, s strankami, potujem po drzavi,... Edin po mojem ti ne bi blo vsec tist del moje sluzbe, ko vcasih cel dan prezivim pred racunalnikom (8 ur nepremicno, se hrano si narocim) in programiram, chekiram,... Se mene ubije tak dan, sam kaj hocmo... Škorpice moje še mal pa se spet beremo! Za zdej pa sam pofočk pred nadalvanjem uživanja. Sn že črn kt zamorc me oke rešujejo! Ajde, strupkice! Glej no glej, kdo se javlja...sem ze mislu, da si izginu s povrsja planeta Lepo, da se javs vsake tolk, pa tud v tejle temi se kar gnete skorpij, petelina pa nobenga, da b mal red naredu Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Dobr jutr! Kam pa to hodis, bolj natancno, ce ni skrivnost? V kater del Izole? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jutro repki in nerepki ... mam dopust , sam me nič kej prijetnega ne čaka... socialna - razgovor pred ločitvijo :xx!: ... nej bo že mim Drži se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 kukuc Valkira A škorpije rabijo peteline po moje ne daaan vsem juhu...še en dan...potem pa ... mogoče se v soboto srečava Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ....grem na formulo.........če boš tam kje............mislim, da sem jaz videla tvojo sliko sicer sem opazna levinja...........rjovem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 dan xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 sicer sem opazna levinja...........rjovem Morgen Audi, to pa sploh ni res Drzim pesti za tvojo " malo "... zaupaj kosmosu, bo ze Vse, ki odhajate na dopust uzivajte do konca...ostali pac uzivajte doma in v sluzbi Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 mojca xrosex kak kaj križ ? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Repkice pa en repek sem vidla, da se je oglasu za ostale pa tud kolk je to fajn ... moj prvi delovni dan (po dopustu) je že mim ... ha, v dobri urci nardila vse pa še jutr sem kar frej kje je zdej sonce, da šibnem kam A prou čiiisttttttt ....no pol morš pa kar v akcijo, d izkoristš vsak trenutek je blo popoldne prov fajn izkoriščeno spet do poznih ur samo kakšne "konkretne" akcije pa kar ne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jutro repki in nerepki ... mam dopust , sam me nič kej prijetnega ne čaka... socialna - razgovor pred ločitvijo :xx!: ... nej bo že mim Ker te že dolgo nisem nikjer zasledila,se bom kar mal k škorpijam preselila Držim pesti zate in batmančka Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 je blo popoldne prov fajn izkoriščeno spet do poznih ur samo kakšne "konkretne" akcije pa kar ne Ejejej ...sicer je važno da si se mela goody ....sam je pa tud res, da za kako 'konkretno' akcijo, rabš 'konkretnega' LEVA Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.