natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 contesa pravi: A si malo zašel? Uh, ja, zadnje case... Zacel se je pa tako, da sem opazil vdor skorpij v temo bik, pa sem reku, ce hocejo vojno, naj pa bo! Sam problem je v tem, da so forumski biki malostevilcni, nedejavni, ali pa neodlocni (ali vse skupaj), ker razen mene in se enega, se nekak ne javljajo... Tako sem obkrozen z repki, . Je pa kr fajn. Jaz jim obljubim, da jih ne bom pohodil, one pa, da me ne bodo popikale Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 In je volk sit in koža cela! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 natrixred pravi: Uh, ja, zadnje case... Zacel se je pa tako, da sem opazil vdor skorpij v temo bik, pa sem reku, ce hocejo vojno, naj pa bo! Sam problem je v tem, da so forumski biki malostevilcni, nedejavni, ali pa neodlocni (ali vse skupaj), ker razen mene in se enega, se nekak ne javljajo... Tako sem obkrozen z repki, . Je pa kr fajn. Jaz jim obljubim, da jih ne bom pohodil, one pa, da me ne bodo popikale en mejčan te pa mormo zastrupit, da postaneš imun na strup, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Natrixred, da se ne utopiš tu prevladuje voda! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 klarus pravi: en mejčan te pa mormo zastrupit, da postaneš imun na strup, ne Je ze prepozno, sem ze imun . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ksantipa007 pravi: Natrixred, da se ne utopiš tu prevladuje voda! tud kaki luft si upa sem pridet..tak da če se že ker začne utapljet, ga mehurčki gor potisnejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ksantipa007 pravi: Natrixred, da se ne utopiš tu prevladuje voda! Kaj pa vem, vodo naravnost ljubim....kam se pa uvrsca tehtnica? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 natrixred pravi: Je ze prepozno, sem ze imun . Je imel doma veliko vaje! natrixred pravi: Kaj pa vem, vodo naravnost ljubim....kam se pa uvrsca tehtnica? Zrak! Kaj bi si pa lahko zapomnil! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ascendent ima v tehtnici, znam njegov chart na pamet! Pluton v 1 hiši in točka duha in fortune tudi v tehtnici! Drugače pa še 2krat lev, oven, dvojček, škorpijon, rak in strelec. Malo vsakega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 contesa pravi: Ascendent ima v tehtnici, znam njegov chart na pamet! Pluton v 1 hiši in točka duha in fortune tudi v tehtnici! Drugače pa še 2krat lev, oven, dvojček, škorpijon, rak in strelec. Malo vsakega! Damn good combination! Torej, na kratko....strup med strupki valkira pravi: zrak :xx!: Madona, ste me pa napadle . Sej sem jest tud full zainteresiran za te reci, sam tolk pa spet ne...sploh mi pa ni blo nikol jasn, kdo se je spomnu postavt znamenja v naravne elemente in po kaki logiki... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pri astrologiji ni logike, samo naravne sile so! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 contesa pravi: Pri astrologiji ni logike, samo naravne sile so! Ja, baje da res... Sem glih razmisljal, da ti, Valkira in Klarus ne smete pridet skupaj, ker bi lahko se kako nevihto prcarale Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Misliš vse tri naenkrat? S Klarus sva že klepetali, bliskalo se sicer ni, je pa deževalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 natrixred pravi: Je ze prepozno, sem ze imun .eno js sestrki strup..ki je ponavadi tud hud, moja sesta že ve drugo pa je navadn sco strup contesa pravi: Misliš vse tri naenkrat? S Klarus sva že klepetali, bliskalo se sicer ni, je pa deževalo! bo še treba ponovit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 contesa pravi: Misliš vse tri naenkrat? S Klarus sva že klepetali, bliskalo se sicer ni, je pa deževalo! No, no.....vids! Ce se vama pridruz se Valkira, boste pa se kaj hujsga skup spravle. Mmmm , morda bi pa lahko letele in priletele na kak sok, caj, tequilo,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 contesa pravi: Drugače pa še 2krat lev, oven, dvojček, škorpijon, rak in strelec. Malo vsakega! blagor njmu..mene je pa skor sama voda in zrak sam dva planeta sta v ognju in zemlji še dobr dam mam asc v strelcu, da mi ogenj ven tuče natrixred pravi: No, no.....vids! Ce se vama pridruz se Valkira, boste pa se kaj hujsga skup spravle. Mmmm , morda bi pa lahko letele in priletele na kak sok, caj, tequilo,... mam glih metlo v popravilu, tka da ne bo nč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No, organizirajte s.c.o.r.p.i.o. party! No, moje dame, jaz grem spat, se beremo in pisemo jutri! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 valkira pravi: Eh, se vidi da nisi prej zahajal v to temo... sco partiji so na sporedu skoraj vsak mesec... dobimo pa se v večjem ali manjšem številu... na začetku nas je prišlo tudi po 15, sam to je ful težko zorganizirat... vse neki jamrajo kdaj lahko in kdaj ne... tko da se zdej dobivamo bolj posamično Nočko No, zdaj mi je pa ze bolj jasno..... Dajte vi to mal bl na izi, a prov?! Tuki so vsaketolk hurikani... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Dober dan vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 berem malo prejšnje strani in vidim, da ste pravi profiji, kdo ma kdaj kaj v keri hiši... In kdo sem zaj jaz? Vem le, da mi strelec diha nonstop za vrat, kot Klarus pa da mam luno v raku - spet voda in tu se moj nastop konča. Bom vesela, če mi bo kdo še malo zaveso razgrnil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Na hitro en lep pozdrav vsem skupi! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Pozdravček in ugodne vetrove! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Veza pravi: berem malo prejšnje strani in vidim, da ste pravi profiji, kdo ma kdaj kaj v keri hiši... In kdo sem zaj jaz? Vem le, da mi strelec diha nonstop za vrat, kot Klarus pa da mam luno v raku - spet voda in tu se moj nastop konča. Bom vesela, če mi bo kdo še malo zaveso razgrnil. na www.astro.com si lahka nardiš svojo karto..potem pa malo poglej....pa tudi razlago in predvid maš gor Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 hvala grem kr gledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Jutro repkice ...aja je že dan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.