Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hm, pa res, jaz tudi nisem ziher, da je mislil tole, Ruby...rekel je - ena polovica obraza, en koticek navzgor in to... in ne po cel obraz na eni polovici...On je kot sem postekala hotel obraz, ki je pol taksen in pol drugacen - in ne dveh obrazov... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Marsa, mislm ,da je mislu lik iz filma: Pierrot in Columbina, pa tud js nism nobenih fotk najdu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Haha, sco mind - sem tud jaz sla iz inata, ker se mi je bedast zdel, da ni pod nobenim od teh pojmov, pa tudi nic...Filma pa nisem gledala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hvala vsem za vse tole. Je pa res bilo kot zakleto. Preiskali dobesedno tisoče slik po netu. Samo včeraj zvečer do pol dveh zjutraj storine strani fotk pod raznimi iskalnimi gesli ... Od Bude sem dobil celo rešto slik, od katerih jih je kar nekaj uporabnih in bodo notri, kolikor bo to ustrezalo oblikovalcu. Hvala, Buda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 en škorpjonski pomah! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Od Bude sem dobil celo rešto slik... ... a ne, kolk cudno, da je taka frka to dobit. No, a kul, sam da je ratalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Lupcka skorpijoncku. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 ziher nisi mislila mene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Mene tud verjetno ne :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 pa saj ti nisi škorpijon , trudi...hm...al si... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 škorpijonka tu http://www.bbc.co.uk/teens/girls/horoscopes/images/hp-scorpio.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 20. novemberček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 in kaj to pomeni, da sem tretja ,se namreč ne ukvarjam ravno s podrobnostmi glede mojega znamenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Trudi je lev, ne škorpijon! saj se mi je zdelo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Mary* 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tretja dekada pomeni, da si v zadnjem delu škorpijona. Vsako znamenje je razdeljeno na tri dekade! Katera dekada pa sem jaz? Rojena sem 27. oktobra. Hehe, kmalu mam pa rojstni dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 prva dekada Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 druga dekada Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 pol je pa u redu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Škorpion: - element voda; flexibilnost1.dekada:~23/10-1/11 - potencial 5; vlada planet Mars - aktivnost2.dekada:~2/11-12/11 - potencial 6; vlada planet Sonce - ambicija3.dekada:~13/11 - 22/11 - potencial 7; vlada planet Venera - produktivnost Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 hja kak že js pa zdajle Scorpionse poslušam sej niso slabi ti škorpjiči ... hehja, če bi premogli mal preprostosti, ponižnosti, pa kako zračno lastnost, in morda malo več topline.... bi blo to takoj dabest znamenje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jz bom kr v drugi dekadi ostala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sem že tok časa v njej da mi je prov domača in se super počutim. ne menjam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jm pa kr na svojm marchku ostala... sej je cist ql. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 kolk se mi zdi fajn, če še kdo temo sfali pa mal zabluzi ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 kolk se mi zdi fajn, če še kdo temo sfali pa mal zabluzi ... No sej je nisem cist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.