Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Guest anangel
(popravljeno)
Evo.....še ena škorpijonka, ki raje ne bo povedala, da je ponosna na to.....ponos je duhovna nečistoča...baje......vesela bi bila, da bi nas ljudje malo bolj razumeli kot nas do zdaj, ker se sploh ne zavedate, da takšne prijatelje kot smo mi, ne boste našli kar tako....kar pa se tiče odnosa s tehtnicami.....ne moremo se razumet, ker ste tehtnice prevec površinske za našo globino.......žal.... Popravljeno -> anangel
Deli na socialnih omrežjih

Guest anangel
Evo.....še ena škorpijonka, ki raje ne bo povedala, da je ponosna na to.....ponos je duhovna nečistoča...baje......vesela bi bila, da bi nas ljudje malo bolj razumeli kot nas do zdaj, ker se sploh ne zavedate, da takšne prijatelje kot smo mi, ne boste našli kar tako....kar pa se tiče odnosa s tehtnicami.....ne moremo se razumet, ker ste tehtnice prevec površinske za našo globino.......žal.... :o|o: x;)x

Guest anangel
To Trudi je pa izkusnja, ki prihaja direkt iz odnosov z ljudmi.......ce si skorpio, bos vedu o cem govorim.....

To Trudi je pa izkusnja, ki prihaja direkt iz odnosov z ljudmi.......ce si skorpio, bos vedu o cem govorim.....

Nisem......zato niti ne poizkušam razumet (vsaj za enkrat ne), ker sem na marsikaj ponosen x^x

Nisem......zato niti ne poizkušam razumet (vsaj za enkrat ne), ker sem na marsikaj ponosen x^x

odvisni do kere mere je ta ponos....včasih se to drago plača :sori:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

vsi smo v bitu enaki.......meje, meje, meje......ceprav vcasih me kr enmal tepe to, da sn skorpio......;)

Če to veš in se tega zavedaš (in to za vsako zadevico je tako), potem si lahko pomagaš in če ti kaj ne všeči, se temu tudi lahko izogneš x;)x

Guest anangel

..se opravicujem.....nikogar ne obsojam........samo knjige berem.....in potem vcasih kaj naglas povem....

res je......ampak, ce bi clovek bil vedez, ne bi bil revez...

..se opravicujem.....nikogar ne obsojam........samo knjige berem.....in potem vcasih kaj naglas povem....

res je......ampak, ce bi clovek bil vedez, ne bi bil revez...

Ni se treba opravičevat....poveš svoje, potem pa ostali tud x:Dx x;)x

Ja velja tako za ('ce bi clovek bil vedez, ne bi bil revež') 'prihodnost', živiš pa sedaj, torej, če veš, da te nekaj moti in ti ni všeč, potem to lahko popraviš in obrneš tako, da se temu izogneš oz. narediš drugače; tako da ti je ok x;)x

Guest anangel
zavedam se tega, da so problemi v bistvu lahko tudi priloznosti za nekaj boljsega.....ampak doseci to s takim karakterjem kot ga imam jst in podobni, je to tlk tezje....ampak ni panike.....trudim se, da mi je ok.....:)

vsak dan se spoznavamo x:px x;)x x^x

da nimaš ti kje kake konkretne vage..ko se že tolk dolg na kafe spravljama :inocent:

aja :wOOt: js mam tri planete v vahi x:o)x xcivx

zavedam se tega, da so problemi v bistvu lahko tudi priloznosti za nekaj boljsega.....ampak doseci to s takim karakterjem kot ga imam jst in podobni, je to tlk tezje....ampak ni panike.....trudim se, da mi je ok.....:)

a ti si čist iz cela :inocent: čist možn, da se na videz mogoč poznama :vio: :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...