Guest anangel 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 se vam zdi, da smo skorpijoni negativni? Ej ne vem klarus.....mozno je vse.......sploh v cel... prevec si otezujemo......vcasih mi sploh ni jasn zaka to se vedno pocnem.....na napakah naj bi se ucil, ne pa ponavljal jih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ne negativni. včasih izberemo težjo pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest anangel 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 vcasih????....takrat, ko je najmanj treba..........sam ves kaj.......ne bi si zelela met drugega znaka.......ma tisti magnetizem, ki ga nihce nima... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 mater samo res. bova naslednji teden ugledali lepoto ena druge?zmenjeno Ej ne vem klarus.....mozno je vse.......sploh v cel...bomo v bližnji prihodnosti preverle sam da v cele pridem se vam zdi, da smo skorpijoni negativni?veš ne morš gledat sm sončni znak..tu je še splet vseh ostalih sicer pa znajo drugi znaki bit glih tol negativni kot mi mi pač znamo pičit tam ko najbolj boli...ampak tak pik je tudi zdarviln Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Oooooo, škorpije kaj ste se razpričale dons anangel, dobrodošla še ene škorpije smo zmer veseli kdo je negativen jst se mam za nepoboljšljivega optimista ajde, včasih nas res kej prime ... pa po težjih poteh hodimo ... ampak so pa tiste tud najbolj fajne ... največ zanimivega doživiš na teh ta čudnih potkah pičimo pa takrat in tam, ko je treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 anangel...haj.... vage...u madonca...tista z reakcijskim časom je bla dbestična.... ste se pa razpričali danes do fula....js pa u službi sploh ne morem na net....ni praktičnih in teoretičnih šans...še dobro, da mam cajt dihat...pa še na to se moram včasih prav opozorit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 evo...tle te beremo. čestitke...si pošlihtala tamalga, pa še u službi razturaš.....bravo bejba.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hvala Amiska... priznam , sem kar mal važna ... sam finta je pa, da nisem povedal unih bolj hard izkušenj danes... sem sam pozitivo potegnila bravo bejba itak ... optimizem je treba pozitivno potegnit iz vsega jaz pa komaj čakam jutr ... spet šiht prov veselim se že ... čeprav mi mal narobe hodi, k moramo kar jutr začet ... jst bi bla zdejle na morju, če ne bi bil jutr šiht Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jutro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Hvala Amiska... priznam , sem kar mal važna ... sam finta je pa, da nisem povedal unih bolj hard izkušenj danes... sem sam pozitivo potegnila Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jutro... A ti posljem mal vrocine? Tuki se samo ponoci mal ohladi na kakih 28. Glih tolk, da se vedno rabis klima napravo. Sploh, ker so stene pregrete od sonca in je naceloma v hisi ponoci vec stopinj, kot pa zunaj... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 škorpije..bikec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jaz mislim, da bi moral Biki in Skorpije vlado v senci sestavt! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 zakaj pa v senci leve se pač zastrrupi...bikec jih pa vrže dol s prestola Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ja, seveda, ce pa kak prezivi, ga pa poteptamo . Seveda bi slo kar direktno, ampak se mi tko fajn slis, vlada v senci! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Dobro jutro vsem....! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hm siva eminenca.. sem kr za Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ves, kaj sem se spomnil, da postavimo na celo vlade kako ribo. Je lahko manipulirat in ce ze pade glava, ne pade skorpijonska ali bikovska. Pa se pregovor pravi, da riba vedno smrdi pri glavi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Zloba! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ah, sej ne da bi mel kaj proti ribicam, so prav fejst ljudje, sam baje da je tako zivljenje. Je pa tudi tako, da ce dobro vozis, nikoli ne pride do pucha Jaz vem, da sem dober strateg, politik pa bolj usiv. Tako da bi z moje strani kar skorpije vozile, jaz bi samo za security skrbel.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Ves, kaj sem se spomnil, da postavimo na celo vlade kako ribo. Je lahko manipulirat in ce ze pade glava, ne pade skorpijonska ali bikovska. Pa se pregovor pravi, da riba vedno smrdi pri glavi! kaj pa vem..js si glih nisem preveč dobra z ribami..je pa res, da še se hoče, se da ribico bvse nasrat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Men so ribice zakon, oz. bolj ribaki , jih mam zadnje cajte polno okrog, pa tud k mi je kakšen tip cool, pa všeč se izkaže, da je riba vklučno z mojim možem - spooky res Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest anangel 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kok ste lahk taki do ribic.......pa to so nasa sorodna znamenja skratka....jst grem na izpit in upam, da mi bo moja skorpijonska iznajdljivost kej pomagala.......... ....lep pozdrav vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 itak da ti bo..držim pesti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.