Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Hvala Amiska... priznam , sem kar mal važna :8):

... sam finta je pa, da nisem povedal unih bolj hard izkušenj danes... sem sam pozitivo potegnila x:Dx

pravilno.... :palec: ...sicer pa o izidu bilance sami odločamo...kot o pogledu na lajf....torej si mela pozitivno bilanco in to šteje..... xsrcx

Ja, seveda, ce pa kak prezivi, ga pa poteptamo x:Dx . Seveda bi slo kar direktno, ampak se mi tko fajn slis, vlada v senci! x:Dx :vragec:

jao....kakšne ideje.... x:Dx x;)x

evo...pa ni več tišine.... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Evribadi, sco na sceni... luna seka x8Dx ... vsaj pri nas... jaz polna energije, situacija obvladljiva x:Dx ... uf, ko bi si lahko vse tako enakomerno potalala :o|o: ... x:o)x ....

danes podpisala eno ful pomembno stvar :palec: ...zopet hvala kosmosu, da mi daje priloznosti xDDx ... ce mi uspe se en met,,bom na konju ( mi je cisto vseeno, ce je bel ali crn x:Dx )..

aja, pa danes srecala enega tipa, ki mi je v zelodcu naredil metuljcke.... izgleda, da se poznava iz prejsnih zivljenj... mi je rekla sodelavka; mater, ta tip pa se brani spustiti svojo energijo do tebe... ja pa ti do njega tudi :eek: ...jaz pa sploh nisem nic govorila, kaj se dogaja :eek: ..pol sem pa seveda moza skoraj po poti domov popadla x:Dx x:Ix x:o)x ... bo treba otroke dat spat, pol pa :2src: ... joj, joj, kako luna seka x:Dx x:px

Mojca

Verrrrrrrrrrrr repkice x:Dx x:Xx x:Xx

Hm.....mal vas pustimo same, pa že kar...udne misli po vaših glavcah xrolleyesx x:Dx

zakaj pa v senci :inocent: leve se pač zastrrupi...bikec jih pa vrže dol s prestola x^x x:Dx :palec:

Niti pod razno ne morte tega izpeljat x:Dx x:Dx

Ja, seveda, ce pa kak prezivi, ga pa poteptamo x:Dx . Seveda bi slo kar direktno, ampak se mi tko fajn slis, vlada v senci! x:Dx :vragec:

Ja najbojš je, da tako tudi ostane...vlada v senci x:Dx x;)x

Hm.....mal vas pustimo same, pa že kar...udne misli po vaših glavcah xrolleyesx x:Dx [/color]

itak da.... x:Dx ...ampak glavice....brrrr...ko da bi ble kkšne majhne punčke...bljek.... :o|o:

Niti pod razno ne morte tega izpeljat x:Dx x:Dx

...misli si....vprašanje je sam če se nam bo zares dalo...za sco ne obstaja "ne morem" če je interes taprav..... x^x

x:Dx :frog: x;)x

... ja ja, luna deluje... men sam blesarije hodjo po glavi... nič resna x:o)x x:px x:Dx

Mah kje hodi naša Klarus?

:2src: klarus pa s kurami vstaja..zato pa tud hodi s kurami spat xrolleyesx :vio: xcivx

al pa mogoče pred kurami vstajam xnckrivx :inocent:

v glavnem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:2src: klarus pa s kurami vstaja..zato pa tud hodi s kurami spat xrolleyesx :vio: xcivx

al pa mogoče pred kurami vstajam xnckrivx :inocent:

v glavnem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan x^x

Dobro jutro... x:Xx xsrcx

Pri nas kure še spijo... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Daaaann xDDx , spet vstala ob 6h, nic jasno :eek: ...jaz ki sem svetovni zaspanec x:o)x ... moz me je kar cudno pogledal, ko sem rekla, da ne morem vec spat x:Dx ... verjetno si je mislil, da mi spet kakek sco fore ven skacejo x^x ... skratka, imejte se fantasticno :2src:

Mojca

a lahka menjama :inocent: js bi pa glih dan poležavala :sori: x:Ix

Hojla Klari, lahko, jaz bi pa sla danes v sluzbo, mam polno dela, pa mi ne da miru x8Dx ... samo s kuho bi pa bil bolj kriz, kot ne...danes bi zajtrk bil sadni, za malico voda, kosilo spagetialio e olio, pa zeljna solata, popoldanska malica voda, vecerja pa kos tortice ali drugega peciva x:o)x ... verjetno bi hitro dobila odpoved :o|o:

Bodi lepo xDDx

Mojca

pozdravi jo in maximalno uživi :vio: :palec:

naslednij vikend me pa ne bo v lj...je nosko 'kriv' ker ma eno delavnico v mb x^x xcivx x;)x

Jaz pa se se nisem odlocila, ne vem, mi nekaj strajka v glavi :o|o: ..pa v financah tudi :sori: ...

bom videla, cakam kaksen preblisk x^x

Mojca

hehe ... sem jaz bila včeraj isto, valkira. ob 10 h kava .. za kakšne pol urce .. potem pa v knjižnico. se je tiste pol urce zavleklo do 12 h. in je spet pol dneva bilo mimo.

sicer si pa zgodnja, smo včeraj še kar pozno čvekali.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

... aja :vragec:

... zdej mam že skor tradicinalne sobotne sco jutranje kavice xcivx

:O: .....fouš......

mejte se skrajno fajn..... xsrcx

ne vem kakšna luna je....ne bi o prebliskih spljoh..... x^x ....mogoče to že vpliv prihajajočega mrka.... :inocent: ....super....bo treba še eno resetiranje nardit...... x:px

hm...a da ja.... :o|o: ...pa se sploh ne obnaša tako.... :vragec: ...sej pravim, še na luno se ne moreš več zanest.... x:Dx

tebe pa kmal čaka dopust, a ne?.....vesela zate..... x:px

še 7 dni :onfire: vmes še pade tečaj pri noskutu potem mal lenarjenja x^x pol pa VB in koncert :2src: :2src: :2src:

sploh se ne poznam..js ko sem bla vedno neki racionalni tip človeka, bo zdej za en koncert zapravla eno goro dnarja x:px x:Dx :palec: tale sade sati mi postaja več x^x x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

se mi je zdelo, da ti niso pravočasno povedali, da prevč racionalnosti škodi.... x:Dx ...sam nikol ni prepozno.... xDDx

kakšen koncert.....?

v london grem na ta zadni koncert turneje od robbia williamsa....v petek gremo tja..prespimo..gremo na koncert x:px :2src: ..prespimo in nazaj x^x čisto tak na izi x:Dx x:px x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Jez tut... da bi se mel fajn... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...