Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Hvala Amiska... priznam , sem kar mal važna ... sam finta je pa, da nisem povedal unih bolj hard izkušenj danes... sem sam pozitivo potegnila pravilno.... ...sicer pa o izidu bilance sami odločamo...kot o pogledu na lajf....torej si mela pozitivno bilanco in to šteje..... Ja, seveda, ce pa kak prezivi, ga pa poteptamo . Seveda bi slo kar direktno, ampak se mi tko fajn slis, vlada v senci! jao....kakšne ideje.... evo...pa ni več tišine.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Evribadi, sco na sceni... luna seka ... vsaj pri nas... jaz polna energije, situacija obvladljiva ... uf, ko bi si lahko vse tako enakomerno potalala ... ....danes podpisala eno ful pomembno stvar ...zopet hvala kosmosu, da mi daje priloznosti ... ce mi uspe se en met,,bom na konju ( mi je cisto vseeno, ce je bel ali crn ).. aja, pa danes srecala enega tipa, ki mi je v zelodcu naredil metuljcke.... izgleda, da se poznava iz prejsnih zivljenj... mi je rekla sodelavka; mater, ta tip pa se brani spustiti svojo energijo do tebe... ja pa ti do njega tudi ...jaz pa sploh nisem nic govorila, kaj se dogaja ..pol sem pa seveda moza skoraj po poti domov popadla ... bo treba otroke dat spat, pol pa ... joj, joj, kako luna seka Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Verrrrrrrrrrrr repkice Hm.....mal vas pustimo same, pa že kar...udne misli po vaših glavcah zakaj pa v senci leve se pač zastrrupi...bikec jih pa vrže dol s prestola Niti pod razno ne morte tega izpeljat Ja, seveda, ce pa kak prezivi, ga pa poteptamo . Seveda bi slo kar direktno, ampak se mi tko fajn slis, vlada v senci! Ja najbojš je, da tako tudi ostane...vlada v senci Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Hm.....mal vas pustimo same, pa že kar...udne misli po vaših glavcah [/color] itak da.... ...ampak glavice....brrrr...ko da bi ble kkšne majhne punčke...bljek.... Niti pod razno ne morte tega izpeljat ...misli si....vprašanje je sam če se nam bo zares dalo...za sco ne obstaja "ne morem" če je interes taprav..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ... ja ja, luna deluje... men sam blesarije hodjo po glavi... nič resna Mah kje hodi naša Klarus? klarus pa s kurami vstaja..zato pa tud hodi s kurami spat al pa mogoče pred kurami vstajam v glavnem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 klarus pa s kurami vstaja..zato pa tud hodi s kurami spat al pa mogoče pred kurami vstajam v glavnem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Dobro jutro... Pri nas kure še spijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a res a sem potem lahka kura Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Daaaann , spet vstala ob 6h, nic jasno ...jaz ki sem svetovni zaspanec ... moz me je kar cudno pogledal, ko sem rekla, da ne morem vec spat ... verjetno si je mislil, da mi spet kakek sco fore ven skacejo ... skratka, imejte se fantasticno Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a lahka menjama js bi pa glih dan poležavala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a lahka menjama js bi pa glih dan poležavala Hojla Klari, lahko, jaz bi pa sla danes v sluzbo, mam polno dela, pa mi ne da miru ... samo s kuho bi pa bil bolj kriz, kot ne...danes bi zajtrk bil sadni, za malico voda, kosilo spagetialio e olio, pa zeljna solata, popoldanska malica voda, vecerja pa kos tortice ali drugega peciva ... verjetno bi hitro dobila odpoved Bodi lepo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 jah to pa se enbi glih strinjal čeprav dobijo tud špagete...ampak bolonese, pa solatko in porovo juhico..za večerjo pa krompiejv golaž Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pozdravi jo in maximalno uživi naslednij vikend me pa ne bo v lj...je nosko 'kriv' ker ma eno delavnico v mb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 pozdravi jo in maximalno uživi naslednij vikend me pa ne bo v lj...je nosko 'kriv' ker ma eno delavnico v mb Jaz pa se se nisem odlocila, ne vem, mi nekaj strajka v glavi ..pa v financah tudi ... bom videla, cakam kaksen preblisk Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hehe ... sem jaz bila včeraj isto, valkira. ob 10 h kava .. za kakšne pol urce .. potem pa v knjižnico. se je tiste pol urce zavleklo do 12 h. in je spet pol dneva bilo mimo. sicer si pa zgodnja, smo včeraj še kar pozno čvekali. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ... aja ... zdej mam že skor tradicinalne sobotne sco jutranje kavice ja bom pa prišla(upam vsaj) vikend po koncertu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ... aja ... zdej mam že skor tradicinalne sobotne sco jutranje kavice .....fouš...... mejte se skrajno fajn..... ne vem kakšna luna je....ne bi o prebliskih spljoh..... ....mogoče to že vpliv prihajajočega mrka.... ....super....bo treba še eno resetiranje nardit...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 luna je v srelcu no zaenkrat še amis xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hm...a da ja.... ...pa se sploh ne obnaša tako.... ...sej pravim, še na luno se ne moreš več zanest.... tebe pa kmal čaka dopust, a ne?.....vesela zate..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 še 7 dni vmes še pade tečaj pri noskutu potem mal lenarjenja pol pa VB in koncert sploh se ne poznam..js ko sem bla vedno neki racionalni tip človeka, bo zdej za en koncert zapravla eno goro dnarja tale sade sati mi postaja več Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 se mi je zdelo, da ti niso pravočasno povedali, da prevč racionalnosti škodi.... ...sam nikol ni prepozno.... kakšen koncert.....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 v london grem na ta zadni koncert turneje od robbia williamsa....v petek gremo tja..prespimo..gremo na koncert ..prespimo in nazaj čisto tak na izi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ...privoščim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Jez tut... da bi se mel fajn... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 haj majči..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 hvala zgleda da je zdle čas, da delam same neracionalne stvari.....no, zdje je to men vse čist kul..ene dve leti na zaj pa sploh ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.