Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ker vodnarji pa niste kao vase zagledani..... x:Dx x:Dx x:Dx ......

Občudujemo lepoto... x:Dx x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ja prava skromna, ponižna in neupadljiva bitjeca so xcivx

todi..... x:Dx :palec:

Občudujemo lepoto... x:Dx x:px

aha....pajade..... x:Dx ...pišuka, a je bil narcis vodnar..... :O: :inocent: ..... x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Daaan, lep dan! x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

todi..... x:Dx :palec:

aha....pajade..... x:Dx ...pišuka, a je bil narcis vodnar..... :O: :inocent: ..... x:o)x

:eek: :sniky: x?x

Kdo je pa bil to? xrolleyesx x:Dx

Strupki... x:Xx xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: :sniky: x?x

Kdo je pa bil to? xrolleyesx x:Dx

ma en tak...iz njega so "nastale" rožice, ki jih zelo maram..... :inocent: x:Dx x;)x

sicer pa...don't worry...vsaj glede na opis pine colade... x:Dx ....itak ni z nami nič in nas je sam gobec...al pa še to ne..... x:Dx xsrcx .....

ma en tak...iz njega so "nastale" rožice, ki jih zelo maram..... :inocent: x:Dx x;)x

sicer pa...don't worry...vsaj glede na opis pine colade... x:Dx ....itak ni z nami nič in nas je sam gobec...al pa še to ne..... x:Dx xsrcx .....

pokorno javljam, da to ne drži, dans mi je uspel enih par na gobec, pa mal pleh prerukat, pa malo šip zbit, pa en pisker je letel čez okno.....

več pa ne bi zdaj dajala izjav, dokler ne pride odvetnik, da me na hladno ne postavijo x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jebentiš lia...a s tabo je tako nevarno žvet..... :O: .....heh...pa naj še kdo reče, da si sco ne upa/mo...... x:Dx :palec:

sam to sceno bi pa rada vidla...letos to mal moderno zgleda ( :blackeye: ).....bom raj tiho...bolš, da me ne prime...se me težko spravi zares na obrate...ampak potem.....ne dam roke v ogenj zase......

če je pleh in šipe, nej bo....sam da si ti ok....(?).......

x:Xx

:8): veš da sem , sam mal opečena :blackeye:

itak je pa to še najmanj, vsako jutro en očenaš stisnem v zahvalo , da nisem noseča x8Dx

kak že napišeš tist namest kletvic$#####**********ministerstvo za šolstvo in male živali.....mater pod Marijo Terezijo je bil en abecednik pa ena tablica....zdaj pa hočejo kufre samsonajt na koleščkih x:o)x

x:)x pišuka jst pa zaj bobne delam x:px našla na podstrehi en star boben od plehmuzke.....sam mi sound nekam ne sede ...morm enga afriškega dobit no ja al pa s Sicilije.....sem na Jadranu enmu najstniku ga splela za določen čas.....se je čudu kok mam velik kondicije pa mal talenta x;)x

btw čestitam za nov job :palec: naj ti bo v blagoslov in ne v prekletstvo, malo z zamudo al ipak od srca

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

... lia, pa ne da si ti tut luftarja omožila :o|o: ... letos nam (njim) nije lako x;)x x:px x:Dx

No pa dobro jutro vsem xsrcx

:inocent: nč se ne spomnim, mislim da je bla takrat totalna amnezija.....začasna izguba spomina..... x8Dx

naredite si lep dan xrainbowx

Hojla strupki,...lep dan si naredite! x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...