Mick 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ooo, silki milki way Pozdrav tud ostalim repkom........Ki pa ona ki mi je pizzo dolžna je? Drug tedn jo morm hapsnit Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pozdravljen Mickeni....tudi tebi sončno obarvan dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ooo, silki milki way Pozdrav tud ostalim repkom........Ki pa ona ki mi je pizzo dolžna je? Drug tedn jo morm hapsnit jo boš bol težk, ker sem na dopustu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pozdravljen Mickeni....tudi tebi sončno obarvan dan Thx. Teh sončno obarvanih sn že mal potrebn, bemu, k sn čist hin že od flatadaptacijsko obravnaih..... jo boš bol težk, ker sem na dopustu Pa to ni res, rajš na dopust pobegne sam da neb pizze plačala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 lahka ta teden al pa potem po 17. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Po 17. je nekak bl možno...... Naj ti bo no, čeprav zamudne obresti so že skor pri dveh pizzah... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Po 17. je nekak bl možno...... Naj ti bo no, čeprav zamudne obresti so že skor pri dveh pizzah... no pol pa dobiš namesto enga pira dva pa še sladoled Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ...saj te sam žežam mal. Okidoki, po 17. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ti kr žeži..da ne bom js tebe še bol žežnala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mene revico ubogo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mene revico ubogo? take najrajš se sploh ne morejo branut Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 škorpije kak lep dan se je naredu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Škorpije dober večer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ojla vsi repki...in obiskovalci.... lia....pocajti se čim prej........(amnezija praviš?...hm...sto sreč, da mine.... )......drgač pa prtisneš šift na tipkovnici...pa lepo naštepaš kletvice iz vrstice kjer so številke.... ...takole: #"$#"%¨$¨%#$%!#$!#!/"#&/!¨&"¨&$¨"&¨#/¨......(nikol ne škodi mal preklinjat...tako...za začimbo.... )..... bobni, lia...a ti tud bobne špilaš....?...mi smo mel vaje danes...pa nismo bli tolk dobri kot prejšnjo sredo...jh...ne gre vedno.....pa hvala za dobre želje..... silki...... valkira.....važno, da si vsaj nekaj preplonkala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 sm sem mal kuknla........kok ste kej žvalce moje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 o todika..... za žverce smo prav ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ojla vsi repki...in obiskovalci.... lia....pocajti se čim prej........(amnezija praviš?...hm...sto sreč, da mine.... )......drgač pa prtisneš šift na tipkovnici...pa lepo naštepaš kletvice iz vrstice kjer so številke.... ...takole: #"$#"%¨$¨%#$%!#$!#!/"#&/!¨&"¨&$¨"&¨#/¨......(nikol ne škodi mal preklinjat...tako...za začimbo.... )..... bobni, lia...a ti tud bobne špilaš....?...mi smo mel vaje danes...pa nismo bli tolk dobri kot prejšnjo sredo...jh...ne gre vedno.....pa hvala za dobre želje..... silki...... valkira.....važno, da si vsaj nekaj preplonkala.... Kdo je zdaj deloholik? Samo zvečer še prideš v gnezdo... Oj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 o todika..... za žverce smo prav ok..... zmeri ko kdo hoče čez škorpje tadlat se vam totalno u bran postaviim čist not tud padem psiho babji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Kdo je zdaj deloholik? Samo zvečer še prideš v gnezdo... Oj... sej js nisem rekla da nisem.... ...je pa res, da je tole bolj silom prilike...namest ob 16h sem končala ob 17h...pol pa še v trgovino, pa domov, pa na vaje....no vsaj bobni so popestrili dan...in evo, prišla domov mal pred 22 uro.....aja...vstajam ob 5,30....... ...in ja....sam zvečer še lahko mal pokukam tle, preden padem v komo...pa čez vikend.....takav ti je život deloholika....... in tvoj deloholizem? a dobro napreduje?..... zmeri ko kdo hoče čez škorpje tadlat se vam totalno u bran postaviim čist not tud padem psiho babji ...lepo, da se najde kdo, ki nas ceni....sej nismo tolk zateženi...če pa že...pol je pa zad kakšen hud razlog..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ma fajni ste Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 no po taki izjavi bom ziher mela ful lepe sanje..... ....grem js postlo od blizu gledat....ma ke kažin...glih dobro člouk domov pride, mora že spat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 pa da nauš predolg gledla k pol bo klinc vse skup Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 sej js nisem rekla da nisem.... ...je pa res, da je tole bolj silom prilike...namest ob 16h sem končala ob 17h...pol pa še v trgovino, pa domov, pa na vaje....no vsaj bobni so popestrili dan...in evo, prišla domov mal pred 22 uro.....aja...vstajam ob 5,30....... ...in ja....sam zvečer še lahko mal pokukam tle, preden padem v komo...pa čez vikend.....takav ti je život deloholika....... in tvoj deloholizem? a dobro napreduje?..... ...lepo, da se najde kdo, ki nas ceni....sej nismo tolk zateženi...če pa že...pol je pa zad kakšen hud razlog..... Super! Napreduje...Ta teden vstajam eno uro prej kot ti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Alef, povej nekaj lepega pred spanjem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Alef, povej nekaj lepega pred spanjem... Lahko noč... Pa eno bolho za pomoč... Če te pič pa mene na pomoč poklič... Lepo spančkajte da boste jutri lahko bolje pikale... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.