Veza 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bolho ti vračam,gsm pa lahko napišeš za vsak slučaj pa ne strašit v sanjah, prosim... nooočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Noč škorpije! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Noč škorpije! nočko pa pazi na Alefovo bolho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mene druga pika! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bolho ti vračam,gsm pa lahko napišeš za vsak slučaj pa ne strašit v sanjah, prosim... nooočko Jaz ne strašim... Sem kot tisti duhec iz ene risanke...Kasper mislim da je bil... Mene druga pika! Glavno da dobro pika Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Aufbix, repki! Sem vas pogresal....se posebej dve! Se javljam iz mesta, od koder so Mariachi, iz Guadalajare. Lepo mesto, sam zame mal premajhno, da bi zivel v njem. Baje ma okol 7 milijonov prebivalcev . Mi je bolj vsec Hermosillo z 600.000 ali Mazatlan s 300.000. Se bom se kaj javil! Uzivajte maksimalno in bodite pridne, ce ne vas bo bikec za usesa (pa da neb kdo slucajno modroval, da skorpijoni nimas uses) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 od kdaj so škorpije take čveke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 bikec čveke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Glavno da dobro pika Ampak samo v sanjah! Dobro jutro! Zoprna noč je za mano! Samo da sem preživela! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Dan repki in ostali, lep pozdrav!....pa ne pozabte na današnji mrk! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kaj je že z mrkom dan silki Letos bodo mrki se posebej delovali na ljudi, ki so rojeni v znamenju Bika, Dvojcka, Skorpijona ali Strelca (in tiste, ki imajo Luno ali Ascendent v teh znamenjih). pa še duplo bom pokasirala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 A to je to! Jaz tudi! Sonce in asc. Škorpijon in Bik! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 , ne sekiri se,....tudi moja porcija je dupla,....no ja, a ne pravijo, kar dobiš to daješ.......tak, da ...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Torej če dajem dobro, bom to tudi dobila! Deal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Dobro jutrooo! xrosex Ta noč pa je bla aktivna! Ribala sem usrano kopalno kad, shranjevala sladoled v hladilnike, srečala Pink, splavarila po reki tak, da sem čist zmatrana. Luna me je hitro aktivirala! p.s. Klarus, tut jaz še ne doumem čist, me je ta dar res prijetno presenetil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 o lejo js sem pa sam po čarobnem gozdu lutala kake lepe zeleno modre odtenke sem vidla to boma mogle definitivno še ponovit...s tem da bo treba rezervirat ene 5 ur x!x , ne sekiri se,....tudi moja porcija je dupla,....no ja, a ne pravijo, kar dobiš to daješ.......tak, da ...... v okolici maribora so ble pa danes dve težki prometni ena na avtocesti proti lj in druga na stari cesti proti lj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 se bojim, da bo 5 ur pramalo... Zanimivo, prav v zeleno modri smo včeraj meditirali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 repke......preveč meditirate raje malo poletite sem mrak brez noči, sem takšna kot pika, drugačne ni, boljše ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 za začetek bo čisto dovolj hecno očitno sem js z vami z zamudo medititrala in to v spanju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 repke......preveč meditirate raje malo poletite sem mrak brez noči, sem takšna kot pika, drugačne ni, boljše ni hvala za nasvet, za vse je poskrbljeno, vsega tolko, kolk je treba in forma odlična! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Strupenjače kaj je že z mrkom dan silki Letos bodo mrki se posebej delovali na ljudi, ki so rojeni v znamenju Bika, Dvojcka, Skorpijona ali Strelca (in tiste, ki imajo Luno ali Ascendent v teh znamenjih). pa še duplo bom pokasirala moja porcija tud dupla sam jst nč ne kasiram ... mrknla pa tud ne bom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kaj je že z mrkom dan silki Letos bodo mrki se posebej delovali na ljudi, ki so rojeni v znamenju Bika, Dvojcka, Skorpijona ali Strelca (in tiste, ki imajo Luno ali Ascendent v teh znamenjih). pa še duplo bom pokasirala Moj asc... ...dan škorpije... A so vas kaj bolhe popikale... Tiste za lahko noč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 repke......preveč meditirate raje malo poletite sem mrak brez noči, sem takšna kot pika, drugačne ni, boljše ni ne jst te nimam rad.,ne jst te nimam rad če te včasih poslušam,je to sam zato....... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Moj asc... ...dan škorpije... A so vas kaj bolhe popikale... Tiste za lahko noč... o, luftar v gnezdu Nas bolhe ne pikajo če nas kaj piči, to sigurno niso bolhe Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 o, luftar v gnezdu Nas bolhe ne pikajo če nas kaj piči, to sigurno niso bolhe A tud to se zgodi? Da VAS kaj pič? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.