nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz pa kar v novembru...23- Škorpija mi itak vsake toliko ven udari Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 kolk se mi zdi fajn, če še kdo temo sfali pa mal zabluzi ... No sej je nisem cist. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 In...kdaj praznuješ? 7 bo ta prelepi praznik praznovali bomo pa kr v soboto k ma lih moja naj prijateljica r.d. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 glede na to, da prihaja vladavina škorpijona, bo to še zelo pestro se mi zdi...in glede na vse mrke, tranzite in vso ostalo šaro....tudi ne vedno prijetno...me prav zanima Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Cool, si isti dan, kot Chris, samo, da je on oktobrski! sedem je lih ena taka lepa pravljična številka... še stanujem na sedemki...pa trudi ma tud na sedemki rojstni dan... hm?! mogoče je pa mami tko narjena... pa vse na 7 dela? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja,Amis, pestrost se je že začela! definitivno res...z različnimi predznaki aiwa pa kr pravljična števila ...prav imaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ma ja... ena cela sedmka.amis iz kje si sploh ti?bi te povabla na rd. al pa na en drinkec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Saj res, dobro da ste me spomnil, dons ima eden mojih dbest frendov rojstni dan. Sicer pa imam dbest frenda tud 7. rojenega... Uh jih imam itak total nastepane.... zdajle do konc mesca ( x!x x!x x!x x!x ... hmmmm, saj res...) imam kar 3 zelo bliznje frende... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 škorpijonka s primorske Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pol bomo pa s tabo s teranom nazdravil..... (... ce bo se... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 če ne boste vsega popili Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jah nč se bo treba kej prpelat... pa videt... ne? ja seveda. no sej sem vedla da se boš strinjala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 zaspanost se me na turbo loteva... morm hitr najdt dva zobotrebca za oči... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 meni pa danes taki lepi zlobni škorpijonski komentarji kot prebliski... ...aiwa, pa ne nate Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 haha, amis, na koga pa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 meni pa danes taki lepi zlobni škorpijonski komentarji kot prebliski... ...aiwa, pa ne nate Spoh nisem se nic danes komentirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 škorpijonka tu U, hot najbrž si luštna mlada okrog 20 let, pa iz LJ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 je preveč za naštevat...to je tako kadar mene škorpijonsko razpoloženje napade ...in če kaj vem, bi bilo eno od mojih bolj brihtnih dejanj danes to, da bi šla na bicikl, ko tle končam...pa gas do fula...jp, to je res dobra ideja... ruby, kdo je pa tebi kaj rekel... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 No, kako zdej? Eni pravijo tko, drugi drugače. heee, tko kot piše in tko je, poglej mau bukve okrog sebe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 U, hot najbrž si luštna mlada okrog 20 let, pa iz LJ? heheh, mlada pa luštna že iz lj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jap pred pedesetim nič sexa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jap pred pedesetim nič sexa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.