ScorpioGirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 A tud to se zgodi? Da VAS kaj pič? včasih se celo pustimo pičt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ta teden vstajam eno uro prej kot ti... kaj naj rečem...moje sožalje....to je pa čist tu mač sredi noči.... od kdaj so škorpije take čveke čveke...sploh ne...sam tolk si mamo za povedat....sej pravim, da definicija merkurjevih varovancev ni taprava.... Dan repki in ostali, lep pozdrav!....pa ne pozabte na današnji mrk! oh...dans bo resetiranje.... Letos bodo mrki se posebej delovali na ljudi, ki so rojeni v znamenju Bika, Dvojcka, Skorpijona ali Strelca (in tiste, ki imajo Luno ali Ascendent v teh znamenjih). pa še duplo bom pokasirala poglej poglej....(sonce, luna, mc-očitno se ne morem izognit )....sam men je dans fajn....če bo tole držalo do naslednjega mrka, pol bo odlično.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 včasih se celo pustimo pičt Ali pa ste samo prepočasne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ...na počasi je tud fajn, ja....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ...na počasi je tud fajn, ja....... Odvisno kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kaj naj rečem...moje sožalje....to je pa čist tu mač sredi noči.... Kaj to... Drug teden delam ponoč... Vam bom takoj zjutraj težil ko pridem s šihta... Kaj pa je s tabo danes? A so te spodil ko si že tako zgodaj tu gor? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Odvisno kaj... no saj o tem govorimo.... ..... Kaj to... Drug teden delam ponoč... Vam bom takoj zjutraj težil ko pridem s šihta... Kaj pa je s tabo danes? A so te spodil ko si že tako zgodaj tu gor? jutranje teženje me ne bo doseglo.... prej sem šla pa eno redkih oddaj, ki jih sploh gledam po tv, gledat....umori na podeželju...oz. kriminalke nasploh..... ...imam strašen okus..... Čao bejbe ... gužvo mam ob taki uri ...js se bom gužvala zdejle sam še z rjuho..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 repke......preveč meditirate raje malo poletite sem mrak brez noči, sem takšna kot pika, drugačne ni, boljše ni A jst? Joj, name tud tole vpliva...teli mrki, in to sonce in luna...dvojno! Jao meni. Grem kr ležat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ma meče v smislu, da se mi razpoloženje v iber spreminja...od totalne radosti do brezupa. No, sej zdej sm se menda mal umirila. Ne, res se ful trudm, da bi se skulirala, k ful hlastam in vse mi je prepočasi in vse hoečm met takoj, zdej, tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ja, smao moj največji problem pr MORA BIT TUKI TAKOJ ZDEJ je ta, da delam račun brez krčmarja in da to ni odvisno samo od mene. Pol se pa pejmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Super....ja, včasih je re stko, da zgleda worst case scenario...pol a drug dan lohk vse čist drugačno izpade, sam, jebi ga. Tko je. Komplikatorji smo vedno bli. Alo, spat pejt zdej. Jst tud morm. Ob 5h vstajanje. :xx!: Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kako mi je pa tole znano ... Spaaaaaaaaaaaaaaat....že grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jutrooooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 strupki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jutroooo Luna... Mačka je metalo celo noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Dan, lep dan vsem skupi! ....mene je "metalo" dva dni prej,....včeri pa v ravnovesju,...hec, pa dons tud vse sončno... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Repke jasno JUTROOOOOOOooooooooo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 strupenjače nikjer nobene ... vse mrknilo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 nea se upajo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 nea se upajo Kaj že kdo ne upa jih polna luna razmetava okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kaki dan sodelvka šla h doktorju, tak da je blo vse na men....potem se šef slučajno spomni da jutri rabi buhtle za 100 ljudi sodelavka prisloni piskerček, da jih lahka doma nadrimo..on zagravi vabo in na konc butli ostanejo men tak da bom do 17h še na šihtu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Kaj že kdo ne upa jih polna luna razmetava okol Neavem kaki dan sodelvka šla h doktorju, tak da je blo vse na men....potem se šef slučajno spomni da jutri rabi buhtle za 100 ljudi sodelavka prisloni piskerček, da jih lahka doma nadrimo..on zagravi vabo in na konc butli ostanejo men tak da bom do 17h še na šihtu Jest mam tud buhtlne mnjami....za jest jasno, za pečt ne glih Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 O, boga mnič ti nisem fouš... buhtelj pa šefu u rit nabaš si nora..mu še zapaše nej ga poje..pa se mu nej nkje na pol poti zaustavi za kak mesec Jest mam tud buhtlne mnjami....za jest jasno, za pečt ne glih ena runda je že pečena prideš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sm v službi Drgač pa ne bi bilo ovir za tele tvoje buhtelčke Hvala pa vseeno, da si ponudila Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 si nora..mu še zapaše nej ga poje..pa se mu nej nkje na pol poti zaustavi za kak mesec ena runda je že pečena prideš A ne bi bilo bolje tik pred KONCEM poti... Strupki... Buhtlni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.