klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ... lahko pa iz šefa en buhteljček narediš so ga same kosti...ne vem če bi blo kaj iz tega..on še za župo ni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ..kolk sem se narežala.....da še za u župo ni..... mene pa nekaj stvari totalka razp* danes......sam zdej sem že ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 bejbike ste se najdle pa obiskovalci tud so ga same kosti...ne vem če bi blo kaj iz tega..on še za župo ni za en buhteljček bo že Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 po opisu sodeč bi bil bolj za štokviš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 za kakšno kostno župco ... pol pa kužku kosti za obglodat ... aj, smo žleht Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 psu za oglodat...še tabolš.... .... jh, valkira, sej mal nas pa mora mrk trofit.....sam res sem bla za koga ...sej sem se že pretežno razkadila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 jst pa nč razpizdena še tečna ne ... sam raztresena pa ful še črke na tipkovnici kar bežijo okol ... pa skoz gledam okol, da ne bi kej zgubila pa pozabla kakšen neki bo zapisnik tegale sestanka, k bo zdejle uživajte, strupenjače šibaaaaaaaaaaaaaaaam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ... a je fasu žal ne.....sam dans bi bla ona in ne on.....si morš mislit....tumač.... :xx!: scorpio...mej se fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Danes je pa tukaj vse nekaj našpičeno... Bežim ven!Pa ne pikajte preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ... nič bat... to je že mim... zdej smo že v drugih filingih Uf... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Halo strupke, ste ze vse po zurkah ? Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ah ne... ene sam doma lubenico jemo, pa mislimo, da mamo že cel žur ... dons se mi ni dal ven... mislim, da sem pušila šanso... bi rada šla jutri, pa sumim fotra, da ma že plane, čeprav mu to vsake pol ure povem Valki, saj je v hudickovi sili se lubenica dobra za zurko, ceprav bi tekoce zadeve bolj sedle ... jutri ti pa kar naj uspe , da si malo energije premesas Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Hvala ... veš ta dedec je zmuzljiv k meduza... prej je hodu non stop radio popravljat, zdej ma pa nujne oglede vaških tekem v živo ... eh, sej bo pol gmah, sam losat se ga je treba ... zanimivo do konca... naj ti bo miren razplet Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ... bo bo... vedno je Valki, saj v tebe sploh ne dvomim itaq vse v redi zrihtas ... bi te bilo zanimivo spoznati v zivo ... eto me moja ribica klice ... mirno noc, pa brez prekomernega lulanja od lubenice Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 še je pravica na tem svetu...če se že dan na bljak začne (pajki in dve vrsti hroščev.... :xx!: ) naj se vsaj specialno zaključi....drink in čvek.... valkira...sodelavke so ok...tale je bla mal bližja....sej veš...žlahta.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Debrecinska pečeny dela salo, Vypotni pivičko pa urin Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 tancuj tancuj ne vihrucaj, pjevaj pjesmu ne zrucaj,,,, nedaleko od Trenčyinabyva krasna Katarina *** ej strelček mirno in lepo noč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 dan... al noč... al kaj je zdej. men ni nč več jasnu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 nočko strupenjače se je kar fajn zaključil večer .................... čeprav bi se pa lohk še boljš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Dobro jutro... Kaj je zdaj? Nikjer nobenga repka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Juterček repki! Sončno jutro, pred mano pa dolg dan. Bomo že! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 jutrooooooooo...... dans še nič v planu...pojma nimam....bom že kej počela....mogoče celo malo fatirala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Dobro jutro vsem živalcam in neživalcam! xrosex Bi še malo spala pa sem včeraj ob bambusu obljubila, da bom spekla kruh in evo me sred jutra s kuhlo v roki. Sem prava domačica ampak samo po stilu in vprašanje, kaj bo tu ven ratalo... Pečem ga prvič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 veza, si faca....sem si kr predstavljala sceno...mene pa čaka nardit testo za pizo...sam se mi še ne da...imam time off zase..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 veza, si faca....sem si kr predstavljala sceno...mene pa čaka nardit testo za pizo...sam se mi še ne da...imam time off zase..... Kruh je pečen! Zdi se mi, da je malo bolj gumjast kot kupljen, ampak bom reskirala in ga odnesla danes na pozno kosilo k prijatlom. Za pojest bo, samo da ne bo komu slabo... Pizza?!!! Razmišljam, da bi k tebi prinesla ta kruh in narediva blagovno menjavo, ker za kosilo itak ne vem, kaj me čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.