klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 dobro jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 dobro jutro o bejbika si se končno lohk mal naspala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 no ja..naspala se bom šele enkrat na sredi tedna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 v petek boš lih spočita za nove dogodivščine Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 o ja petek nekot še sploh ne dojemam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
z-ena 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 cao bi mi znal kdo razlozit kaj pomeni, ce je moj merkur v škorpijonu (tam je tudi sonce) v opoziciji z soncem, venero, marsem, merkurjem mojega fanta? in kaj je pravzaprav energija inkonjunkcije? je to dober ali slab aspekt? hvala za odgovor.lep in kreativen dan vsem Citiraj "allinallisweallare" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 fižol je zakon. pomaga proizvajat serotinin hormon sreče. če ne druzga se pa vsaj dobr nasmejiš če ga kje neprimerno spustiš In tam kjer je gužva imaš potem dost placa... ...dan repki strupeni... dobro jutro Dobro jutro tud tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 ja logiš ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Dobro jutro tud tebi... damn vodnarček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 ojla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 ...aljo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 tole pa premetanka.... ...al bi blo bolš rečt vzvratnica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 mogoče je pa to zrcalni pozdrav dan amiska Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 ...aljo... aljo et oljo... najboljsi spageti, kar jih je... Mojca Alo Klari, sva na isti minut kliknile... ...le kaj to pomeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 o klarus...že v pripravah na dopust?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 aljo et oljo... najboljsi spageti, kar jih je... Mojca Alo Klari, sva na isti minut kliknile... ...le kaj to pomeni Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 o klarus...že v pripravah na dopust?.....ne še..to bom kak dan prej zdej bom se lepo relaksirala..pa gobe lovila Alo Klari, sva na isti minut kliknile... ...le kaj to pomeni da sma čarovnice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 da sma čarovnice jaz sem za Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 brrrrrr dogaja.... vse naravnoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Pol si hudo strupena Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 no sej tud to je nekaj tako se premikamo...dalje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Kva pa vem ... po moje se mi bolj v glavi dogaja aja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 js sploh ne vem kak je to če se ti ne dogaja v glavi zadn cajt pa vedn bol Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 a zdej že znifaš js sem že itak skoz zadeta..tak da tega sploh ne rabim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 js te mam rajš nenormalno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.