klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 a se ti ne zadevaš, da si normalna ...itak da vem glih poslušam kak je robbie mwl koncert v berlinu...je že počas cajt da me začne ma metat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 v petek nočko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 če je pa še ni po mojem me bo šele na avijonu zagrabla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Repkice tud tle začnimo mal migat JUTROOOOOOOOOOOOOO Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 repke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Končno ena repka je auf Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Languzam pa zihr...sej bo se čez dan vse uravnoveslo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 za Robbia Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Halo repki in ostale zvali... samo pofock, dobro jutrio in ze sibam z otrokom na avtobus, ker gre v solo v naravi ... revez ze celo jutro sedi na WCju ... ma verjetno tak reizefiber... jaz pa z njimm vred :xx!: ... Mejte se Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Halo repki in ostale zvali... samo pofock, dobro jutrio in ze sibam z otrokom na avtobus, ker gre v solo v naravi ... revez ze celo jutro sedi na WCju ... ma verjetno tak reizefiber... jaz pa z njimm vred :xx!: ... Mejte se Mojca saj bo samo da pridejo tja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Samo pofočk in lep pozdrav,.....vsem uf, težek teden me čaka Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Repke pa obiskovalci en krasen dan vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 fantastišen dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Poseben dan!!! Klarus, poseben teden!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 dan js še nimam občutka, da je poseben teden Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 dan js še nimam občutka, da je poseben teden To je zatišje pred nevihto... Če ne prej, bo na koncertu eksplozija. Pride prav morda, ko boš "slučajno" polila kako nadležno najstnico, ki se bo nesramno prerivala mimo in s komolci odrivala tekmice.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 i feel special Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dannnnnnnnnnnnnnnnnnn konec šihta, sonček zunaj ... cel dan frej Klarus, smo vsi ostali že bolj navdušeni kot ti sej te bo zagrabilo še ... itak smo ti mal fovš tle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Pozdravljena ScorpioGirl!! xrosex Jaz pa se poslavljam od dopoldanske izmene. Šibam do prijatlce. Pravi, da je sama brez dragega tak, da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Haljo Veza čvek zmer paše, ja uživaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 še tuki mal pokukam , se tolk dogaja, da sploh ne pridem na tekoče, vem samo da bo Londonu koncert , pa Klarus zraven Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 pa da še nimam rajzefibra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 cao bi mi znal kdo razlozit kaj pomeni, ce je moj merkur v škorpijonu (tam je tudi sonce) v opoziciji z soncem, venero, marsem, merkurjem mojega fanta? in kaj je pravzaprav energija inkonjunkcije? je to dober ali slab aspekt? hvala za odgovor.lep in kreativen dan vsem če je tako kot si napisala, maš pol čistokrvnega bikca , nasprotja se privlačijo , mal bolj dinamično je Inkonjunkcija je pa tak stresen aspekt. pa da še nimam rajzefibra sej je še cajt po petka, če ne prej pa v Londonu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 vsaj en ko se ne čudi, da še ni rajzefibra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.