janif 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 vsaj en ko se ne čudi, da še ni rajzefibra maš že dober filing in nima kaj bit , lohk ti mal temperaturo dvigujem, 004 Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
z-ena 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hvala janif. a ni merkur komunikacija? in pol opozicija pomen nekomunikacija? tut sama se mal podajam v astroloske vode, ampak se mi nekatere stvari se vedno ne morjo povezat. no kokrkol, hvala se enkrat. Citiraj "allinallisweallare" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Evforija... Robbie Robbie Robbie al me ne gane al pa se mi še to nekot sploh ne zde realno mrtvohladno se počutim..kot kaka riba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 al me ne gane al pa se mi še to nekot sploh ne zde realno mrtvohladno se počutim..kot kaka riba bo pa takrat, k te zagrabi, tolk hujš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 bog se usmil tistih ko bojo takrat okol mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 bojo tud lih tko evforični kt ti ti si boš pa nafilala baterije na koncertu je že cajt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 mene še nč ne trga....ma js sem se šla varuško, glih smo uspeli z nivejo deodorantom polit bež sedežno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hahaha, Valkira, čike se kadi, pogovarja o "neresnih" temahin tolče nostalgija po tem, kar je že mimo... Klarus, mogoče pa ne bo predinpresionacije, kot je omenila SkorpioGirl. Nima veze. Če potegnem iz sebe, je po navadi tako, da ko je v špilu pričakovanje sem čist utopična in ravno nasprotnega razpoloženja od pričakovanega...pol pa naenkrat impulz, ko že vse jemljem "lagano"... Ekstremizem zna bit včasih zelo prijeten... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ma sej se ne sekiram...sam kaj ko se vsi okol mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ma sej se ne sekiram...sam kaj ko se vsi okol mene ajmo to u smeškotih... veeeem, samo pač mamo še ostali veselje s tem, ki ne gremo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sej vem...bom uživala še za vas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 pa spet pa malo xrosex presvsem pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sej vem...bom uživala še za vas Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jutroooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Repkice Jutrooooooooooo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 repkice, samo en hiter cmok za dobro jutro .. sibam v Ljubljano ...mislim, da danes bo srecen dan, to sem zacutil ze zjutraj, zagotovo danes bo srecen dasn, tudi to se zgodi Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Dobro jutro repki in strupki ! Sem spet nazaj, po kakem tednu...je za mano tezko potovanje. Sem naredu v enem tednu skoraj 2000 km, pa se ful dela sem imel vsak dan...sam se je splacalo. Vsaj upam, da se je.Dans sem koncno prejel svoj novi avtocek Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jutrooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 še tuki pozdravim , pridne kot vedno z gosti vred hvala janif. a ni merkur komunikacija? in pol opozicija pomen nekomunikacija? tut sama se mal podajam v astroloske vode, ampak se mi nekatere stvari se vedno ne morjo povezat. no kokrkol, hvala se enkrat. res je, opozicija pa še ne pomeni nekomunikacije, ampak kot da si na nasprotnih bregovih, se pravi zna biti zelo dinamično , kako je pa kdo zgovoren, je pa odvisno od tega, kje je merkur, pa kako je aspektiran Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jutro natrix Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 dons pa mir v gnezdu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
z-ena 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 še tuki pozdravim , pridne kot vedno z gosti vred res je, opozicija pa še ne pomeni nekomunikacije, ampak kot da si na nasprotnih bregovih, se pravi zna biti zelo dinamično , kako je pa kdo zgovoren, je pa odvisno od tega, kje je merkur, pa kako je aspektiran kaj pa ce je merkur neaspektiran? oz. so aspekti bolj sibki npr. polsekstil? dejansko sva vsak na svoji strani reke. a to je to pol al kaj. Citiraj "allinallisweallare" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 strupenjače pa obiskovalci kolk je dons spet fajn dan o, bikec je uletu mal pogledat natrix fajn avto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 dons pa mir v gnezdu škorpije v ilegali Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.