Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

strupenjače x:Xx x:px pa obiskovalci x:Xx

kolk je dons spet fajn dan x:px xDDx

o, bikec je uletu mal pogledat x:Xx

natrix :palec: fajn avto xDDx

:hepko: :hepko: dbest, kaka energija :palec:, pri meni pa luna danes okoli saturna, bo treba na sonček x:px, pa laufat :hepko:, me je kar mal zmanjkal vmes, pa sem šel potelovadit, je fajn, ker imamo dost placa v službi :vio:

kakšna ilegala :eek: :inocent: delat treba ... se mi zdi, da je koza nazaj x:Dx

:wOOt: se mi je zdel, da je mojmu kozlu spet pobegnila x:o)x, ni zdržal tempa :inocent:,

pa sej ilegala ne škodi x:px, vse zveš

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

kaj pa ce je merkur neaspektiran? oz. so aspekti bolj sibki npr. polsekstil? dejansko sva vsak na svoji strani reke. a to je to pol al kaj. x:)x

Če je merkur neaspektiran, je pač planet samotar, je takšen kakršen je, brez drugih vplivov, se pravi močan v svojem bistvu x^x, polsekstil je

harmoničen aspekt, samo pomaga, sicer ne z ne vem kakšno energijo, malo pa že x;)x Ja, ker imata merkurja v opoziciji, ampak to še ne pomeni,

da se ne moreta zmenit, mal težje pa je :vio:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

js sem mal ded zadnje čase...se moram v red spravit.....tloris pa pošlji al pa objavi...kar ti je ljubše....sam ne mi rečt, da gori voda....ne gre mi nič na brzino......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hojla vsem, eno lepo soncno dobro jutro xDDx ... naj vam mine produktivno :palec:

vceraj v LJ ta glavna in najboljsa xegox , moram se malo pohvaliti, ce me drugi ne.sef je sicer pred vsemi bleknil, da sem za svoje delo nagrajena :eek: ... samo jaz o tem nic ne vem xnckrivx ... no ja, sicer pa ... verjamem, da pride enkrat mojih skorpionskih x:Dx pet minut pol pa razturacina x:px ..

x:Xx vsem

Mojca

če sem iskrena mi je to kot kaka pravljica, ki je ne dojemam..vse je že zmenjeno, mene pa nič ne trega....še njegove muske ne poslušam xrolleyesx

ta trenutek sem bol v srednješolskih časih x:px pearl jam, alice in chains, mead seasons, soundgarden..v glavnem muska iz seatla x^x xsuperx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

če sem iskrena mi je to kot kaka pravljica, ki je ne dojemam..vse je že zmenjeno, mene pa nič ne trega....še njegove muske ne poslušam xrolleyesx

ta trenutek sem bol v srednješolskih časih x:px pearl jam, alice in chains, mead seasons, soundgarden..v glavnem muska iz seatla x^x xsuperx

saj, ko bo cas, te bo ze zgrablo x:px x;)x pol pa ne boh htela iti domov x8Dx :palec: x:Dx

Mojca

Ojla škorpije, lep dan!! x:)x

težji del tedna je že za mano,....uspešno xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Dan, skorpice in se posebno "mi elegida" x:Xx . Sem imel doooolg in naporen dan, pa zgleda da bo bolj malo spanca in ponovno dooolg in naporen dan! x:Dx

Valkira, cestitke za flat :palec: :vio:

Upam, da bom imel jutri malo vec casa... x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Uf, Valkira, pozno opazila,......čestitke za flat!!! :palec: xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kakšna krivica je na tem svetu :wOOt: xrolleyesx Jst bi bla nesposobna funkcionirat na tvojem mestu ... sploh :eek: :2src: x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...