ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 repkice obiskovalci seveda tud It's a beautiful day Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 dbest, kaka energija , pri meni pa luna danes okoli saturna, bo treba na sonček , pa laufat , me je kar mal zmanjkal vmes, pa sem šel potelovadit, je fajn, ker imamo dost placa v službi se mi je zdel, da je mojmu kozlu spet pobegnila , ni zdržal tempa ,pa sej ilegala ne škodi , vse zveš bikec lepo, da tud v gnezdo prideš pogledat sej je moja koza pridna ... že šiba nazaj se mi zdi, da mal tvojega kozla pogreša sta se neki čudn menila to da ne bota zdej oba zahinavla ne rabim ilegale zvem vse tko al tko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...dan... repki strupeni... Samo tolk da me ne pozabte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...dan... repki strupeni... Samo tolk da me ne pozabte... o, luftar čaw js sm nova kle.. sm pa škorpijonka z luno v tehtnici.. pravjo da sm bolj premišljena kot ostali škorpijonkoti hehe...čist pozabla pozdravt dobrodošla kdo pa pravi, da nismo premišljeni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 vlada da smo. sam temperamentni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 temperamento premišljen..kr vprašite mojga marsa, merkurja in urana v vagi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 temperamento premišljen..kr vprašite mojga marsa, merkurja in urana v vagi kaj ma pa vaga tle zravn jst mam tam venero, jupitra, saturna pa še plutona bejbika že kej skačemo? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 me je minil ..po mojem me bo začel v petek trgat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jst ne grem nikamor, pa me čist trga kaj šele, če bi se mi obetalo kej takega kot tebi aja, karte za gradbeno mehanizacijo kupljene Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jst ne grem nikamor, pa me čist trga kaj šele, če bi se mi obetalo kej takega kot tebi aja, karte za gradbeno mehanizacijo kupljene Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee predno grem na popoldansko siesto, še tle mal poskočim , Scorpio midva se sploh ne rabva zmenit ,jst imam tut že karto za gradbeno mehanizacijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jz pa ne grem nkamr. žur pride h men jupiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jz pa ne grem nkamr. žur pride h men jupiiii pa že tolk za naprej veš , gradbena mehanizacija bo naslednjo soboto Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 predno grem na popoldansko siesto, še tle mal poskočim , Scorpio midva se sploh ne rabva zmenit ,jst imam tut že karto za gradbeno mehanizacijo Jeeeeeeeee kakšna siesta neki skakat pa to se dobimo na mehanizaciji jz pa ne grem nkamr. žur pride h men jupiiii pridem jst tud kam to Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Jeeeeeeeee kakšna siesta neki skakat pa to se dobimo na mehanizaciji siesta je že na varnem , zdej pa lohk spet skačem , seveda se dobimo, sej bo prej še miting al kako , drugače pa itak še Todi pride, pa še kakšen, tko da bo luna dostojno zastopana Mal sem firbčen, kdaj si kupila karte, a danes pridem jst tud kam to če sem prav zastopil, pol bo to nekje bliz mene , no bo mogla aiwa povedat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 siesta je že na varnem , zdej pa lohk spet skačem , seveda se dobimo, sej bo prej še miting al kako , drugače pa itak še Todi pride, pa še kakšen, tko da bo luna dostojno zastopana Mal sem firbčen, kdaj si kupila karte, a danes de best pol bo cela luna tam skakala pa mal pa bo tud treba sej res, miting je še dons so mi kupil karto ... je še nimam, se še nekje po Lj vozi sem pa dobila sporočilo, da so karte kupljene če sem prav zastopil, pol bo to nekje bliz mene , no bo mogla aiwa povedat sej itak ne morem na žur dons treba delat jutr pa ne smem lih spat na šihtu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 de best pol bo cela luna tam skakala pa mal pa bo tud treba sej res, miting je še dons so mi kupil karto ... je še nimam, se še nekje po Lj vozi sem pa dobila sporočilo, da so karte kupljene sej itak ne morem na žur dons treba delat jutr pa ne smem lih spat na šihtu bo treba en lokal v bližini zavzet , maš dobre frende, no jst sem moral kar sam, tut dans, je bil koristen sestanek , vsaj v mesto me je zvabil, pol pa po čveku, direkt po karto , pa še pridno sem se štempljal, službeni izhod , prvič odkar sem na dislocirani lokaciji, običajno se samo zjutraj prihod, pa potem odhod, pa kjerkoli že sem , pa to zdaj javno na forumu, kaj pa če se kakšen naš tle skriva Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 bo treba en lokal v bližini zavzet , maš dobre frende, no jst sem moral kar sam, tut dans, je bil koristen sestanek , vsaj v mesto me je zvabil, pol pa po čveku, direkt po karto , pa še pridno sem se štempljal, službeni izhod , prvič odkar sem na dislocirani lokaciji, običajno se samo zjutraj prihod, pa potem odhod, pa kjerkoli že sem , pa to zdaj javno na forumu, kaj pa če se kakšen naš tle skriva mam okupacija lokala ... se fajn sliši pa dost piva naj nabavijo ... če prideva s Todi ti boš tud pomagal ... nč bat če se tle skriva, se itak tud med šihtom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mam okupacija lokala ... se fajn sliši pa dost piva naj nabavijo ... če prideva s Todi ti boš tud pomagal ... nč bat če se tle skriva, se itak tud med šihtom sem že potolažen Seveda bom pomagal , bo treba nazdravit , sam konkurenčen vama pa nisem , bo pa bolj počas pri men teklo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 sem že potolažen Seveda bom pomagal , bo treba nazdravit , sam konkurenčen vama pa nisem , bo pa bolj počas pri men teklo bova pa midve tolk bolj še mal namest tebe važn, da bo dost pa pol muska Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 če sem iskrena mi je to kot kaka pravljica, ki je ne dojemam..vse je že zmenjeno, mene pa nič ne trega....še njegove muske ne poslušam ta trenutek sem bol v srednješolskih časih pearl jam, alice in chains, mead seasons, soundgarden..v glavnem muska iz seatla pa ti si ta prava , kr dober sekaš bova pa midve tolk bolj še mal namest tebe važn, da bo dost pa pol muska dbest, se ni za bat, ko Todi zalaufa, pol seka , pol pa itak Slovenijaaaaaaaaa od kod lepote tvoje , aja Slovenijaaaaaaa, zemlja mog sna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 dbest, se ni za bat, ko Todi zalaufa, pol seka , pol pa itak Slovenijaaaaaaaaa od kod lepote tvoje , aja Slovenijaaaaaaa, zemlja mog sna mene sploh še ne veš, k zalaufa joj, zdejle se pa še čist predeleč zdi drug vikend bi kar takoj pa za ta vikend nč še ne vem, če se kej dogaja ........... neki me meče, ne vem točn kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mene sploh še ne veš, k zalaufa joj, zdejle se pa še čist predeleč zdi drug vikend bi kar takoj pa za ta vikend nč še ne vem, če se kej dogaja ........... neki me meče, ne vem točn kaj sej zato sem že preventivno napisal, da vama nisem konkurenčen , razen pri hrani Mogoče se aiwa kej javi , za ta vikend, pluton ti mars seka , ni čudn da ti nisem konkurenčen , jst bom ta vikend bolj na izi, pol pa itak počasi pridejo obiski, pa bo spet pestro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 sej zato sem že preventivno napisal, da vama nisem konkurenčen , razen pri hrani Mogoče se aiwa kej javi , za ta vikend, pluton ti mars seka , ni čudn da ti nisem konkurenčen , jst bom ta vikend bolj na izi, pol pa itak počasi pridejo obiski, pa bo spet pestro tale moja dva ... pluton pa mars zadnje cajte skoz neki skačeta okol ... sej se ne pritožujem sploh prov fajn sta pri hrani se pa pustim ... boš tam ti konkurenco delal, midve s Todi pa pr pijači Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 tale moja dva ... pluton pa mars zadnje cajte skoz neki skačeta okol ... sej se ne pritožujem sploh prov fajn sta pri hrani se pa pustim ... boš tam ti konkurenco delal, midve s Todi pa pr pijači zmenjeno , sej zato te raj ne sledim , jst plutona okol marsa verjetn ne bom dočakal v tem lajfu , zdajle pa mal odpikiram, najprej proti mizi, še hladilnik bo treba odpret, pol mal telovadbe, pol pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 zmenjeno , sej zato te raj ne sledim , jst plutona okol marsa verjetn ne bom dočakal v tem lajfu , zdajle pa mal odpikiram, najprej proti mizi, še hladilnik bo treba odpret, pol mal telovadbe, pol pa telovadba pa zdejle dobr ... jest še nekak, hladilnik pa to čeprov je tud za to mal pozn ... sam telovadit pa zdejle dober tek pa lahko noč bikec Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.