janif 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 telovadba pa zdejle dobr ... jest še nekak, hladilnik pa to čeprov je tud za to mal pozn ... sam telovadit pa zdejle dober tek pa lahko noč bikec sej poudarek je na mal, 15 minut, da ne bo pomote, da bom zdej kakšne sklece delal, mal vaj za hrbtenico, pa na štango raztegnit, pa tko v izi , pozen za jest, sej sem bik , nikol ni prepozen , pa hvala, uživi še naprej, pa za lahko noč. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 čveke čvekaste..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 oooooooo amiska xrosex pravkar sem dobla odgovor od mojga budista...kopuje avto in js sem mu skoz trdila da bo meu forda on pa ne, da bo mel lancio...na dans pa mi je povedu, da je zaaru forda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 .... še dobro, da je čas grmad že mimo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hvala bogu, ja včeri me je fotr šokiral , ko sem mu namignala v kaj se spuščam..itak v mejah katoliškega razuma no dans pa še sestrca no njej lahka brez katoliškoh floskul razlagam(ne čist brez ampak dovol da me zastopi )me prav zanima kak bo to sprejel moj brat-kot kirurg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 sej se bodo navadli....sicer pa veš kako je to: vsaka familja mora met svoj "encim"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 al pa blont ovco(vsi ostali so temni ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...al pa...važno da jih "prime".... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 če jim bom na ta pravi način razložla....potem bo sam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 če jim bom na ta pravi način razložla....potem bo sam repkica a še ne spiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ne morem..me daje rajzefiber Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mene pa en drug fiber......zdele je ravno pavza Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Repki in repke , jutro ...celi vikend napet, bom spet letala, kot kokos ... iz enega na drugi konec SLO... joj, kdaj bo konec tega tempa Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jutro škorpije eh tipka ti boš letala po sloveniji..js pa po evropi še en daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 jutro škorpije eh tipka ti boš letala po sloveniji..js pa po evropi še en daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ti kar malo zavidam ... jaz bi tudi ... se bom pa pac tukaj v soboto zadovoljila z enim tipom ... hocem se slikati z njim ( to pri meni pomeni da se bom , na tak ali drugace nacin ) sliko!!!, sliko !!! , sliko !!! ti jo pol posljem, ti pa meni obvezno slikce iz Evrope Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ku ku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Škorpije dobro jutro! Sonček vas pozdravlja... Ne jaz, oni na nebu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Lep dan vam zelim, scorpice ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Dan strupenjače in ostali "užitni"... Tile "mrki" kar dobro postavljajo stvari na svoje mesto. Ločitev potekla gladko, porabila točno sedem minut za razvezo,.....sam "luftarji" so od vraga vseen,..... vodnar prijavu slednje: no statusa moža mi zarad narjenih napak ne priznašav, ampak moje ljubezni mi pa že ne moreš, pa ststus ljubimca mi pa ostane a ne, pa četut vsak na svojem koncu... Svašta! Na to tud komentirat nisem mogla, razen smeha... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Komentar enega "pogojno užitnega" na gornji post... Smo od vraga... Ali je pa vrag od nas... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hojla škorpicam in ostalim srčkom. Vidim, da filmi kar lepo tečejo dalje. Moj žanr tega tedna je drama. Malo sem zbolela pa se bašem z vitamini in počasi premikam z enega konca v drugega. :xx!: Grem si za dušo spanirat piščanca... morda mi da krila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 boga ti bom poslala mal energije, da se hitr pobereš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 grem svojo škorpjo iskat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 boga ti bom poslala mal energije, da se hitr pobereš Hvala ti! Ne te bom vprašala, kolk je maš, sploh pa ne danes...! Če bo tvoj energijski balon jutri eksplodiral, višek kar usmeri proti meni. Tista neprepoznavna nagajivost, ki jo boš občutila pa je moj poklon! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 pofočk..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.