klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hvala ti! Ne te bom vprašala, kolk je maš, sploh pa ne danes...! Če bo tvoj energijski balon jutri eksplodiral, višek kar usmeri proti meni. Tista neprepoznavna nagajivost, ki jo boš občutila pa je moj poklon! ma js mam skor vedn preveč energije višek moje energije bo pa itak ene par folka dobl amiska xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Škorpij nism dons sploh še polupčkala Sliki Veza, pozdravi se Klarus končno mal rajzefiber kdaj jutr šibaš kolk se boš noro imela Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 rajzefiber minil...spokano je že..jutri mam ob 5.15 let iz brnika na letališču bom pa okol 15h tak da če boš kaj mimo šetkala audente pride okol 16h tja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 žal me ne bo nč okol bom se pa kej spomnla nate Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 rajzefiber minil...spokano je že..jutri mam ob 5.15 let iz brnika na letališču bom pa okol 15h tak da če boš kaj mimo šetkala audente pride okol 16h tja Klari, imej se skrajno fantasticno ... misli name... medve z Audi pa se bova itaq v soboto videle ... Uzivaj se za nas Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 itak bom uživala..čeprav bi bla po eni strani tud z vama čimprej morma en kafe udarit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Klarus, na letalu segrevanje pol, pa maximalen odklop!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dobro jutro repkice ! Klarus, lepo se imej, pa nikar ne pozab, da so anglezi pravi norci, ko gre za zabavo ...pazi nase, pa kartico mi poslji! Valkira, kam pa to greste? Vsekakor se lepo imej. Po mojem bos uzivala . Pa bod previdna, kljub temu, da vedno vodi vodic. Ce greste pa v lastni reziji pa vedi s kom gres in ce bo vmes kak prepotentnez, pejd ras z drugo skupino Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 daaaan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutrooooo vsem...!!!! Dans pa je že bolj obetajoče jutro. SkorpioGirl, dobro si ti to začarala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutro, z vezo ali brezvezehttp://www.velecenter.com/ekartice/images/pic_2003-09-23_050733.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutro, z vezo ali brezvezehttp://www.velecenter.com/ekartice/images/pic_2003-09-23_050733.gif Jutro muca! Tut če je brezveze, je z neko vezo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 vse je z vezo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jutrooooooooooooo dna D je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 danes pa škorpije prve pozdravit , pa za Klarus mal poskočit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutro, z vezo ali brezveze Jutro muca! Tut če je brezveze, je z neko vezo. vse je z vezo Veza brez Veze... Se fajn sliš(bere)... Repki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bikec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bikec škorpija , petek je , kdaj potuješ Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jutrooooooooooooo dna D je Kot film Najdaljši dan (The Longest Day)Dan D - Invazija v Normandiji.Srečno pa lepo se imej! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 škorpija , petek je , kdaj potuješ ob 14h iz celja iz brnika pa šele ob 17.15 Kot film Najdaljši dan (The Longest Day)Dan D - Invazija v Normandiji.Srečno pa lepo se imej! hvala xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ob 14h iz celja iz brnika pa šele ob 17.15 lepo potuj in uživaj med englezi xrosex, sej bo kmal , pred osmo boš že v Londonu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 lepo potuj in uživaj med englezi xrosex, sej bo kmal , pred osmo boš že v Londonu itak bom uživala... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Repkice Klarus...lepo se imej in tud pazi nase, da te še tle pol kaj vidmo...razen, če boš šla z Robbiem, pol ti mal čez prste pogledam Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.