silki 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dan škorpije Včeri se imela skrajno fajn,....sem pa mal mačkasta danes Klarus imej se max,..oz. nesramno lepo,...uživej! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Repkice Klarus...lepo se imej in tud pazi nase, da te še tle pol kaj vidmo...razen, če boš šla z Robbiem, pol ti mal čez prste pogledam kaj pa nej z njim..dnarja mam čist dovolj....ene take živčne razvaline kot je pa on, pa ne nucam js bom lepo v muski uživala..pa če bo možno mu bom poslala mojo energijo, da se mal sestavi nazaj zdej že vem kak se to na daljavo dela Dan škorpije Včeri se imela skrajno fajn,....sem pa mal mačkasta danes Klarus imej se max,..oz. nesramno lepo,...uživej! hvala po mojem bom za polovico foruma žurala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Goody....glavno je res, da boš na polno uživala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 buuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 buuuuu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 buci buci x:Dx ne vem kaj mi je hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 škorpja......itak Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 recmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 buuuuu si čist not padla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ja ne vem zdej al not al ven modričasta sem pa čist... tko da nekam sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ja ne vem zdej al not al ven modričasta sem pa čist... tko da nekam sem pa ne da te je kdo pohodu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 nene to pa ne... ampak spomnem se pa tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 neki me muči... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a ti lahk pomagam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 lahka prestaviš uro za eno uro naprej pa bo rajzefiber mam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 uuuuuu en, dva, tri... ure več ni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 lahka prestaviš uro za eno uro naprej pa bo rajzefiber mam a si še doma, ja pol pa čvekat na forumu, najhitreje mine, no tut kakšno kosilo ne bi škodilo, sam to je bolj bikovsko razmišljanje nene to pa ne... ampak spomnem se pa tud ne dbest, no pol pa še za Klarus mal poskoč , sej bi se ji kar pridružil, sam na kakšen drug koncert bi šel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 škorpije pa bikci pa ostali, k zaidete v gnezdo Jutrooooo vsem...!!!! Dans pa je že bolj obetajoče jutro. SkorpioGirl, dobro si ti to začarala! Jeeeeeeeeeeeeeeeeee Klarus, uživat max Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 škorpije pa bikci pa ostali, k zaidete v gnezdo uuuuuuu , Scorpio je prišla , energična kot vedno , jst pa glih o malci razmišljam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 uuuuuuu , Scorpio je prišla , energična kot vedno , jst pa glih o malci razmišljam oooooooo, bikec moram še v štalco mal pokukat, če ste bli kej pridni dons jst pa lih po kosilu ... dobr je blo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 oooooooo, bikec moram še v štalco mal pokukat, če ste bli kej pridni dons jst pa lih po kosilu ... dobr je blo dbest , jst pa glih malcam , v štalci , mal se še pozna ohcet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 dbest , jst pa glih malcam , v štalci , mal se še pozna ohcet dober tek sm šla pogledat v štalco pa je res bolj potolčeno še vse no, nevesta je pa čist frišna zgleda, da ženin ni dobu darila zanjo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 dober tek sm šla pogledat v štalco pa je res bolj potolčeno še vse no, nevesta je pa čist frišna zgleda, da ženin ni dobu darila zanjo hvala , ženin še ni prišel k sebi, če sploh bo , sem šel še jst mal v ilegalo, tko iz preventive, da mal ocenim stanje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 hvala , ženin še ni prišel k sebi, če sploh bo , sem šel še jst mal v ilegalo, tko iz preventive, da mal ocenim stanje a zdej je v gnezdu že kar ilegala nč se tle ne moreš skrit nimaš dost trde kože Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dober dan ali pa dobro jutro škorpije in ostali... Sem se ravno skidal pokonci... Kaj je zdaj tu ena ohcet pa malca pa... J*** ti nočni šiht, bioritrm čist v k***, pa nič ne vem kaj se dogaja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.