ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dober dan ali pa dobro jutro škorpije in ostali... Sem se ravno skidal pokonci... Kaj je zdaj tu ena ohcet pa malca pa... J*** ti nočni šiht, bioritrm čist v k***, pa nič ne vem kaj se dogaja... Dobro jutro luftar ohcet je bla sicer se je ženin nekam potuhnil ... mislim, da ga tud nevesta ne najde bikce prečekirat, boš vse zvedu nč razburjat, tud nočnega šihta bo kmal konc Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dobro jutro luftar ohcet je bla sicer se je ženin nekam potuhnil ... mislim, da ga tud nevesta ne najde bikce prečekirat, boš vse zvedu nč razburjat, tud nočnega šihta bo kmal konc Nimam zdajle za to da bi čist v detajle čekiral... Sem pa nekaj ujel...Nočna...danes zadnja... Pa frej do ponedeljka... Popoldne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Nimam zdajle za to da bi čist v detajle čekiral... Sem pa nekaj ujel...Nočna...danes zadnja... Pa frej do ponedeljka... Popoldne... no vidiš še dones bo šlo mim, pol pa uživancija v ponedeljek dopoldne boš pa frej, k bomo vsi ostali delali aja, poročila sta se pa Marsa pa Leeon ... pol je pa Leeon iskal bejbo za Marsino poročno darilo, tko da ne vem, kakšna je bla poročna noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 no vidiš še dones bo šlo mim, pol pa uživancija v ponedeljek dopoldne boš pa frej, k bomo vsi ostali delali aja, poročila sta se pa Marsa pa Leeon ... pol je pa Leeon iskal bejbo za Marsino poročno darilo, tko da ne vem, kakšna je bla poročna noč A tooo... J*** nočno, pa sem ohcet zamudil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 A tooo... J*** nočno, pa sem ohcet zamudil... ne bit zdej hud je še mal ostalohttp://www.asahi-net.or.jp/~ri8a-iskw/shampan.jpgplesat pa itak noben ni hotu jst sm neki janifa pohojala, to je blo pa to nevesta pa ženin sta pa itak prov kmal šla novo posteljo al kej sprobavat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ej...a raftala pa nisi.....?.....ma važno, da si bus prežvela..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pametno dete..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Oj repate lepote... A po dežju nič ne pikate... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jutro....... alef, pikanje z vremenom nima nobene zveze.... valkira..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Dobro jutroooo Valkira, Amis, Alef....!!! Zunaj je takšna tema, da sem mislila, da je še noč in spala do zdaj kot top. Sicer pa vreme je pravo za kocanje (poležavanje s koco) in branje. Verjetno ne bo dans kake večje fizične aktivnosti. Lepo bom za vami ob branju kavico popila, pol pa počasi kopalnica mahen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Škorpije dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn naspala sem se dons pa fatirala sem že ... je blo že nujno zdej pa samo še uživat kakšna knjiga pa to, ja ... kavica je pa tud že padla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Škorpije dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn naspala sem se dons pa fatirala sem že ... je blo že nujno zdej pa samo še uživat kakšna knjiga pa to, ja ... kavica je pa tud že padla Pridna... Jaz pa še kar v pižami... Skrajni čas, da dvignem guzo in postorim še kaj, da si bom všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 jutro....... alef, pikanje z vremenom nima nobene zveze.... valkira..... Kako nima veze? Kolikor se jaz razumem na živalski svet, škorpijoni ne marajo vode... Dobro jutro še enkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pridna... Jaz pa še kar v pižami... Skrajni čas, da dvignem guzo in postorim še kaj, da si bom všeč. všeč si si lohk že tko mal se pocrkljaj pa kej fajnga preberi ... ni treba vstajat sploh Kako nima veze? Kolikor se jaz razumem na živalski svet, škorpijoni ne marajo vode... Dobro jutro še enkrat... jutrček ti ne veš kdo pa govori o maranju vode pa to si lohk pod streho pa še vedno fajn pičiš vreme pač nikol ni ovira oziroma ... jst še bolj pikam, če je takole vreme kot pa na sončku Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kolikor se jaz razumem na živalski svet, škorpijoni ne marajo vode... uffff...če tole dobro štekam pol je za > ......hmmmmm...... bejbe pridne.....js pa rišem....nič fatiranja še blo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 uffff...če tole dobro štekam pol je za > ......hmmmmm...... bejbe pridne.....js pa rišem....nič fatiranja še blo..... A je bil tale črn uč men namenjen? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Čer... raft na Soči uspel, čeprav jst nisem raftala ...živi smo... več v LNF dnevniku kaj pa ti dva smeška pravta Pravita, da kdor caka, docaka. Je bil pa zalosten, ko ni nasel scorpije v svoji najljubsi temi (torej tej) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 A je bil tale črn uč men namenjen? ....še dobro da je bil virtualen..... .........sej je ok...sem se spomnila na tisto, da sco sam sebe piči...(če npr v vodo pade)........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Oderuhi Si.mobilarski... je pršu račun za 3 mesece nazaj, ker so oni bojda prešli na nek nov način obračunavanja... zdej mam pa račun 37 jurjev Starn vržen keš :xx!:Valki .. to je pa res stran vrzen kes... drugace pa pofock vsem... grem kar pod tus in spat ... sem bila danes na zurki... seveda prekmurci ta glavni, so nas vsi kar gledali ... bili smo najbolj glasni, pa najvec pijace smo imeli na mizi ... sicer pa zur uspel, malo muklava od petja , pa bo ze nekako do ponedeljka... glavno , da je jutri nedelja ... aja, tudi Audi je bila carica med nami prekmurci Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Kje pa Audi ni carica Prekmurci ste carji eden bolj ko drugi A nisi šla Trubačev poslušat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Oderuhi Si.mobilarski... je pršu račun za 3 mesece nazaj, ker so oni bojda prešli na nek nov način obračunavanja... zdej mam pa račun 37 jurjev Starn vržen keš :xx!: Presedlaj na Vego al pa mobitel. Simobil se ti splaca imet, ce uporabljas internet, sicer pa ne. Tehnologija in strezniki ki jih uporabljajo za internet, so boljsi, kot pa mobitelovi. To pa je tudi vse. Pozanimaj se pri vegi, kako in kaj. Po mojem imajo kako dobro varianto, pa morda si lahko se vedno izberes isto stevilko, kot jo imas zdaj... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Vege ni več Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Oderuhi Si.mobilarski... je pršu račun za 3 mesece nazaj, ker so oni bojda prešli na nek nov način obračunavanja... zdej mam pa račun 37 jurjev Starn vržen keš :xx!:hehe, sem presedlala z Mobitela na Simobil. res je, da tarife so definitivno ugodnejše ... ampak imajo vseeno neke svoje štose, sem skapirala, ... opomin 300 sit ... in če prideš plačat položnico v njihov center, pa nimaš položnice sabo, moraš doplačati samo zaradi tega 4oo sit. gnusi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Vege ni več Pa ne da so propadl francoamericani? Que milagro... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 SLO politika jih je zj....pod okriljem Mobitela....in so se umaknili iz SLO Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.