Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Tega pa res nisem vedel.... :eek: Ja kaj bo pa zdaj uboga Slovenija brez Vege? :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

Takorekoč ima monopol Mobitel :xx!: , je še Simobil, pa Debitel (k je teko al tako od Mobitela), pa IZI (samo oni so tudi dosti pod Mobitelom, vsaj omrežje imajo od njih.....tako da, je to to nekako

no tako, zdej pa k frendici delat.....konc vikenda....mejte se max fajn.... x:Xx ....če bom za silo živa pridem zvečer prebrat kaj vam dogaja.... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

škorpije x:Xx

mal zaspana dons ... domov prišla spet zjutraj :inocent: par urc odspala in šla po sestro xrolleyesx pa na kavico, kosilo ... zdej pa zabušavat xcivx x:px x;)x

Scorpio :inocent:, ufff ti si pa v formi, bom jst drug teden rabil ene tri pomočnike, da bom zdržal tempo x:px, ah ne

bikec se ne bo dal kar tko x;)x, sam tvoja ta zadnja beseda se sliš tko fajn, še dober, da je najdem v slovarju

slovenskega knjižnega jezika, ker pol bi jo zihr bolj izkoristil x:Dx

kok ste vsi pridni dons pa neki delate :switz: no sej jz sm tut doma mal poglancala, kej več pa ne mislim. pa spet je začel dež padat xb:)x

:inocent: pridni x:o)x, mal pred pol deseto sem pokukal na svetlo, pa se mi je zdelo še mal prezgodi za nedeljo :vio:,

no pred enajsto sem bil pa že pokonci x^x, pol pa eno banano in jabuk do kosila, pa telovadil sem x:px, po kosilu pa

mal pavze in na spidvej x;)x, sama delavnost me je x^x, sicer je pa cel delovni teden pred vrati x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

jz sem že okol pol osmih skakala okol. sm najprej se tm okol 6 zbudila, pa sem se tud odločila, da je prezgodi x:Dx tko al tko bo treba jutr ob 5 ustat. pa še glavo prat xrolleyesx

zdele pa skačem po sobi xsuperx si muzko nabijam :hepko: :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal

jz sem že okol pol osmih skakala okol. sm najprej se tm okol 6 zbudila, pa sem se tud odločila, da je prezgodi x:Dx tko al tko bo treba jutr ob 5 ustat. pa še glavo prat xrolleyesx

zdele pa skačem po sobi xsuperx si muzko nabijam :hepko: :hepko:

:palec: nisi edina xsuperx :hepko: :hepko:, maš pa zgodne x:o)x

ja sej sm mal :wacko: itak pridem prva u službo pa vse prštimam za babnce... :rolleyes: odkar delam zmer ful zgodi vstajam.... ful prezgodi... k bi komooooot lahko dlje spala :blink: jah .... :lol: :D

:wOOt: prva v službo, men se je to po dopustu prvič zgodil x:px, pol sme pa ful razmišljal, kaj je zdej to, a

so selil vmes, prav čudno mi je blo, ker če sem že sam v sobi, je to pol, ko že vsi grejo, še čistilke ni blo xcivx,

pol je pa prišel en po petnajstih minutah, pa je razložu, da so ostali na dopustu x:o)x

nenenenene prva v službi skor čist zmeri x^x sam tut najraj prva grem če se le da... x:o)x

prej sem mela službo ob 6. pa sem ob 4 vstajala pa mela cele obrede zjutri, od steperja pa ne vem kaj še vse :OoO: in pol mi je zdej to mal ostal... sam stepr ni ostal oz. stoji... sam jz ne na njemu xnckrivx :shsh:

spet se mi je na bolš poslabšal

nenenenene prva v službi skor čist zmeri x^x sam tut najraj prva grem če se le da... x:o)x

prej sem mela službo ob 6. pa sem ob 4 vstajala pa mela cele obrede zjutri, od steperja pa ne vem kaj še vse :OoO: in pol mi je zdej to mal ostal... sam stepr ni ostal oz. stoji... sam jz ne na njemu xnckrivx :shsh:

:OO!: :OO!: :switz: ob takih urah bi mene vse minil xnckrivx, zjutraj spim dokler se le da, no dobr 10-15 minut mam rezerve za hitro telovadbo, pol pa se do osmih prikažem v službi x:px, no tut zamudil sem že, pa ne glih enkrat x:o)x, človk se vsega navadi :inocent: , v petek sem bil pa v službi ob 7.47 x^x, matr sem bil zgoden :hepko: :hepko:, se prav čist obratno, vedno skoraj zadnji v službi, je pa res, da tut med zadnjimi grem dam, pol smo si pa kvit x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...