natrixred 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Tega pa res nisem vedel.... Ja kaj bo pa zdaj uboga Slovenija brez Vege? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Takorekoč ima monopol Mobitel :xx!: , je še Simobil, pa Debitel (k je teko al tako od Mobitela), pa IZI (samo oni so tudi dosti pod Mobitelom, vsaj omrežje imajo od njih.....tako da, je to to nekako Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 br juter dones bo en produktiven dan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 no tako, zdej pa k frendici delat.....konc vikenda....mejte se max fajn.... ....če bom za silo živa pridem zvečer prebrat kaj vam dogaja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 kok ste vsi pridni dons pa neki delate no sej jz sm tut doma mal poglancala, kej več pa ne mislim. pa spet je začel dež padat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 škorpije mal zaspana dons ... domov prišla spet zjutraj par urc odspala in šla po sestro pa na kavico, kosilo ... zdej pa zabušavat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 škorpije mal zaspana dons ... domov prišla spet zjutraj par urc odspala in šla po sestro pa na kavico, kosilo ... zdej pa zabušavat Scorpio , ufff ti si pa v formi, bom jst drug teden rabil ene tri pomočnike, da bom zdržal tempo , ah nebikec se ne bo dal kar tko , sam tvoja ta zadnja beseda se sliš tko fajn, še dober, da je najdem v slovarjuslovenskega knjižnega jezika, ker pol bi jo zihr bolj izkoristil kok ste vsi pridni dons pa neki delate no sej jz sm tut doma mal poglancala, kej več pa ne mislim. pa spet je začel dež padat pridni , mal pred pol deseto sem pokukal na svetlo, pa se mi je zdelo še mal prezgodi za nedeljo , no pred enajsto sem bil pa že pokonci , pol pa eno banano in jabuk do kosila, pa telovadil sem , po kosilu pa mal pavze in na spidvej , sama delavnost me je , sicer je pa cel delovni teden pred vrati Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jz sem že okol pol osmih skakala okol. sm najprej se tm okol 6 zbudila, pa sem se tud odločila, da je prezgodi tko al tko bo treba jutr ob 5 ustat. pa še glavo prat zdele pa skačem po sobi si muzko nabijam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 jz sem že okol pol osmih skakala okol. sm najprej se tm okol 6 zbudila, pa sem se tud odločila, da je prezgodi tko al tko bo treba jutr ob 5 ustat. pa še glavo prat zdele pa skačem po sobi si muzko nabijam nisi edina , maš pa zgodne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ja sej sm mal itak pridem prva u službo pa vse prštimam za babnce... odkar delam zmer ful zgodi vstajam.... ful prezgodi... k bi komooooot lahko dlje spala jah .... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ja sej sm mal itak pridem prva u službo pa vse prštimam za babnce... odkar delam zmer ful zgodi vstajam.... ful prezgodi... k bi komooooot lahko dlje spala jah .... prva v službo, men se je to po dopustu prvič zgodil , pol sme pa ful razmišljal, kaj je zdej to, aso selil vmes, prav čudno mi je blo, ker če sem že sam v sobi, je to pol, ko že vsi grejo, še čistilke ni blo , pol je pa prišel en po petnajstih minutah, pa je razložu, da so ostali na dopustu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nenenenene prva v službi skor čist zmeri sam tut najraj prva grem če se le da... prej sem mela službo ob 6. pa sem ob 4 vstajala pa mela cele obrede zjutri, od steperja pa ne vem kaj še vse in pol mi je zdej to mal ostal... sam stepr ni ostal oz. stoji... sam jz ne na njemu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nenenenene prva v službi skor čist zmeri sam tut najraj prva grem če se le da... prej sem mela službo ob 6. pa sem ob 4 vstajala pa mela cele obrede zjutri, od steperja pa ne vem kaj še vse in pol mi je zdej to mal ostal... sam stepr ni ostal oz. stoji... sam jz ne na njemu :OO!: :OO!: ob takih urah bi mene vse minil , zjutraj spim dokler se le da, no dobr 10-15 minut mam rezerve za hitro telovadbo, pol pa se do osmih prikažem v službi , no tut zamudil sem že, pa ne glih enkrat , človk se vsega navadi , v petek sem bil pa v službi ob 7.47 , matr sem bil zgoden , se prav čist obratno, vedno skoraj zadnji v službi, je pa res, da tut med zadnjimi grem dam, pol smo si pa kvit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 xrosex jz zadnja ostanem sam takrat k morm..... drgač pa ne. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 sej tut jst, kdaj prvi pobegnem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ok priznam sem pa ke tut jz nisem prva u službi... me ena šišne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 uff , kakšna borba , tipčka pa nobenga nimate Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 pr nas ne.... za sosednimi vrati pa je RTG pa mamo enga tam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 temu se pa godi , RTG Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 eh sej pol mamo pa še kup dohtarjev.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 a prav sem mislil, danes pa me res zanima, če so Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 kaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nč, nč, sam ena pesem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 http://www3.shrani.si/thumbs/dsc04132944368.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 še mal za Klarus poskočim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.