Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

že navijam :hepko: :hepko:, da je ne boš rabla, :inocent: a sam na juhco x:px, pa glih mene dražiš s hrano, ja nč bo treba na malco x;)x

x:Dx ok ne smeva po dnevniku svinjat k bo marsa huda. zato nam je dala pred davnim časom dnevne čvekarije x:Dx x:Dx

kašne učke xflirtx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ok ne smeva po dnevniku svinjat k bo marsa huda. zato nam je dala pred davnim časom dnevne čvekarije x:Dx x:Dx

kašne učke xflirtx x:Dx x:Dx

OK xokkx, sej marsa ni hudsa x:px, sam ostali se lohk pritožujejo x:o)x

ene take zelene al neki tazga xflirtx, v glavnem morski pridih :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

mmmmm jz sem dubla ful veselo novico. me pelejo na juhco po službi xzobkox :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: njamamamamaaaa

ja očke moje so :inlove: se spomnem k me je amis spoznala x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx najprej me je v oči pogledala pa rekla: "da vidm, če maš v živo tut tok hude." x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :2src:

mmmmm jz sem dubla ful veselo novico. me pelejo na juhco po službi xzobkox :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: njamamamamaaaa

ja očke moje so :inlove: se spomnem k me je amis spoznala x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx najprej me je v oči pogledala pa rekla: "da vidm, če maš v živo tut tok hude." x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :2src:

:palec: dbest :onfire: :onfire:, jst se pa zdej tolažim s suho prehrano x:Dx

xsmx a tko, se bova že kje vidla, da še jst vidm :inocent:

Škorpije moje x:Xx :2src: pa obiskovalci x:Xx x:px

treba štalco prov lepo pozdravit x:px vidim, da ste neki čarali dons tle x:px še k nam sončka x:px x:px x;)x

Klarus, pozdravčke še posebej x:Xx

xsmx pa še kolk, sam po moje še ne nese tolk daleč :inocent:, bo treba še trenirat x:px

kar trenirat xcivx se mi zdi, da čarovnija kar uspeva ... se nekaj svetlika tud pr nas x:px mogoč bo pa sonček x:px :2src:

x:o)x kaj ga danes še ni blo nč :inocent:, tuki sem ga že neki videl, sam ga je nevihta pred kratkim premagala xcivx, ampak kaže

na boljš, glih prav, da grem lahk v miru proti domu x:Dx

x:o)x kaj ga danes še ni blo nč :inocent:, tuki sem ga že neki videl, sam ga je nevihta pred kratkim premagala xcivx, ampak kaže

na boljš, glih prav, da grem lahk v miru proti domu x:Dx

nč sončka še ni blo :o|o: tko da kar fajn čarat x:px x;)x domov sem šla kar po dežju :vio: zdej bi pa pasal mal sončka, za en fajn sprehod x:px xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

nč sončka še ni blo :o|o: tko da kar fajn čarat x:px x;)x domov sem šla kar po dežju :vio: zdej bi pa pasal mal sončka, za en fajn sprehod x:px xcivx

:hepko: :hepko: za fajn sprehod, je pa treba mal poskočit x:px, jst bom šel domov pa kar po suhem, z marelo vred x:Dx, no

čez kakšno lužo bo treba it, pol pa čimprej ..., mal jogi sprobat x:Dx

:hepko: :hepko: za fajn sprehod, je pa treba mal poskočit x:px, jst bom šel domov pa kar po suhem, z marelo vred x:Dx, no

čez kakšno lužo bo treba it, pol pa čimprej ..., mal jogi sprobat x:Dx

jogi :eek: pa tako lepo popoldne se dela x:px x;)x še mal poskočit :onfire: :onfire: :onfire: pol pa prov kmal na sonček :2src: x:px so tud luže fajn za skakat x:px xDDx sam te pol mal čudn gledajo vsi okol, če skačeš čez luže k en otrok :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Na hitro poštemplam kartico in vam maham skos oblake! x:Xx :^:

Klarus, ljubo doma...! x:px Vidim, da si že pridna. Si after prestavila al Robi še vedno poje? xmusicx x:)x x;)x

je treba delat.. xmusicx xsingx after bo mogu počakat x:o)x robi pa še vedno poje....sicer ga mal že glas matra, ampak še vseen nardi konkretn šov x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:ermm: danes sem neki čaral, sam aiwa je bla boljša :inocent:, škorpijonka pač x;)x, ščijeeeeeeeee, v Lj samo xrolleyesx

x:Dx x:Dx im only happy when it rains x:Dx x:Dx ne sej ne. sam tut dežek je kul. spere vso umazanijo x:px :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...