klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 en pofočk v gnezdo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 še za Klarus mal poskočit, pol pa hitr domov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 še za Klarus mal poskočit, pol pa hitr domov js bi tud šla domov..sam kaj ko čez 1,5 ure spet delam uživi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 hvala a si ti sploh kej frej, no vseeno uživi, kukr lahko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 no sam da se še mal klele prkažem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 strastni škorpijoni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jutro skorpije y visitantes Zakaj pa strastne? Hja, baje, tko pravjo, sam osebno nisem pa se nikol potrdu, tak da lahko da je tud samo rekla kazala Po mojem, so tole o strasti prekopirale iz bikovskega horoskopa Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jutro... škorpje kopirale od bikov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jutro... škorpje kopirale od bikov Ocitno se nisi bila s kakim bikom, da bi lahko preverila, kaj drzi in kaj ne Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 haaaaaaaaa bla bla... pa se nč ne prtožujem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kaj to pomen, da potrjujes strastnost bikov, al da ne ves kako je in je bla, bla, kar sem rekel? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 potrjujem strastnost bikov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Zal ne morem potrditi za skrpjone...se nisem imel te casti...morda nekoc.. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sam upam da boš dobro fasu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ce ste tolk hude, pol bo ze v redu . Me bolj skrbi, ce bo boljsa polovica prezivela Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ohohoho smo pa prepričani vase Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Tak sem. Ce nisem preprican da zmorem, ne bom nikoli trdil da lahko, pa neglede na to zakaj gre. Kar se pa tega tice, pa ni to moje mnenje . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jutro Kva to berem ... debata o premoči... strasti... sco. VS. bik... no comment... vemo kdo ma strupek khmm... Mate premoc, ker smo v vasi temi Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dogaja dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pozdravček in dooooost sončka danes...!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 jaaa šončka bom mogoče spet pešake usekala na drug konc lublane sam mal sem ožulena... sam mam dons supelgice gor Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja, je fajn izkoristit poletje do konca... tut jaz daneš šibam z biciklom naokrog! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 letos sm bla sam enkrat na kolesu. me je tko ...... bolel da nisem mela želje hmal spet it gor... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 letos sm bla sam enkrat na kolesu. me je tko ...... bolel da nisem mela želje hmal spet it gor... jaz vsak pričetek bicikl sezone cel teden hodim kot, da sedim na konju, potem pa se zadeva pomiri... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.