aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja sej vem. sej sm jz tut včas več kolesarla. pa so mi predlan kolo ukradl zdej pa štrajkam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja sej vem. sej sm jz tut včas več kolesarla. pa so mi predlan kolo ukradl zdej pa štrajkam... Sestra, podajam ti roko, tut men so odpeljali športnega konja pred nosom. Pol sem se mulala, na koncu pa nabavila ženski bicik s košarico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Sem zivel 14 let na Fuzinah, pa so vsi zmer govoril, kolk je hudo tam, pa mi nikol ni nic zginl. Sem pa hodu na gim. Vic, pa so mi vicani prec nov bicikl sp..., sem se preselu v Sisko, pa so mi ga izpred bajte ta druzga sp... siskarji. Pa sem si reku, ej fuzincani, se dobri ste... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ha! faca eh jz sem za enkrat na peš hondi. pa hodim na sprehode pa laufam... drugač pa bus. avta nisem pelala že... uh... ga bo treba mal Sem zivel 14 let na Fuzinah, pa so vsi zmer govoril, kolk je hudo tam, pa mi nikol ni nic zginl. Sem pa hodu na gim. Vic, pa so mi vicani prec nov bicikl sp..., sem se preselu v Sisko, pa so mi ga izpred bajte ta druzga sp... siskarji. Pa sem si reku, ej fuzincani, se dobri ste... bemu šiško sej sej men so ga direkt iz kleti sunl :xx!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Sem zivel 14 let na Fuzinah, pa so vsi zmer govoril, kolk je hudo tam, pa mi nikol ni nic zginl. Sem pa hodu na gim. Vic, pa so mi vicani prec nov bicikl sp..., sem se preselu v Sisko, pa so mi ga izpred bajte ta druzga sp... siskarji. Pa sem si reku, ej fuzincani, se dobri ste... ...in pol si rekel: "Se bom kar z letalom odpeljal...." ha! faca icon1_thumbup.gif eh jz sem za enkrat na peš hondi. pa hodim na sprehode pa laufam... drugač pa bus. avta nisem pelala že... uh... ga bo treba mal icon1_redface.gif Poleg avta sem čist pozabla na bus. Somnila si me, da se bom v kratkem spet peljala kako furo, čist zaradi romantike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, tale Šiška , ni več to kar je bla, zihr kakšni Draveljčani okol strašijo , pol pa celo avti zginjajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pozdrav v gnezdo ma ja bus,....sem se pred parimi leti peljala z njim v mest,....po dooolgih letih,.....eee sem ugotovila, da se sploh ne znam več peljat z LPP,....počutla sem se k premetavajoč zašniran paket......pa ne bi blo slabo se nazaj navadit... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, tale Šiška , ni več to kar je bla, zihr kakšni Draveljčani okol strašijo , pol pa celo avti zginjajo bemu. zanč je en kolo pr men pustu pa k mam tok prjazne sosede so ga vn pred blok postavl in čez par ur ga seveda ni blo več. h Aiwi se ne pride s kolesom. no pride se - sam nazaj se gre pol peš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pozdrav v gnezdo ma ja bus,....sem se pred parimi leti peljala z njim v mest,....po dooolgih letih,.....eee sem ugotovila, da se sploh ne znam več peljat z LPP,....počutla sem se k premetavajoč zašniran paket......pa ne bi blo slabo se nazaj navadit... jaz sem se nazadnje peljala, ko še niso imeli vsi busi mehkih sedežev! Najbolje, da se pripravim na vožnjo. Vsedla se bom na sedež za kolesom, noge zataknila pod njega in se z obema rokama prijela držala na predhodnem sedežu. Upam, da me bo kaka starka zadržala, če me bo preveč premetavalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 bemu. zanč je en kolo pr men pustu pa k mam tok prjazne sosede so ga vn pred blok postavl in čez par ur ga seveda ni blo več. h Aiwi se ne pride s kolesom. no pride se - sam nazaj se gre pol peš pa maš res prijazne sosede , bi blo najboljš, če bi ga lohk za kakšno štango zaklenil, pol naj se pa sosedi matrajo , pa ga ven spravljajo Zgleda, da je k teb najboljš peš pridet, se vsaj ne moreš zmotit, ko greš nazaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sej si blis - najbolš peš. če ne pa kolo gor u stanvane prneseš še mal za močne roke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sej si blis - najbolš peš. če ne pa kolo gor u stanvane prneseš še mal za močne roke za vse poskrbljen, ni treba na fitnes , sicer sem pa res tko bliz, da kolesa ne bi rabu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 http://www.findvoyeur.com/spy_voyeur_beach_sex/5136/8.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 močne roke x:px lahk še mene kej okol nosiš sam da te nau u križu pol kej stisnl... za to mam bolši način Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja no Veza, kr prprav se... eee, a zdej imajo mehke sedeže?...fajn,....sem se odločla, da za RD grem v mest z busom žurat,....hm, ke grede bo verjeten še šlo, nazaj grede pa....vprašanje če ne bo po penzionistično kr taxi peljal.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 močne roke x:px lahk še mene kej okol nosiš sam da te nau u križu pol kej stisnl... za to mam bolši način a da bi te nosu , je treba križ šparat, me je že stisnl enkrat, nč fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja no Veza, kr prprav se... eee, a zdej imajo mehke sedeže?...fajn,....sem se odločla, da za RD grem v mest z busom žurat,....hm, ke grede bo verjeten še šlo, nazaj grede pa....vprašanje če ne bo po penzionistično kr taxi peljal.... taksistu lahko iz zadnjega sedeža bolj zatežiš, če te po rojstnodnevni pijački slučajno poprime dar govora... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 a da bi te nosu , je treba križ šparat, me je že stisnl enkrat, nč fajn brez panike delam na tapravem mestu če te v križ useka bomo prec pozdravl še kšna masažca pade Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 najbolš je lepo picikl....kak tak star pa zrukan, da ti ga noben ne sune Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 v šiški tut tazga sam da ma kolesa gor. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 brez panike delam na tapravem mestu če te v križ useka bomo prec pozdravl še kšna masažca pade za masažco te pa tut nosim v šiški tut tazga sam da ma kolesa gor. ne nam tolk reklame delat , pol bojo pa rekl, najhujš predel Lublane je Šiška , men je pa najboljš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 men tut najbol, če bo le sreča se ne odselm drgam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 men tut najbol, če bo le sreča se ne odselm drgam jst se tut ne bom daleč selil, sam na obrobje, sicer je pato vse včasih spadalo pod občino Šiška Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Škorpije treba mal v gnezdo pokukat ... ni blo cajta prej uletet dopoldne ful neki akcije tle not zdej pa kar zatišje kaj zdej miting v soboto kdo ma cajt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ma zatišje k sem bla v drugi službi pa ni blo cajta za net ampak im back Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.