Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ja sej vem. sej sm jz tut včas več kolesarla. pa so mi predlan kolo ukradl zdej pa štrajkam... :fiju:

Sestra, podajam ti roko, tut men so odpeljali športnega konja pred nosom. Pol sem se mulala, na koncu pa nabavila ženski bicik s košarico! xDDx x;)x x^x

Deli na socialnih omrežjih

Sem zivel 14 let na Fuzinah, pa so vsi zmer govoril, kolk je hudo tam, pa mi nikol ni nic zginl. Sem pa hodu na gim. Vic, pa so mi vicani prec nov bicikl sp..., sem se preselu v Sisko, pa so mi ga izpred bajte ta druzga sp... siskarji. Pa sem si reku, ej fuzincani, se dobri ste... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

ha! faca :palec: eh jz sem za enkrat na peš hondi. pa hodim na sprehode pa laufam... drugač pa bus. avta nisem pelala že... uh... ga bo treba mal xredx

Sem zivel 14 let na Fuzinah, pa so vsi zmer govoril, kolk je hudo tam, pa mi nikol ni nic zginl. Sem pa hodu na gim. Vic, pa so mi vicani prec nov bicikl sp..., sem se preselu v Sisko, pa so mi ga izpred bajte ta druzga sp... siskarji. Pa sem si reku, ej fuzincani, se dobri ste... x:Dx

bemu šiško :vragec: sej sej men so ga direkt iz kleti sunl :xx!:

spet se mi je na bolš poslabšal

:palec: ...in pol si rekel: "Se bom kar z letalom odpeljal...." x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

ha! faca icon1_thumbup.gif eh jz sem za enkrat na peš hondi. pa hodim na sprehode pa laufam... drugač pa bus. avta nisem pelala že... uh... ga bo treba mal icon1_redface.gif

Poleg avta sem čist pozabla na bus. Somnila si me, da se bom v kratkem spet peljala kako furo, čist zaradi romantike... xsrcx x:)x x^x

Pozdrav v gnezdo xsrcx

ma ja bus,....sem se pred parimi leti peljala z njim v mest,....po dooolgih letih,.....eee sem ugotovila, da se sploh ne znam več peljat z LPP,....počutla sem se k premetavajoč zašniran paket......pa ne bi blo slabo se nazaj navadit... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:inocent: Ja, tale Šiška x:o)x, ni več to kar je bla, zihr kakšni Draveljčani okol strašijo :inocent:, pol pa celo avti zginjajo x:o)x

:vragec: bemu. zanč je en kolo pr men pustu pa k mam tok prjazne sosede so ga vn pred blok postavl in čez par ur ga seveda ni blo več. h Aiwi se ne pride s kolesom. no pride se - sam nazaj se gre pol peš x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pozdrav v gnezdo xsrcx

ma ja bus,....sem se pred parimi leti peljala z njim v mest,....po dooolgih letih,.....eee sem ugotovila, da se sploh ne znam več peljat z LPP,....počutla sem se k premetavajoč zašniran paket......pa ne bi blo slabo se nazaj navadit... xDDx

x:Dx :palec:

jaz sem se nazadnje peljala, ko še niso imeli vsi busi mehkih sedežev! x;)x Najbolje, da se pripravim na vožnjo. Vsedla se bom na sedež za kolesom, noge zataknila pod njega in se z obema rokama prijela držala na predhodnem sedežu.

Upam, da me bo kaka starka zadržala, če me bo preveč premetavalo! x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: bemu. zanč je en kolo pr men pustu pa k mam tok prjazne sosede so ga vn pred blok postavl in čez par ur ga seveda ni blo več. h Aiwi se ne pride s kolesom. no pride se - sam nazaj se gre pol peš x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: pa maš res prijazne sosede x:o)x, bi blo najboljš, če bi ga lohk za kakšno štango zaklenil, pol naj se pa sosedi matrajo x:o)x, pa ga ven spravljajo xcivx Zgleda, da je k teb najboljš peš pridet, se vsaj ne moreš zmotit, ko greš nazaj x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

sej si blis - najbolš peš. če ne pa kolo gor u stanvane prneseš x:Dx še mal za močne roke x:px

x:Dx za vse poskrbljen, ni treba na fitnes x:px, sicer sem pa res tko bliz, da kolesa ne bi rabu x;)x

xDDx xDDx ja no Veza, kr prprav se... xDDx

eee, a zdej imajo mehke sedeže?...fajn,....sem se odločla, da za RD grem v mest z busom žurat,....hm, ke grede bo verjeten še šlo, nazaj grede pa....vprašanje če ne bo po penzionistično kr taxi peljal.... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

močne roke x:px x:px lahk še mene kej okol nosiš x:px sam da te nau u križu pol kej stisnl... za to mam bolši način

:wOOt: a da bi te nosu :inocent:, je treba križ šparat, me je že stisnl enkrat, nč fajn :vio:

xDDx xDDx ja no Veza, kr prprav se... xDDx

eee, a zdej imajo mehke sedeže?...fajn,....sem se odločla, da za RD grem v mest z busom žurat,....hm, ke grede bo verjeten še šlo, nazaj grede pa....vprašanje če ne bo po penzionistično kr taxi peljal.... xDDx

:palec: x:Dx

taksistu lahko iz zadnjega sedeža bolj zatežiš, če te po rojstnodnevni pijački slučajno poprime dar govora... x;)x x:Dx x:Dx x:o)x

:wOOt: a da bi te nosu :inocent:, je treba križ šparat, me je že stisnl enkrat, nč fajn :vio:

brez panike delam na tapravem mestu če te v križ useka x:Dx bomo prec pozdravl x:o)x še kšna masažca pade x:px

brez panike delam na tapravem mestu če te v križ useka x:Dx bomo prec pozdravl x:o)x še kšna masažca pade x:px

x:px za masažco te pa tut nosim x;)x

v šiški tut tazga sam da ma kolesa gor.

:inocent: ne nam tolk reklame delat x:Dx, pol bojo pa rekl, najhujš predel Lublane je Šiška x:o)x,

men je pa najboljš x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...