cofi 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Moja žena je škoropijonka, jaz pa imam venero v škorpijonu......FANTASTIČNOOOOOO!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Imaš prav Contesa, sicer privlačne osebe, ampak tolk ljubosumne, da to že ni res. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>a je astra sco al ni...nekam imam v spominu, da je, sam nisem ziher...plis pomoč Astra je dvojni rak z asc v sco (podobno kot Ich, ki sem dvojna riba z asc v sco), vendar pade duh v sco in skoz se jo omenja v povezavi sco, pa se zadnjic sem jaz v cestitkah napisala, kao aja saj res astra... pa potem videla, da sem tako nedolocno napisala... da se je ze tam potem tudi nekdo mal zmotil, sem pol opazila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 contesa, ti maš rentgenski pogled??? Upam, da ne vidiš tud' do spodnjic - nosim namreč pikaste.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hitro precenim človeka(njegov karakter), kakšne gate nosi, pa me ponavadi ne zanima! mene pa, predvsem pri ženskah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 O skorpici in skorpicke ... .... muuuaah Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 morjo mojstri povedat... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 zgleda da vse že spijo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 kva vas pa zanima? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Intenzivna custva, ranljivost, ljubosumje...ne mara govorit o svojih custvih, zatirajo jih in jih ne odkrivajo; seksualnost zelo pomembna; trmasti, posestniski; ne sprejemajo tujega misljenja; v odnosih vztrajajo tudi ce je ta izrazito slab; neki obcutki krivde; tezave z rodili, abortus; Postojnska jama...eto... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, kakšne so ble vaše ugotovitve o unih z luno v škorpijonu? V glavnem PSIHIČI. Skoz nekaj išče, da je nesrečen/a . Malo mazohistični , pretirano čustveni in glooooooooboko pripadni. Ampak dobri in zahtevni prijatelji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Hah. In jest mam luno v škorpijonu. x:Dx Jajks. Boga mi. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Me zelozanima tvoj podrobnejši komentar, Contesa, glede moje lune v škorpijonu, da ni za vikat..........!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Me zelozanima tvoj podrobnejši komentar, Contesa, glede moje lune v škorpijonu, da ni za vikat..........!!!! Hehehehe,ti svetujm, da se ne bockaš s Conti,kr boš popušil, tko k sm jz, pa sm škorpjon! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Eh, da si novš kej naredu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 A tvoje?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 škorpjončki moji Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hehehee, tvoje tvoje jaz sem expert za škorpije, ne ti boš še morau vzhajat Če mi je pr eni sfalil, še ne pomen, da jaz nism! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>škorpjončki moji Škrpjonkica moja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 dons nisem prov nč škorpjonsko razpoložena... prov zmatrana sem... in lena in tečna in ne vem kaj še vse... mislm da mam še zmeri mačka... pa pms... pa ne vem kuga še vse sm fasala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> dons nisem prov nč škorpjonsko razpoložena... prov zmatrana sem... in lena in tečna in ne vem kaj še vse... mislm da mam še zmeri mačka... pa pms... pa ne vem kuga še vse sm fasala... Eh, te čist štekam, jaz pa zdele tretji šiht za sabo, spal sam dve ure! Tko, da grem prec spat, k dam pridm! Mucica, kok bi te jz božu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 mjau... jz bi se tud božala... pa predla zraven... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ja, to zlo paše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 res bi počas tud jz rabla kšnga medvedka za v postlo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.