aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 splošna in si povabljen... sam vprašanje a boš pršu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ja, sej ne.....ce bi bili vljudni, bi mi uradno vabilo in karto poslali! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 to pa nben ni dobu... niti mi ne kle je zmer ful govoričenja pol pa vidmo a je kej al ni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dobro jutrooo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ja, saj se spomnim nekaj zadnjih tortic, k je bla bolj revscina... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej sej... se je treba pobolšat. sam k smo se pa škorpje dobivale je blo pa kr lepo število Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Na prvih torticah, ko sem bil prisoten, je bilo kar veliko ljudi, pa nisem ziher kolk. Bili smo pa nasproti sidra, na vogalu Wolfowe in je blo prav lustno. Pa sem se ful razmislju, acem it, al ne, pa sem se koncno odlocu zarad sestrce.. In je blo prou fleten...z matriarhinjo Marso na celu Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Hojla, lep pozdrav v "gnezdo".....pa fejst bodte! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 o čaw! si se pršla sam pofočkat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...dan strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kuku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ma js sem razmišlala, da bi oko 5h al pa 6h štartala iz cela....pol pa pridem do tebe in naprej ene par nas bo skakal na koncertu, ki se bo začel tam okol osmih, jst sem pa mislu, da bi se že pred koncertom dobil, za ogrevanje , po koncertu pa itak , bo glih fajn energija. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Haljo, strupenjače pa ostali ene par nas bo skakal na koncertu, ki se bo začel tam okol osmih, jst sem pa mislu, da bi se že pred koncertom dobil, za ogrevanje , po koncertu pa itak , bo glih fajn energija.tko nekak sm mela jst tud v mislih pred koncertom, ja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če sem okol 6h v lj bo dost cajta? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Haljo, strupenjače pa ostali pred koncertom, ja Kterim koncertom? A Buldožerji? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če sem okol 6h v lj bo dost cajta?2 urci bota se mi zdi, da je ob 8h koncert Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...kteeeeeeeeeeriiiiiiiiiiiii koncert? Aaaaaaaaaaa Buldožer? ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Kterim koncertom? A Buldožerji?Jp ti tud greš??? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Aha. Jp. Se vidjamo..... Pa Todika gre....Še kdo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...kteeeeeeeeeeriiiiiiiiiiiii koncert? Aaaaaaaaaaa Buldožer? ........ kaj si neučakan JA, Buldožer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Odmah kaži.......da Nimam cajta čakat A Klarus gre tud? Ki si, Klarus? Heh, lohk pol grem še na pizzo po koncertu.. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Aha. Jp. Se vidjamo..... Pa Todika gre....Še kdo? se mi zdi, da nas gre kar precej ... bo party Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Kaj vse sco, ki tu neki čivkate o mitingu greste tud na koncert? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 to pa ne vem jst grem pa janif, Todi gre ... prideš na miting tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Aha. Ne vem še, k ne vem do kdaj moja močvirnička jutr dela.....No, saj se lohk pred križankami dobimo, pa skup zažuramo......Nič, ga peglam zdej, pridm jutr, ko se zbudim , pogledat kak in kaj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.