klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ne ne grem na koncert......da pridem v lj je padal odolčitev šele ta teden verjetn bom mela z valkiro en tak babji čevk pica bo pa lepo kr v mb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če sem okol 6h v lj bo dost cajta? to bo v redu , podrobnosti pa po OS Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 prej kaka cifra..ker ni nobenih podrobnosti...js poznam lj glih tolk, da zna pridet do kongresnega trga, pa center vodič bo itak valkira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 pa še zmer noben povedal, kje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 pa še zmer noben povedal, kje nekje na Kongresnem bi se lohk dobil, pol pa naprej, sicer pa te lohk pokličem kej prej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 nekje na Kongresnem bi se lohk dobil, pol pa naprej, sicer pa te lohk pokličem kej prej to se prov fajn sliši da se ne bomo iskali po celi Lj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kaj pa če se dobimo tam ko bo koncert? kak kafič v bližini...to bi še blo najbolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jz pa u postl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jz pa u postl ma naredi si kak kuhan vinček al pa šumadijski čaj..v pojslo(itak da te zadene ) drugi dan si pa kot xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 fantastišn ideja. sam k vina ne pijem - a kuhan pir tut tko deluje dons nam nč. s kšnim čajom se bom posilila pa dobr se bom naspala. grem pa zdej mal na zrak. jutr morm bit zdrava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kaj pa šnops? šumadijski čaj nardiš tak, da daš v posodo cukr+šnops, prižgeš, ko se začne cukr topit zaliješ z čajem in lepo spije....ponoči se konkretno prešvicaš in to je ti al pa en pir plus kaki antibiotik..nardi čudež Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Uživite jutr na koncertu, grem js na morje! Ajd! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 polnilc je ostal v celu...cel teden že brez mobija superca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 še enga škorpijam kaj pa če se dobimo tam ko bo koncert? kak kafič v bližini...to bi še blo najbolš sej Kongresni je precej blizu pa gremo pol v tisto smer poiskat, kje bo plac Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ojla. vstala. matr so me more tlačle k nism mogla dihat čez nos. pol sem pa sanjala da sm z operirano nogo mogla skoz po štengah laufat med zombiji :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kwa sva face čakava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jz mogoče dons bom k še kr čakam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 haaaa! jz bi si tut kr enga odprla. to je obvezna oprema v hladilniku - pir. sej zadnje čase k grem u trgovine sam še pir pa čike kupujem :OO!: sm k kšn star zakajen kronzl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Strupki... Morgen pa adijo... Delat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Glej, glej, se ni se nobena prjavla? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kje pa lahko dobim prijavnico? Morgen xrosex Caki, ti posljem eno po mailu... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 razmislim, bi bilo le bolje, ce ti jo posljem prek DHL, sam ne morem garantirat, da bo z Adrio... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Dobro jutroooooooooooooo škorpije pa en obiskovalcem sonček je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 jutro strupki in obiskovalci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Jutro, jutro! Festa ljudi, fiesta! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.