klarus 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Jutro, jutro! Festa ljudi, fiesta! ne še....počaki da pridemo h seb Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 morgen. lihkar vstala kok sm ponosla k sem po dolgem času (brez mačka) tok dolg spala en krasen dan bo dons Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 ne še....počaki da pridemo h seb Saj vam privoscim iz vsega srca, ampak delcek mene, pa zavida, ker se vam ne morem pridruziti! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 eh grem jz še mal u postlo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Saj vam privoscim iz vsega srca, ampak delcek mene, pa zavida, ker se vam ne morem pridruziti! sej vem...tud to se bo spremenilo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 os-ov ne znaš brat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 nej ti bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 o banda škorpijonska..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 JSt tud pridem, valči, pa ne grem na un kocert...mogoče se vama prslinm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 JSt tud pridem, valči, pa ne grem na un kocert...mogoče se vama prslinm. ti se kr prislini xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Škorpije dober dan In lep dan, jesen se je začela... Čudovite barve, vse okrog mene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 ti se kr prislini xrosex Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 pofočk v gnezdo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 sg....se mi dopade tvoj podpis..... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 pofočk v gnezdo sg....se mi dopade tvoj podpis..... ........ Podpisa od obeh... Dve misli...podobnega pomena. Živeti in razmišljati tako... Lahko noč, škorpije. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Hojla repki inn repke, po dveh dneh se malo v gnezdo ... ful dogaja, pomembne stvari, ki ti zdrmajo zivljenje... Bodite fantasticno Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 gnezdece Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Repkice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Dobro jutro, skorpice ...kaj to men dogaja, da grem najprej v temo strupkov pisat in sele pol v stalco... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 haj...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ojla repkice....... Strupeki. Smotke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ...smotke.... ..... ...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 gnezdece Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ...dan strupki... Prišel s šihta... :xx!: Sit... Mal mi oči skup vleče... Grem ven na sonce na en čik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Škorpije vas je treba čist polupčkat včeraj smo bile čist v premoči na mitingu sg....se mi dopade tvoj podpis..... ........ hvala maš tud ti prov fajnga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.