Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Vidim, da vas je ornk utrudlo tole LF srecanje x:Dx . Saj verjamem, da ste dale vse od sebe za nadvlado, ampak a se je splacal, da ste zdaj tako brez moci? :inocent: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

Jutro strupki x:Ix

Rana ura, zlata ura! ....je djau Ferdinand x:Dx

Danes stalca budi repke! :mex: :att:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ja, saj so ze indijanci ugotovili, da ognjena voda dobr seka! x:Dx :vragec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Dobr jutr vsem repkom in repkicam!!! xDDx

Mal sm se vmes zgubla, ampk I'm back x:Dx Niste se me znebl...

Kaj se kej dogaja tukej pr vas? Sm vas kar mal pogrešala, tko da vas bom v prihodnje večkrat mal nadlegvala xsrcx

Scorpiogirl teb pa še posebej x:Xx x:Xx Pa da slučajn ne bo zamere tud vsem ostalim xloveyx x:Xx x:Xx

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

... ja si bla že med pogrešanimi... še mal pa bi medije obvestil o tvojem izginotju... še dobr da si se javila, bom prišparala 5 jurjev za oglas x;)x x:px x:Dx

x:Dx x:Dx to je neki čist običnga. če ga žuram me drug dan nikol ni. :inocent: x:Dx kt da ne obstajam.

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro strupki x:Ix

Rana ura, zlata ura! ....je djau Ferdinand x:Dx

Danes stalca budi repke! :mex: :att:

:o|o: :inocent: jutro bikec xsrcx

x:Dx x:Dx to je neki čist običnga. če ga žuram me drug dan nikol ni. :inocent: x:Dx kt da ne obstajam.

eni pač ne vejo kak je to x:o)x x:px x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

hehe... uni k me poznajo že vejo.

dons sm pa še zmer čist povožena. ne od žura, ampak kašlam tok d ni res.... spat bi šla... mmmm sm tok spala za vikend, da sem se čist razvadla

V soboto je bilo zelo lušno. Lepo vas je bilo spet videt Mačona, Pika, Valkira, Trudi, Klarus, Aiwa :palec: xsrcx pa tudi Onix, Antoninus, Janif ste fejst fantje x8Dx ScorpioGirl, čeprav sva spregovorili samo par besed, prava škorpijonka! x;)x Todiko videla samo na tren oka! x:Ix Koncert je bil :onfire: xsuperx da ne omenjam druženja po koncertu x:Dx x:o)x Srečanje A&M je bilo res paša za oči, smo stali okoli njiju kot v gledališču xDDx Potem me je začela matrati utrujenost okoli pol dveh zjutraj, pa tudi zakajenost prostorov je škodila mojim pljučam :o|o: (pokonci sem bila od pol sedmih zjutraj) manjkalo je 3,5 ur pa bi izpolnila normo, da sem pokonci 24 ur! :eek: xcivx

Lepo bi bilo ponoviti druženje :palec: (bom poskrbela, da bom spočita) x:o)x

Verjetno bom obiskala zdravnico, če bolečine v prsnem košu in kašelj ne bodo pojenjali! :8):

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Še tuki mal pozdravim x:Xx, zgodne kot vedno :vio:, še bikcu se je včeraj poznala sobotna noč, ni šlo 15 km :switz:, sam dobrih 13 km, pa še pol

sem neki časa rabil, da sem k seb prišel x:o)x, dans bi pa še poležaval x:px, mi je pa ratal včeraj pred polnočjo spat x^x, pa večerjat pred

enajsto x:Dx, neki sem discipliniran ratal :inocent:, pa eno kilo sem šel dol w:Iw, v soboto je blo zgleda premal hrane ...

V soboto je bilo zelo lušno. Lepo vas je bilo spet videt Mačona, Pika, Valkira, Trudi, Klarus, Aiwa :palec: xsrcx pa tudi Onix, Antoninus, Janif ste fejst fantje x8Dx ScorpioGirl, čeprav sva spregovorili samo par besed, prava škorpijonka! x;)x Todiko videla samo na tren oka! x:Ix Koncert je bil :onfire: xsuperx da ne omenjam druženja po koncertu x:Dx Srečanje A&M je bilo res paša za oči, smo stali okoli njiju kot v gledališču xDDx Potem me je začela matrati utrujenost okoli pol dveh zjutraj, pa tudi zakajenost prostorov je škodila mojim pljučam :o|o: (pokonci sem bila od pol sedmih zjutraj) manjkalo je 3,5 ur pa bi izpolnila normo, da sem pokonci 24 ur! :eek: xcivx

Lepo bi bilo ponoviti druženje :palec: (bom poskrbela, da bom spočita) x:o)x

Verjetno bom obiskala zdravnico, če bolečine v prsnem košu in kašelj ne bodo pojenjali! :8):

xwizardx xwizardx še mal za Conteso čarat, sploh nisem vedel, da si bla tko pridna :palec:, slišal sem da si delala, nisem pa vedel, da že od zjutraj x:o)x, me zanima, če bomo pr nas kdaj dočakal, da prostori ne bojo zakajeni, men bi tut pasal x:px, se bi tuki lohk mal po Evropi zgledoval :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

KWA SI SHUJŠOV??? :wOOt: :OO!: to pa ne bo šlo. dons da jo nazaj dopiš x:Dx x:Dx

:inocent: prehitr ste šli jest, pol sem mel pa šele ob treh večerjo, pa še to bolj v izi x;)x,

bom zihr kej dobu, če bomo mel kakšno fešto v Beli Krajini, mal jagnjčka, pa mal odojka,

pa kakšen kostanj, pa kej sladkega x:px, pa sam xchatx, pa bom spet nazaj x:Dx

Dober dan, škorpice in ostala druščina. x:)x

Vidim, da ste se odlično imeli. Lepo je brat, da ste forum narisali v živ vikend in s tem začinili njegov vsakdanjik. xwizardx :flower:

Tut jaz se še pobiram. Po dolgem času sem preživela cel vikend brez spanja. :eek: Na gradu Kodeljevo je bil super žur. Glede na to, da sem precej iz forme, bom še kdaj ponovila. x:px x8Dx Prav paše včasih presekat pa v ponedeljek počivat. x^x x:)x

:inocent: prehitr ste šli jest, pol sem mel pa šele ob treh večerjo, pa še to bolj v izi x;)x,

bom zihr kej dobu, če bomo mel kakšno fešto v Beli Krajini, mal jagnjčka, pa mal odojka,

pa kakšen kostanj, pa kej sladkega x:px, pa sam xchatx, pa bom spet nazaj x:Dx

to se morš tok najest, da se ti niti dihat ne da kaj šele govort x:Dx x:Dx x:Dx

dons mamo pa fuuuul dela. pa še ena manka... xrolleyesx tko da garamo x:Dx

(pokonci sem bila od pol sedmih zjutraj) manjkalo je 3,5 ur pa bi izpolnila normo, da sem pokonci 24 ur! :eek: xcivx

To pa je podvig x^x Drugič gremo prvo vsi skup na en ornk kosiu al pa večerjo v en nezakajen plac x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

to se morš tok najest, da se ti niti dihat ne da kaj šele govort x:Dx x:Dx x:Dx

dons mamo pa fuuuul dela. pa še ena manka... xrolleyesx tko da garamo x:Dx

xrosex xrosex da bo hitrej minil, jst sem bil tut že priden x:px

:inocent: x:Dx a tko x:o)x, mi več ne paše xnckrivx, sem raj bolj poskočen :hepko: :hepko:,

ker če se jst tolk najem, pol sem čez cajt x:o)x xcivx, pa še jest mi ne paše x;)x

Še zmer se mi neki zeha dans x:o)x

To pa je podvig x^x Drugič gremo prvo vsi skup na en ornk kosiu al pa večerjo v en nezakajen plac x^x

:palec: pod to se sam podpišem x:px, pa še kakšen fajn muzka zraven, pa glih prav na glas x;)x

xrosex xrosex da bo hitrej minil, jst sem bil tut že priden x:px

:inocent: x:Dx a tko x:o)x, mi več ne paše xnckrivx, sem raj bolj poskočen :hepko: :hepko:,

ker če se jst tolk najem, pol sem čez cajt x:o)x xcivx, pa še jest mi ne paše x;)x

Še zmer se mi neki zeha dans x:o)x

x:Dx men se tut ne da več dons. ful smo mel. zdele bo eno uro zih odugčas pol pa spet akicija vse za nazaj narest. pol pa počivat. lice me boli - a sm kej letela? ponavad pol čez par dni zmer kšne modrice kje najdem... :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...