Amis 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 no, pol si pa oddahni.....dans maš še cajt.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 začelo se je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ...tle pa nč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kaj zdej škorpije nč ne rogovilmo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 bi...pa še kako.... ...sam je treba zjutraj zgodaj vstat....grem js horizontalo gledat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Vidim, da vas je ornk utrudlo tole LF srecanje . Saj verjamem, da ste dale vse od sebe za nadvlado, ampak a se je splacal, da ste zdaj tako brez moci? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Jutro strupki Rana ura, zlata ura! ....je djau Ferdinand Danes stalca budi repke! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ja sem živa. sam za včeri pa nisem prepričana a sem bla živa al ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Ja, saj so ze indijanci ugotovili, da ognjena voda dobr seka! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Dobr jutr vsem repkom in repkicam!!! Mal sm se vmes zgubla, ampk I'm back Niste se me znebl... Kaj se kej dogaja tukej pr vas? Sm vas kar mal pogrešala, tko da vas bom v prihodnje večkrat mal nadlegvala Scorpiogirl teb pa še posebej Pa da slučajn ne bo zamere tud vsem ostalim Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ... ja si bla že med pogrešanimi... še mal pa bi medije obvestil o tvojem izginotju... še dobr da si se javila, bom prišparala 5 jurjev za oglas to je neki čist običnga. če ga žuram me drug dan nikol ni. kt da ne obstajam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Jutro strupki Rana ura, zlata ura! ....je djau Ferdinand Danes stalca budi repke! jutro bikec to je neki čist običnga. če ga žuram me drug dan nikol ni. kt da ne obstajam.eni pač ne vejo kak je to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Morgen repki in ostali Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 hehe... uni k me poznajo že vejo. dons sm pa še zmer čist povožena. ne od žura, ampak kašlam tok d ni res.... spat bi šla... mmmm sm tok spala za vikend, da sem se čist razvadla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 V soboto je bilo zelo lušno. Lepo vas je bilo spet videt Mačona, Pika, Valkira, Trudi, Klarus, Aiwa pa tudi Onix, Antoninus, Janif ste fejst fantje ScorpioGirl, čeprav sva spregovorili samo par besed, prava škorpijonka! Todiko videla samo na tren oka! Koncert je bil da ne omenjam druženja po koncertu Srečanje A&M je bilo res paša za oči, smo stali okoli njiju kot v gledališču Potem me je začela matrati utrujenost okoli pol dveh zjutraj, pa tudi zakajenost prostorov je škodila mojim pljučam (pokonci sem bila od pol sedmih zjutraj) manjkalo je 3,5 ur pa bi izpolnila normo, da sem pokonci 24 ur! Lepo bi bilo ponoviti druženje (bom poskrbela, da bom spočita) Verjetno bom obiskala zdravnico, če bolečine v prsnem košu in kašelj ne bodo pojenjali! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Še tuki mal pozdravim , zgodne kot vedno , še bikcu se je včeraj poznala sobotna noč, ni šlo 15 km , sam dobrih 13 km, pa še polsem neki časa rabil, da sem k seb prišel , dans bi pa še poležaval , mi je pa ratal včeraj pred polnočjo spat , pa večerjat pred enajsto , neki sem discipliniran ratal , pa eno kilo sem šel dol , v soboto je blo zgleda premal hrane ... V soboto je bilo zelo lušno. Lepo vas je bilo spet videt Mačona, Pika, Valkira, Trudi, Klarus, Aiwa pa tudi Onix, Antoninus, Janif ste fejst fantje ScorpioGirl, čeprav sva spregovorili samo par besed, prava škorpijonka! Todiko videla samo na tren oka! Koncert je bil da ne omenjam druženja po koncertu Srečanje A&M je bilo res paša za oči, smo stali okoli njiju kot v gledališču Potem me je začela matrati utrujenost okoli pol dveh zjutraj, pa tudi zakajenost prostorov je škodila mojim pljučam (pokonci sem bila od pol sedmih zjutraj) manjkalo je 3,5 ur pa bi izpolnila normo, da sem pokonci 24 ur! Lepo bi bilo ponoviti druženje (bom poskrbela, da bom spočita) Verjetno bom obiskala zdravnico, če bolečine v prsnem košu in kašelj ne bodo pojenjali! še mal za Conteso čarat, sploh nisem vedel, da si bla tko pridna , slišal sem da si delala, nisem pa vedel, da že od zjutraj , me zanima, če bomo pr nas kdaj dočakal, da prostori ne bojo zakajeni, men bi tut pasal , se bi tuki lohk mal po Evropi zgledoval Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 KWA SI SHUJŠOV??? :OO!: to pa ne bo šlo. dons da jo nazaj dopiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 KWA SI SHUJŠOV??? :OO!: to pa ne bo šlo. dons da jo nazaj dopiš prehitr ste šli jest, pol sem mel pa šele ob treh večerjo, pa še to bolj v izi , bom zihr kej dobu, če bomo mel kakšno fešto v Beli Krajini, mal jagnjčka, pa mal odojka, pa kakšen kostanj, pa kej sladkega , pa sam , pa bom spet nazaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Dober dan, škorpice in ostala druščina. Vidim, da ste se odlično imeli. Lepo je brat, da ste forum narisali v živ vikend in s tem začinili njegov vsakdanjik. Tut jaz se še pobiram. Po dolgem času sem preživela cel vikend brez spanja. Na gradu Kodeljevo je bil super žur. Glede na to, da sem precej iz forme, bom še kdaj ponovila. Prav paše včasih presekat pa v ponedeljek počivat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 prehitr ste šli jest, pol sem mel pa šele ob treh večerjo, pa še to bolj v izi , bom zihr kej dobu, če bomo mel kakšno fešto v Beli Krajini, mal jagnjčka, pa mal odojka, pa kakšen kostanj, pa kej sladkega , pa sam , pa bom spet nazaj to se morš tok najest, da se ti niti dihat ne da kaj šele govort dons mamo pa fuuuul dela. pa še ena manka... tko da garamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 (pokonci sem bila od pol sedmih zjutraj) manjkalo je 3,5 ur pa bi izpolnila normo, da sem pokonci 24 ur! To pa je podvig Drugič gremo prvo vsi skup na en ornk kosiu al pa večerjo v en nezakajen plac Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 naslednič lahka vrnete obisk in pridete v maribor (kot, da se bo to zgodilo ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 to se morš tok najest, da se ti niti dihat ne da kaj šele govort dons mamo pa fuuuul dela. pa še ena manka... tko da garamo xrosex xrosex da bo hitrej minil, jst sem bil tut že priden a tko , mi več ne paše , sem raj bolj poskočen ,ker če se jst tolk najem, pol sem čez cajt , pa še jest mi ne paše Še zmer se mi neki zeha dans To pa je podvig Drugič gremo prvo vsi skup na en ornk kosiu al pa večerjo v en nezakajen plac pod to se sam podpišem , pa še kakšen fajn muzka zraven, pa glih prav na glas Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 xrosex xrosex da bo hitrej minil, jst sem bil tut že priden a tko , mi več ne paše , sem raj bolj poskočen ,ker če se jst tolk najem, pol sem čez cajt , pa še jest mi ne paše Še zmer se mi neki zeha dans men se tut ne da več dons. ful smo mel. zdele bo eno uro zih odugčas pol pa spet akicija vse za nazaj narest. pol pa počivat. lice me boli - a sm kej letela? ponavad pol čez par dni zmer kšne modrice kje najdem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.