Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Aha.Ok pol. Torej, če te hočmo na mb mitingu v družbi obdržat ti mormo pač prenočišče ponudit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Lej jo režočko Čuj ti, ti pa s v živo še bl lušna k na fotkah..... Mal premlada sicer, na žalost.... eh ne seri. maš ene 100x bl lušno. pa še lihprov staro - kaj češ bolšga ampak se vidjamo v mbju če bo kšna dobra akcija organizirana pridem drugač ne ... sm ponavadi tista, k do konca ostaja sam tle sem pa po koncertu se morala držat unih dveh ... sm pr njima prespala bi ostala brez prenočišča, če bi šla še naprej z vami žurat drugič nadoknadim tles pa mem usekala mam jz dost placa če rabš kdaj u lj mal počivat kr povej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 no da vidmo kok nas ke pride... verjetn sama lblana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 FOLK, STANOVANJE MAM KUPLJENO Uživaj! Dan, škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Aha.Ok pol. Torej, če te hočmo na mb mitingu v družbi obdržat ti mormo pač prenočišče ponudit.... tko nekak tles pa mem usekala mam jz dost placa če rabš kdaj u lj mal počivat kr povej bejba, drugič prej povej si bom zapomnla gremo lohk pol večkrat skup žurat Valkira za stanovanje uživaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 FOLK, STANOVANJE MAM KUPLJENO Čestitam bomo imel novo nanizanko Mick je glih svoj flat spedenal, sem se že bal da nam bo dolgcajt Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 FOLK, STANOVANJE MAM KUPLJENO The best Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 eh ne seri. maš ene 100x bl lušno. pa še lihprov staro - kaj češ bolšga ampak se vidjamo v mbju če bo kšna dobra akcija organizirana pridem tles pa mem usekala mam jz dost placa če rabš kdaj u lj mal počivat kr povej Ki že mamo temo o sprejemanju komplimentov? Se nč ne pritožujem..... Ja, valjda bomo še kaj v mb skup spravl.....Sam tu se pa žura zares.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Ma ja. Pa da v miru kako rečemo.....kar je blo tu bl težk. Sicer pa baje tko neham kadit kmal, tko da bom gnjavu 100 na uro..... Je takih krt neki tle, ki bodo zdej zdej nehal kadit Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 FOLK, STANOVANJE MAM KUPLJENO .....saj se boš čist razcvetela, čuj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Sej res Klarus, kje so fotke, tud une z duhci in ostalim?? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Čestitam bomo imel novo nanizanko Mick je glih svoj flat spedenal, sem se že bal da nam bo dolgcajt Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Je takih krt neki tle, ki bodo zdej zdej nehal kadit .... Čak, da se resn zravn spravm..... Nekaj si morm oblubt, da bom motiviran........kak dopust na Maldivih al kaj podobno skromnega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Ma ja. Pa da v miru kako rečemo.....kar je blo tu bl težk. Sicer pa baje tko neham kadit kmal, tko da bom gnjavu 100 na uro..... Aha... Poudarek na baje pa kmal... Zelo točno določeno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 FOLK, STANOVANJE MAM KUPLJENO ZAKON!!!!! tko nekak bejba, drugič prej povej si bom zapomnla gremo lohk pol večkrat skup žurat ewo povem zdej za kdr čš. sam povej kdaj se ti žura sem pa powedawa da sm med tednom pridne a nje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 a ti tud sam bo pa baje tale teden ultra naporen, ker so vsi planeti v eni taki tečni postavitvi kakšni tečni postavitvi..... ...ta dan je zakon.... meni je pa ful všeč,ko je luna v sco ni lepšega pametna punca..... FOLK, STANOVANJE MAM KUPLJENO yesssssssssss..........čestitke..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Aha... Poudarek na baje pa kmal... Zelo točno določeno... Totalni mutibarič.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 bla na sprehodu zdej grem pa počas u poslo. tempo biw kr taprav pa sploh nism čutla dokler se nism zdej vsedla še eno knigco mal preberem. pa budilko morm naštimat k si morm lase oprat zjutri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ... sam de ne bom ovenela Ja če te bo un ta prav skrbno zalival pa menda ja ne boš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 No, no kje je škrpjonska pozitiva!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 a ti maš tut ZF sanje jz skor nkol nč ne sanjam. vsaj ne spomnem se. če pa kej sanjam so pa more. mene so zanč zombiji lovil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 luna je v sco zato pa tok "nenavadno" dogaja. gremo dewat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Hvala ... sam de ne bom ovenela Ne, rozice, kakrsna si ti, nikoli ne ovenejo! Cestitam za flat! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 dons je pa čist zblojen dan. vse neki hočjo. počas ne vem več kje mam glavo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 pol bi pa kr odpovedala vse skup. komi eno v red držim xrosex xrosex grem mal težit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.