Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jesensko čiščenje in odvoz kosovnega odpada Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jesensko čiščenje in odvoz kosovnega odpada točno tko nazaj bo pršla ena čist druga prenovljena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Valkira, sem bil predolgo na dieti Aiwek, prenovo si že dobro začela tebi nikoli ne zmanjka optimizma in energije ponavadi se ravno pri temu zatakne Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ene 15 novembra Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Aiwa si je izbrala precej oddaljeno deponijo da se odložene smeti niti slučajno ne morejo vrniti Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 eh bomo mel pa pol še en žurček. aiwa že nazaj ponosna nase bla močna in trdna k kamn eno breme mn. no sej edino neznosno breme Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še mal za Aiwco čarat , po moje je sploh spoznal ne bomo pol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hihihi tnx a dons smo kej odlaufal? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 hihihi tnx a dons smo kej odlaufal? dans je blo mal lenoritisa, beri postelja premočna , zato pa zdej mal skačem,pa muzko vrtim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 no jz grem pa zdej u postlo. po moje d bom tko dobr spala k že doug ne. grem grem grem.... se jutr tipkamo, če bo kej časa k mam totaln gužvas u službi k je še ena zbolela.... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 no jz grem pa zdej u postlo. po moje d bom tko dobr spala k že doug ne. grem grem grem.... se jutr tipkamo, če bo kej časa k mam totaln gužvas u službi k je še ena zbolela.... xrosex da ti bo lažji jutr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jesensko čiščenje in odvoz kosovnega odpada ...ta je huda..... ene 15 novembra kaj?????...a tolk dolgo te ne bo....mej se fajn.... tko...js pa u horizontalo...sam k mam še polno glavo ritmov...jao... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 jutrček. amis pa sej še ne grem. kle me že vsi preganjajo kt da jutr grem. en mesec me nau. pa sej tm majo same cyber caffeje pa se bom kej javla če bo čas lep dan vam želim, mene pa že kličejo da mam delo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Jutrček,....pa vsem en lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 dons pa res. čist natrpan. jz pa dobim obiske čez 14 dni iz španije!!! komi čakam! waaaaaaaa trga meeeeee.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 tuki dans sploh še nisem pozdravu , če ste pa škorpije tko pridneeeeeeee dons pa res. čist natrpan. jz pa dobim obiske čez 14 dni iz španije!!! komi čakam! waaaaaaaa trga meeeeee.... Die beste, die beste , so fajn obiski , pri nas tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ja noooo... pa še špansk se lahk kej naučim hehehehesploh mi ni nč jasn. to je blo kr tkole en dva tri zmenen... z lufta... waaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 pol boš pa muchacha , pr teb gre pa res hitr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 repki in obiskovelci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 strupenjače spet čist zasedena Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 nč spala celo noč...pojma nimam zakaj.....dans pa prehlajena do konca in komaj še gledam....na srečo je to sam fizično ...psihično počutje je pa ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 jutrooo. valči včer s bla pa pozna.... jz sm ga pa žingala dons pa dewat... jao... hehehe... ma nav panike ker je PETEK!!! juhuhu!!!matr mi je dogajal včer... ceu večer sem se ukvarjala z eno punčko k ji še mal manka da bo 3 stara. k best frendice... hehehe... cukr je bwa. pol sm pa še s španijo govorilaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Dobro jutro skorpice Ja jst pa včeri eno pivo spila, pa sem mislila da skor do doma ne bom prilezla... nimam pojma kako me je lahko tko prbil Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ja jst pa včeri eno pivo spila, pa sem mislila da skor do doma ne bom prilezla... nimam pojma kako me je lahko tko prbil Aja, pa še JUTROOOO Pa si sigurna da je bilo samo eno?A si mogoče pozabila štet... Dobro jutro in sončen dan vam želim, škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Repki in ostale zverce , pofock Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.