Amis 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 aiwa...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 bo bolš grem na pir Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Aiwek Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 za Aiwo za muco Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Aiwa pozdravčke pa vsem, k tukile še visite al pa ste viseli kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 kera izjava Lih tolk pove k nč. Ena stvar je rdeče barve, če ni drugačne, al pa, seveda, če jo ne gleda kdo, ki je barvno slep. Model Ja, saj so mi rekl, da bi znal bit dober politik! Aiwa Sicer pa dobro jutro vsem v gnezdecu! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jutro ... jst se še kar ukavrjam s kuhinjo... upam, da jo dons končno naročim Bom drzal pesti Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ne, zanalašč. nesla jo je. zdravo mačko. sploh ne morm verjet da se to da. u jebela cesta. pa saj to ni normalno. a to veterinarji dejansko delajo???? v naši familiji je maček prvi. sicer se je foter nekaj razburjal, da ga bo na žaru spekel, ko smo ga dobili, par mesecev za tistim pa je mati ful alergijo dobila, šla na teste in so ji povedali, da je med drugim alergična na mačke. pride domov, to pove in prvo, kar foter reče: MAČKA OSTANE. mene pa so enkrat tudi prisilili, da sem se tik pred potovanjem peljala iz LJ na štajersko, ker je maček bil PREHLAJEN (nekaj je kihal in kašljal) in sem ga morala k veterinarju peljat (stara dva nekaj nista imela časa), jaz pa potem avion zamudila. pa še je kljub vsem neprilikam maček vedno šefe. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 oj. matr dons je šele za mano pršlo. noben se ni zjutri pršu h men stisnt. k sem vstala ni noben mjauku... nobenga ni blo treba nafutrat... zmer sva se za vikend mečkale. dobr da mtke ni doma. ful morm razmislt kaj bom zdej nardila... nč mi ni jasn. ne morš to kr tko narest k si v enmu afektu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Škorpije Aiwa, jst sploh ne vem, kaj bi nardila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 oj. matr dons je šele za mano pršlo. noben se ni zjutri pršu h men stisnt. k sem vstala ni noben mjauku... nobenga ni blo treba nafutrat... zmer sva se za vikend mečkale. dobr da mtke ni doma. ful morm razmislt kaj bom zdej nardila... nč mi ni jasn. ne morš to kr tko narest k si v enmu afektu. idi po zavetišče po novega mačka. ali pa dva (v primeru, da bo eden tako hudoben, kot je naš, ki se sploh ne carta). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 mt mi je ubila mačko. sploh mi ni nč jasn ne, zanalašč. nesla jo je. zdravo mačko. sploh ne morm verjet da se to da. ( :!!: ) to je naredila tudi moja "mačeha". in se mi zlagala, da je mačka pač umrla od starosti! kok popizdim, ko mi lažejo, a jaz jim v fris povem resnico in me majo za norca. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 oj. matr dons je šele za mano pršlo. noben se ni zjutri pršu h men stisnt. k sem vstala ni noben mjauku... nobenga ni blo treba nafutrat... zmer sva se za vikend mečkale. dobr da mtke ni doma. ful morm razmislt kaj bom zdej nardila... nč mi ni jasn. ne morš to kr tko narest k si v enmu afektu. Jaz imam tri mlade mucke, samo so še mal premladi za oddat.Čez kakšen mesec, dva...Eden je črn, dva pa oranžna, mal tigrasta.Če te zanima pa če do takrat nič ne najdeš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 slikce, Alef strupenjače pa obiskovalci, še enga al pa dva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 tenks folk. ampak zdej itak nism prpravlena met kr druge. sploh pa ne v tej bajti k ne veš kdaj ti jo odpelejo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 aiwa.... ...druzga pa res ne morem komentirat...je tumač.... valkira......upam, da ti je uspelo s kuhinjo in si opazla kakšne dobre ploščice.... heh kakšen dan....ful nardila...pa tako na izi....pa na uradnem obisku bla....prav zanimivo.....mejte se....več itak ni za napisat k zgleda spet kakšni planetki ružijo in ma folk ene čudne......najbolš počakat, da jih mine...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ...ma sej vem, da ni tolk smešno...sam si tako sočno opisala, da mi gre kr na smeh..... pa ne bluzi...nč nisi zasrala...vse teče čist ok in tud ploščice boš najdla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 slikce, Alef strupenjače pa obiskovalci, še enga al pa dva Dober večer, strupki... Slikce drug teden, če mi rata digitalca nabavit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ...jh, tle bo kmal prezračeno..... pišuka, tile vikendi prehitro letijo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 škorpije sm še v šoku pozitivnem, seveda nism mogla, da ne bi se pršla mal "pohvalt" zdej pa sam še nočko pa en super dan pišuka, tile vikendi prehitro letijo..... se strinjam ampak men tud teden tko hitr leti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 jutro.kaj bomo pa dons kej počel... nedelja... neki bomo že najdl.lep dan. valči a ti tut ne spiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 čakaš a jaja .... vem kako je to jz sem se pa včer ful naspala. k sem do 10 spala pa še pol popoldne mal. sicer sem spet ugotovila, da popoldne ne smem spat k me pol more tlačjo... ampak ajd... vseen sm se naspala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 ja sej... zguba cajta.... sam u bistvu niti ne... lahk kšne pametne ideje vmes padejo jz sem pa toook lačna že na vse zgodi bo treba en čaj skuhat... da mine tole. aja valda... včer sm bla pr frendici in sem neki zvečer jedla. ni čudn... pol že takoj zjutri trebuh tečnar Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Aja še to... ugotovila sem da za svoj RD še ne bom vseljena... že samo kuhno bom čakala 1 mesec pa pol... zdej mam cilj - bit vseljena še leta 2006 Bos pa zato kako drugo darilo dobila prej Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 o dočakala.ma ja tele selitve fuuuul trajajo. zmeri je tko. tist k računaš... lahk kr rečeš da bo še ene 2x tok. ampak sej se splača... pol maš svojeeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.