Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

No, ja, prav nič se ne bojim škorpijonov, je moja žena, ampak kar hud primer. Znano je, da ko enkrat okusiš škorpijona, so drugi brez okusa. To, da je hud primer, mislim v pozitivo, ker samo pri njih si vedno na jasnem koliko je ura. Niso polovičarji, to kar so, enostavno SO!!!!!! To so seveda moje izkušnje. S tem nočem žaliti ostale, ampak , jaz ne zamenjam.........!!!!! xsrcx xDDx x:)x
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  x:Dx

Mhm. Bom v glavnem komentirau tist kar si skor upam negirat.  x:Dx  :vragec: Ljubosumn nisem, tega mi vsaj še nbena ni očitala. O svojih čustvih govorim brez blemov. Jih včasih mogoče pa res mal zatiram, ker znajo bit preintenzivna.  x:px Posestniški nisem. Sprejemam tuje mišljenje, v moji družbi je velik drugače mislečih, odkar sem na forumu, jih sprejemam še bolj. Ne sprejemam pa primitivnih mišljenj arogantnih in primitivnih plehov in niti ne vem zakaj jih bi.  x;)x Veliko večkrat sem zapustil kot bil zapuščen, torej ne vztrajam v slabih odnosih, vztrajam pa v poslabšanih odnosih, če so ti bili še nedavno ali pa sploh nekoč izjemno dobri.   x^x Občutki krivde se pa včasih pojavljajo, ker znam bit težek k kanon in zamisli, znam to tudi opazit. V Postojnski jami sem že bil.  x:o)x  x:Dx

x8Dx :zoro: :fiju: :shsh:

Dum spiro, spero.

x^x

<{POST_SNAPBACK}>

Mhm. Bom v glavnem komentirau tist kar si skor upam negirat. Ljubosumn nisem, tega mi vsaj še nbena ni očitala. O svojih čustvih govorim brez blemov. Jih včasih mogoče pa res mal zatiram, ker znajo bit preintenzivna.Posestniški nisem. Sprejemam tuje mišljenje, v moji družbi je velik drugače mislečih, odkar sem na forumu, jih sprejemam še bolj. Ne sprejemam pa primitivnih mišljenj arogantnih in primitivnih plehov in niti ne vem zakaj jih bi. Veliko večkrat sem zapustil kot bil zapuščen, torej ne vztrajam v slabih odnosih, vztrajam pa v poslabšanih odnosih, če so ti bili še nedavno ali pa sploh nekoč izjemno dobri.Občutki krivde se pa včasih pojavljajo, ker znam bit težek k kanon in zamisli, znam to tudi opazit. V Postojnski jami sem že bil.

mislim, zadnje čase maš res izpovedno zlo lepo uspešno napisane x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Rock je vsekakor zakon in bo to tudi ostal! Sem pa kot pobič igral gozdni rog pri majhnem simfoničnem orkestru v našem mestu, takrat sem se srečal s klasiko. Zelo pa obožujem Funk & soul in pa seveda jazz. Zato mi je tudi Anastacija zelo všeč. Dokler nisem videl njene slike, sem mislil da je črnka......!! Sploh pa mislim, da je glasba lahko samo dobra ali pa slaba, vse ostalo je stvar okusa! Veliko sem igral tudi narodno - zabavno, največ čez mejo. Pa ti....????? xDDx x:)x x:Ix

Škorpijon za neučakane...

Če se vaš ljubljeni ni znašel že v prvem opisu erotično razpoloženih astroloških znamenj, boste prišli na svoj račun danes. Škorpijoni, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe se, če verjamete zvezdam, v postelji obnašajo in obnesejo popolnoma različno. Do harmoničnega in strastnega druženja pod odejo vodita dve poti. Lažja in brez truda je tista, da si izberete ljubimca v znamenju, ki vam je pisano na kožo, druga zahteva nekaj več dela in pretkanosti. Menda pa je iz vsakega mogoče potegniti tudi tisto, kar ugaja nam. Le vedeti je treba, kako.

Škorpijon

Že pri prvem poljubu boste začutile, kako strasten in intenziven je ta moški. Škorpijoni so neposredni in nastopaški. Njihova nebrzdanost vas lahko preseneti celo na kuhinjski mizi, če postelja ne bo dovolj blizu. A takšne predrznosti si privoščijo le, če so prepričani o svojem uspehu. Naj gre za igre s peresi, prevezanimi očmi ali zvezanimi rokami, sivkinim oljem ali ljubezenskimi kroglicami, večino tega boste odkrili v njegovi spalnici. Sem ter tja ga zavrnite, če hočete, da bo spoštoval tudi vaše želje in potrebe. V nasprotnem primeru boste ljubezenski hram zapustile brez orgazma in z modricami. Vpeljite ga v počasen seks, prilagodite ga svojemu ritmu in mu ponudite priložnost, da bo lahko obvladoval svoje telo in občutil najgloblja čustva. Zatem vas bo ljubil, ljubil, vselej znova in vse bolj ljubil.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>

Škorpijon

Že pri prvem poljubu boste začutile, kako strasten in intenziven je ta moški. Škorpijoni so neposredni in nastopaški. Njihova nebrzdanost vas lahko preseneti celo na kuhinjski mizi, če postelja ne bo dovolj blizu. A takšne predrznosti si privoščijo le, če so prepričani o svojem uspehu. Naj gre za igre s peresi, prevezanimi očmi ali zvezanimi rokami, sivkinim oljem ali ljubezenskimi kroglicami, večino tega boste odkrili v njegovi spalnici. Sem ter tja ga zavrnite, če hočete, da bo spoštoval tudi vaše želje in potrebe. V nasprotnem primeru boste ljubezenski hram zapustile brez orgazma in z modricami. Vpeljite ga v počasen seks, prilagodite ga svojemu ritmu in mu ponudite priložnost, da bo lahko obvladoval svoje telo in občutil najgloblja čustva. Zatem vas bo ljubil, ljubil, vselej znova in vse bolj ljubil.

A morš res vse povedat! x:px x:Dx Kr je res, je res! x:px :vragec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Ravno zaradi kajenja sem pred leti nehala s petjem(profesorica je rekla ali petje ali cigarete in jaz vsa "pametna" sem se odločila za cigarete) :xx!: Tako je tudi ugotovila pri enem težjem komadu, se mi je glas strgal :sori: Zdaj pa že devet let ne kadim več! :palec: x:Dx

Tole o kajenju, zelo pohvalno, jaz ne kadim leto in pol, pa me tudi ne mika. Nisem pa nehal zaradi petja, ampak boljšega počutja! No, potem pa kar v akcijo, zbirat komade, pa posnet. Kakšni komadi ti najbolj ležijo, pa stil glasbe malo opiši. x:)x x:)x x:)x x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...