natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 A res, komi čakam obožujem darilca Ja tole darilce bo prislo priporoceno in tehta kakih 80 kg. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Strupenjačke pa obiskovalci Naj vam bo tale dan čist sončen Ja full dobr, sam da se nam niti ne sanja kaj te je trofnilo... ljubezen, keš, vreča krompirja ... mah ziher je love k je zadne cajte in the air ni love sm v dnevniku napisala, pol pa tle nism razlagala spet sta me bikica pa levček ful presenetila ... za rojstni dan sta mi kupla karto za koncert Deep Purplov ... k sm jst čist brez keša pa en fullllll lep šopek Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 kok ma pa rok trajanja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 kok ma pa rok trajanja Baje ma dozivljensko garantijo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 kwa sn lena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 ...nobene inspiracije danes...... :xx!: ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 komi čakam da grem spat in da je pondelk. lepo normalno spet u službo in da se dogaja... tale vikend je bil cela polomija. sam žretje... morm se mal prepucat... pa glavo tut... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 ah nč se ne sekiri (lahko rečt) ampak ma vsaj super mamo. pa zih ful folka k se ukvarja z njem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Hvala Aiwek kva pa vem, če ma Nikoli ni prepozno za spremembe in ti si ze naredila prve in predvsem prave korake. Morda se bo cez par let po glav tolku, zakaj vaju je tako zanemaru, al pa tud ne, ampak to bo njegov problem in ne vec vajin! Mislim, da si obcudovanja vredna mama in ti je samo za cestitat in vsem, ki so v podobnem polozaju, pa ce so to mame ali ocetje. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Skorpice, dobro jutro! Ena je ze pridna in okrog skace, kaj pa druge? Vidim, da je tud pri repkih zaspano, ne sam v stalci... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Jutrček bikec in strupkice! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Jutro skorpice ! Jaz mislim, da si kar v redu mama, ce pa nisi perfect, pa nisi ti kriva, ampak tisti ki nas je ustvaril. Ga ne poznam, ki bi bil . Ampak kar verjem mi na besedo, da se vidi, da se trudis in to velja. Lahko potrdijo tisti, ki te bolje poznajo. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 You are welcome! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Škorpije hitr pozdravt pa šibat naprej delat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 strupenjače tolk pridne, da ni nč akcije v gnezdu Še malo med strupkote pogledam.. Kje ste ? Heh, zdaj sem lahko glasen ko nikogar ni da bi me zastrupil.. zakaj bi te blo pa treba zastrupit bikcev smo drugač v gnezdu čist veseli Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 nč akcije v gnezdu škorpije tolk pridne dons jst pa mal še zabušavam ... jutr se začne ... pa bo spet akcija Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 akcija...hm...akcija je durh marš.... .....pišuka, do zdej bla v opravkih raznih......ma sej mi je fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 En pofočk u leglo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Lepo je videt, da si se javil...sicer se pa tipi ki so scorp skor ne javljajo tuki... Prevladujejo zenske En lep dober juter, repki! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 se slis glih tko, kakor da sicer ne bi... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ... pa še za Pikico pogledat, če je kakšen primeren kandidat Ja, pa si jo prej vprasala, kaksen mora bit? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jutro,....lep dan vsem! Jao, Valkira.....mogoče bi Pikica lažje izbrala, če ji iz podatkov primerljive grafe nardiš.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 dan. da se mal javm. nč pretreslivga... mislm da so me že čist pretresl... in da me nč več ne gane... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 še tuki mal poskočim , pridne kakor vedno , še jst sem se neki pridružil temu vzdušju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.