Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx ni love xcivx :inocent: sm v dnevniku napisala, pol pa tle nism razlagala spet x:px sta me bikica pa levček ful presenetila ... za rojstni dan sta mi kupla karto za koncert Deep Purplov :2src: ... k sm jst čist brez keša xrolleyesx pa en fullllll lep šopek x:px xsrcx

Za tole se pa splača poskočit :hepko: :hepko:, sej boste še zame mal skakal x:Dx, na child in time x;)x, če bo x:px

Pa kakšen šopek :wOOt:, prav za pohvalit sta :palec:, pa s tvojo mamo sta se posvetovala, zihr je zihr :inocent: x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

komi čakam da grem spat in da je pondelk. lepo normalno spet u službo in da se dogaja... tale vikend je bil cela polomija. sam žretje... :sniky: morm se mal prepucat... pa glavo tut...

:eek: :OO!: pod tole se pa ne podpišem xnckrivx, je čist izven mojga stila, komi čakam, da je peteeeeeeek :onfire: :onfire:, to je pa v stilu x;)x

strupenjače x:Xx pa obiskovalci x:Xx x:px

pridem dons na fax ... pa itak :vragec: predavanje prestavljeno na jutr, ga ni dons :o|o: zdej mal cajt zabit ... pol pa na pijačko ............ al pa dve :inocent: x:px

Za tole se pa splača poskočit :hepko: :hepko:, sej boste še zame mal skakal x:Dx, na child in time x;)x, če bo x:px

Pa kakšen šopek :wOOt:, prav za pohvalit sta :palec:, pa s tvojo mamo sta se posvetovala, zihr je zihr :inocent: x;)x

x:Dx nista se nč z mamo posvetovala :inocent: jima je približno jasn, kaj mi je všeč x:px xDDx

bomo skakal tud zate, seveda x:Xx :hepko: :hepko: sm tolk vesela, da bom itak skakala za vse x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:eek: :OO!: pod tole se pa ne podpišem xnckrivx, je čist izven mojga stila, komi čakam, da je peteeeeeeek :onfire: :onfire:, to je pa v stilu x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx ma zadnji vikendi bl sucks :o|o: neki se se sam prekladam sm pa ke ... pa okol hladilnika skačem... xrolleyesx

no ampak vsak teden se tut petka veselim :onfire: :onfire: sploh tega k grem prej iz službe in pičim na štajersko uživat x:px :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

x:Dx x:Dx x:Dx ma zadnji vikendi bl sucks :o|o: neki se se sam prekladam sm pa ke ... pa okol hladilnika skačem... xrolleyesx

no ampak vsak teden se tut petka veselim :onfire: :onfire: sploh tega k grem prej iz službe in pičim na štajersko uživat x:px :palec:

:palec: x:Xx no to je pa že boljš :onfire:, bova pol držala vsak svoj konc Slovenije :inocent: x:Dx, ti štajerskega, jst pa belokranjskega x:px, sam drgač je pa hladilnik čist fajn živalca x^x, še posveti ti, če mu daješ ustrezno pozornost x:Dx

Bemu, sploh ne vem kaj bi sama s sabo.. pa dolgocajtna sem ratala... vsem lapam eno in isto xnckrivx ... pa nekoga fuuuuul pogrešam xsrcbumx ... kle pa nobene debate :sori:

pri nas pa pestro xnckrivx, sam sem si vseeno privoščil pošteno večerno dozo počitka x^x, bom pa kakšno stvar manj slišal :inocent:

strupenjače x:Xx pa obiskovalci x:Xx x:px

pridem dons na fax ... pa itak :vragec: predavanje prestavljeno na jutr, ga ni dons:o|o: zdej mal cajt zabit ... pol pa na pijačko ............ al pa dve :inocent: x:px

x:Dx nista se nč z mamo posvetovala :inocent: jima je približno jasn, kaj mi je všeč x:px xDDx

bomo skakal tud zate, seveda x:Xx :hepko: :hepko: sm tolk vesela, da bom itak skakala za vse x:px x:Dx

:inocent: xnckrivx sej sem vedu, da nism bil čist jasn, ko sem tvojo mamo omenjal x:)x, mislil sem tisto škatlco,

ki je bla zraven, pa tisto, kar ti je mama zadnjič rekla x;)x, saj pišem pa tko kot, da sem bil zraven :inocent: x:Dx

uuuu x:Xx, hvala za skakanje :palec:, sej bom čutil x:px, nisem tolk daleč x:)x

če bi predavanje zamenjal z besedo delo al pa šiht bi se fajn slišal x:px, tko pa berem neki štrajkajo al kako :inocent:

Jutrcek, scorpice! x;)x

Bemu, sploh ne vem kaj bi sama s sabo.. pa dolgocajtna sem ratala... vsem lapam eno in isto xnckrivx ... pa nekoga fuuuuul pogrešam xsrcbumx ... kle pa nobene debate :sori:

Saj nisi edina s temi obcutki x;)x x:Xx xsrcbumx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Hojla škorpike, lep dan! x:)x

...zadnje čase se ne dohajam več... x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

duber danček x:Dx

ful sem super fajn.. jz ne vem kaj dogaja... ampak dons sem se po dooooooooolgem času naspala. končno sem enkrat spala do zjutri. k sem se zbudila sam zato k me je tooook scat... no prov fino sem se naspala in sm dons k rožca. pa še take fajn luštne plane mam. hahaha hepiiiii

in en dva tri bo petek k grem na lepš.

pa pol še par dni.. .pa lepš h men pride ...

pol pa spet grem....

dogajajajaja

x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Kle pa kar skačete :eek: ... jst pa čist uničena... kok sem soft zadne cajte (dons sploh) :cry:

v kermu klincu je luna dons, da mi take dela :V:

:inocent: v ribah, po drugi bajti kroži pr nas kozlih x:Dx

kaj to pomeni? A ti pa nisi nič občutljiv? :sori:

:inocent: ne dam se kr tko x;)x, dons mi gre čist fajn, če je že blo kakšno nihanje, sem ga odpravil x:px,

kondicije pa tut neki mam :vio:

x:Xx škorpije x:px

se bo treba še navadit na tale tempo ... uživam drugač :hepko:

:inocent: xnckrivx sej sem vedu, da nism bil čist jasn, ko sem tvojo mamo omenjal x:)x, mislil sem tisto škatlco,

ki je bla zraven, pa tisto, kar ti je mama zadnjič rekla x;)x, saj pišem pa tko kot, da sem bil zraven :inocent: x:Dx

uuuu x:Xx, hvala za skakanje :palec:, sej bom čutil x:px, nisem tolk daleč x:)x

če bi predavanje zamenjal z besedo delo al pa šiht bi se fajn slišal x:px, tko pa berem neki štrajkajo al kako :inocent:

xideax a to misliš x:Dx ja no ... :inocent: očitno bolj počasi dojemam x:px x;)x

bomo jutri skakali zate x:Xx :onfire: z veseljem x;)x upam, da te ne bo preveč tresl :inocent: x:px

predavanje blo dons x:px samo prestavljeno je blo xrolleyesx nč štrajkat x^x xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xsingx Dobrooo jutrooooooo scorpice! :zz: :zz:

Cas za jutranjo telovadbo....pretegnite nozice.....iztegnite repke.....pomigajte z njimi....nato rocice....in gremo, 1,2,3, z boki naprej,... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ah, saj zate vem, da si pridkana x:Xx , ampak ostale scorpije so pa zgleda kar mrknle danes :inocent: ....A mislis, da so naju namenoma sama pustile? A so tako obzirne :inocent: x:Dx ?

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Jutro škorpike,.....in ostali seveda! x:)x

lep dan, pa čeprav deževen x:)x

aja, a v ribah je lunca?!,....prow, torej se rola nekje po peti bajti menda....torej depra na ljubavni igrivosti,....nč hudga,..dokler se ne začne "tehtat" pa se mi na podstrešje v dvanajsto sprav x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

škorpije pa obiskovalci x:Xx x:Xx x:Xx

je treba vse prov na hitro polupčkat x:Xx x:px poslat sončka v domače gnezdo xflowx pod tuš pa šibat naprej x:px koncert je dons :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: xsingx Smoke on the water ... x:px xcivx

A so tako obzirne :inocent: x:Dx ?[/color]

to pa ti nisi v pravo gnezdo padu x:Dx :vragec: :inocent: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

zdej mal zaspana in zmatrana...drgač pa ok...če celo to prenašam dobro, da mi luna po kironu pleše.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro, repki x:Dx !

A na škorpije ti to misliš? :inocent:

Pravzaprav ne, se mi je pa cudno zdelo, da je tako mrtvilo vladalo, ko je pa vedno dost prerivanja v tem gnezdu x:Dx . Sicer pa vidim, da kasneje ni bilo nic bolje :inocent:

Sicer je pa samo ena, na katero mislim :wub: xsrcbumx ....no ja, dve...se sestrca! x:Xx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Gnezdece je prazno :inocent: , nikogar doma...mogoce bi pa bikce povabu, da nardimo hudo zurko, ko glih nobene skorpice ni, da bi gnezdece branila x:Dx :onfire:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

...no tud hudic, zdajle je prilka, pa bikov od nikoder, da bi zurko delal tuki! x:Dx :vragec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Jutro! pozdrav v gnezdo! x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...