janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ni love sm v dnevniku napisala, pol pa tle nism razlagala spet sta me bikica pa levček ful presenetila ... za rojstni dan sta mi kupla karto za koncert Deep Purplov ... k sm jst čist brez keša pa en fullllll lep šopek Za tole se pa splača poskočit , sej boste še zame mal skakal , na child in time , če bo Pa kakšen šopek , prav za pohvalit sta , pa s tvojo mamo sta se posvetovala, zihr je zihr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 komi čakam da grem spat in da je pondelk. lepo normalno spet u službo in da se dogaja... tale vikend je bil cela polomija. sam žretje... morm se mal prepucat... pa glavo tut... :OO!: pod tole se pa ne podpišem , je čist izven mojga stila, komi čakam, da je peteeeeeeek , to je pa v stilu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 strupenjače pa obiskovalci pridem dons na fax ... pa itak predavanje prestavljeno na jutr, ga ni dons zdej mal cajt zabit ... pol pa na pijačko ............ al pa dve Za tole se pa splača poskočit , sej boste še zame mal skakal , na child in time , če bo Pa kakšen šopek , prav za pohvalit sta , pa s tvojo mamo sta se posvetovala, zihr je zihr nista se nč z mamo posvetovala jima je približno jasn, kaj mi je všeč bomo skakal tud zate, seveda sm tolk vesela, da bom itak skakala za vse Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 :OO!: pod tole se pa ne podpišem , je čist izven mojga stila, komi čakam, da je peteeeeeeek , to je pa v stilu ma zadnji vikendi bl sucks neki se se sam prekladam sm pa ke ... pa okol hladilnika skačem... no ampak vsak teden se tut petka veselim sploh tega k grem prej iz službe in pičim na štajersko uživat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ma zadnji vikendi bl sucks neki se se sam prekladam sm pa ke ... pa okol hladilnika skačem... no ampak vsak teden se tut petka veselim sploh tega k grem prej iz službe in pičim na štajersko uživat no to je pa že boljš , bova pol držala vsak svoj konc Slovenije , ti štajerskega, jst pa belokranjskega , sam drgač je pa hladilnik čist fajn živalca , še posveti ti, če mu daješ ustrezno pozornost Bemu, sploh ne vem kaj bi sama s sabo.. pa dolgocajtna sem ratala... vsem lapam eno in isto ... pa nekoga fuuuuul pogrešam ... kle pa nobene debate pri nas pa pestro , sam sem si vseeno privoščil pošteno večerno dozo počitka , bom pa kakšno stvar manj slišal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 strupenjače pa obiskovalci pridem dons na fax ... pa itak predavanje prestavljeno na jutr, ga ni dons zdej mal cajt zabit ... pol pa na pijačko ............ al pa dve nista se nč z mamo posvetovala jima je približno jasn, kaj mi je všeč bomo skakal tud zate, seveda sm tolk vesela, da bom itak skakala za vse sej sem vedu, da nism bil čist jasn, ko sem tvojo mamo omenjal , mislil sem tisto škatlco,ki je bla zraven, pa tisto, kar ti je mama zadnjič rekla , saj pišem pa tko kot, da sem bil zraven uuuu , hvala za skakanje , sej bom čutil , nisem tolk daleč če bi predavanje zamenjal z besedo delo al pa šiht bi se fajn slišal , tko pa berem neki štrajkajo al kako Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 pofočk...in nočko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Jutrcek, scorpice! Bemu, sploh ne vem kaj bi sama s sabo.. pa dolgocajtna sem ratala... vsem lapam eno in isto ... pa nekoga fuuuuul pogrešam ... kle pa nobene debate Saj nisi edina s temi obcutki Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hojla škorpike, lep dan! ...zadnje čase se ne dohajam več... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 duber danček ful sem super fajn.. jz ne vem kaj dogaja... ampak dons sem se po dooooooooolgem času naspala. končno sem enkrat spala do zjutri. k sem se zbudila sam zato k me je tooook scat... no prov fino sem se naspala in sm dons k rožca. pa še take fajn luštne plane mam. hahaha hepiiiiiin en dva tri bo petek k grem na lepš.pa pol še par dni.. .pa lepš h men pride ...pol pa spet grem....dogajajajaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 še tuki mal poskočit , jst tut fajn dons, pa zjutri sem kr poletel s postelje , da sem odtočil , pa obiske smovčeraj dobil prekooceanske Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Kle pa kar skačete ... jst pa čist uničena... kok sem soft zadne cajte (dons sploh) v kermu klincu je luna dons, da mi take dela v ribah, po drugi bajti kroži pr nas kozlih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 kaj to pomeni? A ti pa nisi nič občutljiv? ne dam se kr tko , dons mi gre čist fajn, če je že blo kakšno nihanje, sem ga odpravil , kondicije pa tut neki mam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 škorpije se bo treba še navadit na tale tempo ... uživam drugač sej sem vedu, da nism bil čist jasn, ko sem tvojo mamo omenjal , mislil sem tisto škatlco,ki je bla zraven, pa tisto, kar ti je mama zadnjič rekla , saj pišem pa tko kot, da sem bil zraven uuuu , hvala za skakanje , sej bom čutil , nisem tolk daleč če bi predavanje zamenjal z besedo delo al pa šiht bi se fajn slišal , tko pa berem neki štrajkajo al kako a to misliš ja no ... očitno bolj počasi dojemam bomo jutri skakali zate z veseljem upam, da te ne bo preveč tresl predavanje blo dons samo prestavljeno je blo nč štrajkat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 nimam cajta sploh opazit kje je luna...torej sem zihr ok...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Pozdrav škorpijam in nevidnim članom foruma! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Dobrooo jutrooooooo scorpice! Cas za jutranjo telovadbo....pretegnite nozice.....iztegnite repke.....pomigajte z njimi....nato rocice....in gremo, 1,2,3, z boki naprej,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Ah, saj zate vem, da si pridkana , ampak ostale scorpije so pa zgleda kar mrknle danes ....A mislis, da so naju namenoma sama pustile? A so tako obzirne ? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Jutro škorpike,.....in ostali seveda! lep dan, pa čeprav deževen aja, a v ribah je lunca?!,....prow, torej se rola nekje po peti bajti menda....torej depra na ljubavni igrivosti,....nč hudga,..dokler se ne začne "tehtat" pa se mi na podstrešje v dvanajsto sprav Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 škorpije pa obiskovalci je treba vse prov na hitro polupčkat poslat sončka v domače gnezdo pod tuš pa šibat naprej koncert je dons Smoke on the water ... A so tako obzirne ?[/color]to pa ti nisi v pravo gnezdo padu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 zdej mal zaspana in zmatrana...drgač pa ok...če celo to prenašam dobro, da mi luna po kironu pleše.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Dobro jutro, repki ! A na škorpije ti to misliš? Pravzaprav ne, se mi je pa cudno zdelo, da je tako mrtvilo vladalo, ko je pa vedno dost prerivanja v tem gnezdu . Sicer pa vidim, da kasneje ni bilo nic bolje Sicer je pa samo ena, na katero mislim ....no ja, dve...se sestrca! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Gnezdece je prazno , nikogar doma...mogoce bi pa bikce povabu, da nardimo hudo zurko, ko glih nobene skorpice ni, da bi gnezdece branila Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ...no tud hudic, zdajle je prilka, pa bikov od nikoder, da bi zurko delal tuki! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jutro! pozdrav v gnezdo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.