natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Mi je prav zal Silki, ampak ni nikogar doma v vasem gnezdu, pa sem se odlocil naredit zurko, ko ravno ni nikogar ki bi me za usesa . Sam problem je v tem, da dons tud biki kapitulirajo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ejej, natrixred,....napačen info,.....verjemi da so sco kr "doma",....sam pač ždijo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 A misls, kakor v zasedi? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Nak, zaseda terja akcijo,....in "objekt" jasno,......tole sco "ždenje" je bolj posledica samozadostnosti scorpij,......včasih pač uživamo same s sabo do take mere, da je prostor za druge zelo skrčen,.....sam to ne pomeni, da spimo,....še vedno je vse pod kontrolo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Damn, a pol ne bo nic z zurko... Scorpije samozadostne, biki pa se spijo Lep dan ti zelim in vikend, pa vsem zdecim in specim tudi (se posebej pa eni, ki pridno dela zdajle )! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Še škorpije pozdravit , neka žurka za bikce je tle , mi pa naokrog bluzimo al spimo al clo delamo a to misliš ja no ... očitno bolj počasi dojemam bomo jutri skakali zate z veseljem upam, da te ne bo preveč tresl predavanje blo dons samo prestavljeno je blo nč štrajkat dobr si včeraj skakala , sem tko fajn laufal, še zate Pa nč ne počas dojemaš, sem tko napisal, da še sam nisem bil zihr, če je razumljiv Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Thanks bikec! Tudi tebi "topel" vikend,....in ostalim tudi Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 če smo jo mel 11 let!!! :xx!: mah dej. grem spat, tok sm zmatrana. bom jutr bolš. da se bom sploh lahk pogovarjala... pa poslala vse skup nekam... A ja?Kakšna škorpija pa si, da si mirno gledala, kako jo nesejo v smrt?? cccc jaz (pa sem samo asc v sco in venero in jupitra imam v sco) bi ohoho ropotala in se krepko borila za mucin lajfJe pa res, da sem jaz mogočena tudi v strelcu..me lbezen do žvalc ven vleče.. Hočem vas -vse tiste, ki imate sonce v sco - malo pokregat...kaj hudiča ste mi temo čisto pocukrali????????Od kdaj se škorpije topijo kot med...čakam en orng močan pik.. ali pa jaz živim preveč škorpijonsko življenje..ccc Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Hočem vas -vse tiste, ki imate sonce v sco - malo pokregat...kaj hudiča ste mi temo čisto pocukrali????????Od kdaj se škorpije topijo kot med...čakam en orng močan pik.. Tko, kot večina ljudi, je tud škorpij največ na jeziku Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Seveda, vidiš pač samo tisto kar si pač sposoben videt,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pridne Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Kao Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Škorpije pocmokat popikat tiste, k jih je treba kaj jst vidim bikci hotl neki invazijo gnezda nardit bo treba mal reda tle nardit, so čist neki preveč domači ratal smo samozadostne sam mal premal cajta je ratal dobr si včeraj skakala , sem tko fajn laufal, še zate Pa nč ne počas dojemaš, sem tko napisal, da še sam nisem bil zihr, če je razumljiv Oooooooooooooooo bikec fajn si laufal zame si priden, če jst ne laufam, da vsaj ti namest mene skakala fullllllllllllllllll je bla moja čupa čist zvezda večera sam ... ni blo Child in time sm skakala na Black night ok Uživajte tale vikend maksimalno sonček je ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 A misls, kakor v zasedi? ma kakšne zasede...komu se pa da ubadat s tem.... Nak, zaseda terja akcijo,....in "objekt" jasno,......tole sco "ždenje" je bolj posledica samozadostnosti scorpij,......včasih pač uživamo same s sabo do take mere, da je prostor za druge zelo skrčen,.....sam to ne pomeni, da spimo,....še vedno je vse pod kontrolo ...jp...tale samozadostnost je včasih pravi blagor.... ali pa jaz živim preveč škorpijonsko življenje..cccmislim, da se o sco sploh ne ve še vsega....in prav je tako..... feniks....najljubša živalska vrsta.....valkira..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ma kakšne zasede...komu se pa da ubadat s tem.... ...jp...tale samozadostnost je včasih pravi blagor.... mislim, da se o sco sploh ne ve še vsega....in prav je tako..... končno en nepokvarjen scorpi o duh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 u šit..... ...zakaj pa nepokvarjen....????? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pridem v to temo pogledat, pa me takoj ven zabriše k se not strelčki pa bikci lubčkajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ...sem si kar oddahnila.... .... eh...........ne bom na temo lubčkanja nč rekla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sej vem, je nimbus nekje lepo zapisal, ko si slučajno trezen se sploh ne morš več brat kar si napisal pod vplivom te droge Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kar dvojna kombinacija....hudooooo.... ..... eh, kaj če bi se js spravla spat....jutri bo spet kažin..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Dobro jutro gnezdece ! Eh, ce se bikci zapicmo v invazijo, pol tud bo invazija. Sam vprasanje je, kaka korist bi bila od tega? Men je cist fajn po vasi temi mal skakat :vio: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 u šit..... ...zakaj pa nepokvarjen....????? Kdo nepokvarjen? A so tud taki še? Dobro jutro škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 mal previdnosti pri tem skakanju, prosim..... ..... jutro alef..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 mal previdnosti pri tem skakanju, prosim..... ..... jutro alef..... Kaj te pa moti skakanje... A je z glavo kaj narobe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kaj te pa moti skakanje... A je z glavo kaj narobe... ma ne...na nas kakšen bik slučajno ne pohodi...so čist drugačnih dimenzij (od nas nežnih in mičkenih škorpjončkov.... )..... nč ne žuram...sam delam še.......sej pravim...deloholizem je huda reč.... sam dns morm pa vseen nekaj zapit....pa čeprav s pijačko za računalnikom ob polnoči..... ...valkira, pr nas je dans preluftano.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.