Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 enako tebi silki škorpije pa zan čas sploh nč ne gobcamo le kaj nam je ljubezen je v zraku in za gobcanje ni časa.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 al pa prehlad, da nam ni za živet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Nak, vse škorpije, kar jih poznam so tooook delavne kot že dolgo ne....zrušile vse slabo, popucale "ostanke".....nak, delajo, delajo.....intenziven life, čeprav se zdi, da ždijo,...nak ne bo držalo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Škorpije helou od duple škorpije sem se skregala z bruderjem! :xx!: ga malo ascendent devica in luna u dvojčku jebe mu sonce u škorpiji nič ne pomaga! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Silki ma prav... res je delavno... če ne fizično, pa psihično garamo Dobra novica... dobila sem kredit... na lepe oči zdej lahko vsaj začnem z delom... čeprav bom še vseen zlo mogla stiskat... gnara ne bo tolk kot sem računala I feeeeeeel gooood Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Kaj nardit z njim!? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ... podnujno mu pober vse viagre... zgleda, da je naredu overdose Ko bi bilo to zaenkrat jih še ne rabi joj ko bo tole videl! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 bo komentiral sam : babe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ljubezen je v zraku in za gobcanje ni časa..........nak...ne bo šlo...pr nas je v zraku sam burja..... al pa prehlad, da nam ni za živetaha...to žal tudi...kašljam ko star konj... ...drgač sem pa ok.... Nak, vse škorpije, kar jih poznam so tooook delavne kot že dolgo ne....zrušile vse slabo, popucale "ostanke".....nak, delajo, delajo.....intenziven life, čeprav se zdi, da ždijo,...nak ne bo držaloyessss...točno tako...do pičice..... Dobra novica... dobila sem kredit... na lepe oči zdej lahko vsaj začnem z delom... čeprav bom še vseen zlo mogla stiskat... gnara ne bo tolk kot sem računala I feeeeeeel gooood bravooooooooooo....... ...kaj vse nardijo lepe oči.... Škorpije helou od duple škorpije sem se skregala z bruderjem! :xx!: ga malo ascendent devica in luna u dvojčku jebe mu sonce u škorpiji nič ne pomaga!uf ...revež......ni pomoči.....poznam k mam isto sceno (u mojmu natalcu)........ tko....zdej pa letim dalje....dans so bobni na vrsti ........ ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Klarus verjetn res! Valkira, pri njem se nikol ne ve! Do zdaj je bil že parkrat "resno" Amis, fajn bobni! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Bomo vidl! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ne poznaš mojga brata zgleda! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Aha, pol pa že! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Saj jo bom samo ne bo čutila stena, ampak faca V Ikei mislijo, da so vsi liliputanci Postelja mora bit 2x2, da se spodobno obračaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 nafutrani zdej pa še dobra urca pospravljanja, pa zviz v pojslo..no prej še na picikl pa domov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 nafutrani zdej pa še dobra urca pospravljanja, pa zviz v pojslo..no prej še na picikl pa domov Pazi se, da te kak tiger sredi Mb ne napade Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 .... mah vsaj 180 pa res mora bit... če ne bolj težko prakticiraš kamasutro A ni bolša dvometrska? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Kaj bi brez Dormea! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 picikl kera beseda... jst pa že skos živim v zmoti, da je bicikl, bajk, kolo se bo treba mal štajersko naučit Pazi se, da te kak tiger sredi Mb ne napade nej le proba..sem glih ta prave volje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Čeeeeeeeeeer strupenjačke kej mečemo strup naokol men komi ostane kej časa za koga dostojno pičit o lenarjenju pa kakšni love in the air pa trenutno ni govora joj, mam dost drugih stvari, bi težko še kej uturila v tale urnik Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 matr sem se ustrašla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 .... mah vsaj 180 pa res mora bit... če ne bolj težko prakticiraš kamasutro Pomembno je, da je postelja mocna in da zdrzi... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Amiska, a v natalcu kej resnega ma ne...to je bil sam komentar k mam js tud asc v dev in luno v bedastih dvojčkih..... ...pa se pač navadiš s sabo žvet..... A ni bolša dvometrska? jebelacesta bejbe, da ne bo na konc cela soba u spužvi....vključno s stenami in stropom...pol bo ja dost placa.... sej pravim...pr sco ni nikol nobene mere..... njami...bobni so bli mega...itak...drug teden pa špilamo..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 nek se vidi sco raskoš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.