natrixred 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jutro ... šmrkava, grlo me boli, pluča, utrujena sem... mah kaj čem govort... se grem raj počas odvlečt do službe A ze kar na vsezgodaj bolna? Kolk bi te razvajal.... A ste pri vas slucajno uro zamenjal, ker po mojem gres zdaj bolj zgodaj v sluzbo, al kako? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jutrooooooooooooooooooooooooooooooo x:Dx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jutro škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Morgen strupeni repki... Kaj neki ena viroza razsaja tu pri vas? Nekateri smrkavi pa kšljajoči pa... Probajte recept ki sem ga dal Klarus... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jutro škorpije!!! Valkira, aha, dobila kredit , valjda, da si,......bemu boga mladež škorpijevska,......rabte "dozo", da daste vse osebke na of, pa pol po šnelkotu vse popedenate kot je treba! aja, za prehlad Amiska, a ti imaš luno v dvojčkih?! eee, zdej mi je pa bolj jasno od kod tvoje razumevanje luftarjev Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Razumevanje luftarjev... Ta je dobra... Kako naj bi drugi razumel tiste ki še sami sebe ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Ja sej Alef, to se tudi jaz pri vsakokratni poglobljeni luftni razlagi sprašujem.......jim probam dopovedat, da s sinjega neba pač ne moreš videt vseh mogočnih globin....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ...in iz globin ne moreš videt zvezd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ..pajade, vidiš, vidiš,.....če je gladina mirna Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Škorpije Kaj je čudn bit že tolk zgodej frej Mam kar naenkrat fullllll časa pa tud ful dela, tko da bo kar prov pršlo čupo umit (je že grozna ) pojest, pol pa spet akcija ... Lj, faks pa to uživajte sonček je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ..pajade, vidiš, vidiš,.....če je gladina mirna Ja... Če nisi preveč globoko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Še tuki pokukam, danes tuki nekam med zrakom in globino , pa na zemljo ne pozabit, če je čisto morje, se globok vidi, če je pa dost temno, se pa tut zvezde vidjo jutrooooooooooooooooooooooooooooooo x:Dx o poglej jo škorpijonko, ki prav fajn odšteva dneve Škorpije Kaj je čudn bit že tolk zgodej frej Mam kar naenkrat fullllll časa pa tud ful dela, tko da bo kar prov pršlo čupo umit (je že grozna ) pojest, pol pa spet akcija ... Lj, faks pa to uživajte sonček je O, Scorpio , pridna kot vedno , pa mal sončka prines, tle se še kar drži neka sivina , pa neki čaram že celo dopoldne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Še tuki pokukam, danes tuki nekam med zrakom in globino , pa na zemljo ne pozabit, če je čisto morje, se globok vidi, če je pa dost temno, se pa tut zvezde vidjo o poglej jo škorpijonko, ki prav fajn odšteva dneve O, Scorpio , pridna kot vedno , pa mal sončka prines, tle se še kar drži neka sivina , pa neki čaram že celo dopoldne Manjka samo še ogenj, pa imamo vse... Pa si zamišljaj... Noč, jasno nebo, vidijo se zvezde... In zakuriš ogenj na obali jezera... Pa se greješ ob njem in opazuješ zvezde, na nebu in njihov odsev na mirni gladini... Vsi štirje elementi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Dannnnnnn jetrnica O, Scorpio , pridna kot vedno , pa mal sončka prines, tle se še kar drži neka sivina , pa neki čaram že celo dopoldne bikec tud v gnezdo mal pogledal sam pazi, da ne pohodiš prebivalcev smo taka nežna bitjeca še kar mate meglo še mal jst zamahnem s svojo palčko pošiljam sončka v tist zamegljen konec k jst pridem, bo sonček tam Manjka samo še ogenj, pa imamo vse... Pa si zamišljaj... Noč, jasno nebo, vidijo se zvezde... In zakuriš ogenj na obali jezera... Pa se greješ ob njem in opazuješ zvezde, na nebu in njihov odsev na mirni gladini... Vsi štirje elementi... aha, luftarček fajne ideje maš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Manjka samo še ogenj, pa imamo vse... Pa si zamišljaj... Noč, jasno nebo, vidijo se zvezde... In zakuriš ogenj na obali jezera... Pa se greješ ob njem in opazuješ zvezde, na nebu in njihov odsev na mirni gladini... Vsi štirje elementi... Sam zaradi svetlobe, ki jo daje ogenj se zvezde bolj slabo vidijo Ok, pustimo detajle lepa romantika, ja Mene sam še zanima od kdaj sco veljajo za neka globoka bitja , tole je bolj samooklicano se mi zdi Razen, če imate v mislih globine svojega samoljublja, ki mu res ni videti dna Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jančiiiii odštevamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sam zaradi svetlobe, ki jo daje ogenj se zvezde bolj slabo vidijo Ok, pustimo detajle lepa romantika, ja Pa saj ni treba kres zakurit... Čist majhen ogenjček, tolk da mal toplote da... Mene sam še zanima od kdaj sco veljajo za neka globoka bitja , tole je bolj samooklicano se mi zdi Razen, če imate v mislih globine svojega samoljublja, ki mu res ni videti dna Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 samoljublje??!!,...hm, nekje že slišala,....aha, ja to se nanaša na brezbogojno ljubezen verjetn,....torej ljubiš vse, tudi sebe, oz. če sebe ne ljubiš tudi drugih nisi sposoben,....se mi zdi, bom pa preverla hja, glede globin,......ta "globoki pojem" razložit dvojčkom, vodnarjem & ostali luftni kompaniji je pa sizifovo delo, ....mogoče že spet obstaja kaka nova teorija (stare so itak vse ovržene), jest z njo nisem seznanjena,.....tak da luftarji, leksikon v roke,......pa naumite stvar sami,....sej končni efekt bo verjetn isti...štartna pozicija.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 samoljublje??!!,...hm, nekje že slišala,....aha, ja to se nanaša na brezbogojno ljubezen verjetn,.... ne ne ...... tole sem mislila -----> samoljubje = pretirano vrednotenje samega sebe ........ ''luftarji'' tok hitro stvari dojamemo in se premaknemo naprej, ko jih sco še kar premlevate in razlagate brez potrebe .... kle je keč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Amiska, a ti imaš luno v dvojčkih?! eee, zdej mi je pa bolj jasno od kod tvoje razumevanje luftarjevtole žalostno dejstvo je bilo že obelodanjeno..... .... daaan vsem ooooo jeternica......sam da si se mela fajn..... silki....unih luftarskih pripomb nima smisla komentirat.....najbrž je razumevanje pogojeno z agregatnim stanjem..... uf...samoljubna sem...kolk lepo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Aha, ja thanks Amis za opozorilo,....pri "globinah" še kr pozabljam na agregatna stanja sogovornikov.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 silki....unih luftarskih pripomb nima smisla komentirat.....najbrž je razumevanje pogojeno z agregatnim stanjem Aha, ja thanks Amis za opozorilo,....pri "globinah" še kr pozabljam na agregatna stanja sogovornikov.... ja, ja, ja . . . zakaj se ne bi tolažili, če deluje, ne? . . ko najdeš čarobno formulo, se jo drži Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ne ne ...... tole sem mislila -----> samoljubje = pretirano vrednotenje samega sebe ........ ''luftarji'' tok hitro stvari dojamemo in se premaknemo naprej, ko jih sco še kar premlevate in razlagate brez potrebe .... kle je keč I love you! tole žalostno dejstvo je bilo že obelodanjeno..... ....ooooo jeternica......sam da si se mela fajn..... silki....unih luftarskih pripomb nima smisla komentirat.....najbrž je razumevanje pogojeno z agregatnim stanjem..... uf...samoljubna sem...kolk lepo..... Ja... In je OBRATNO sorazmerno s trdoto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Jutro, repki! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ... dons sem tako samoljubna... celo prepih me ne moti ...... In je OBRATNO sorazmerno s trdoto... uf...le česa.... ...zraka al vode..... jupiiiii...dans je petek..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.