Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jutro xcivx

... šmrkava, grlo me boli, pluča, utrujena sem... mah kaj čem govort... se grem raj počas odvlečt do službe xrolleyesx x:)x

A ze kar na vsezgodaj bolna? :inocent: x:Xx x:Xx Kolk bi te razvajal.... :o|o: xsrcx x:Xx

A ste pri vas slucajno uro zamenjal, ker po mojem gres zdaj bolj zgodaj v sluzbo, al kako? :inocent:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

Morgen strupeni repki... xsrcx x:Xx

Kaj neki ena viroza razsaja tu pri vas? x:Dx

Nekateri smrkavi pa kšljajoči pa... xrolleyesx x:Dx

Probajte recept ki sem ga dal Klarus... x^x :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jutro škorpije!!!

Valkira, aha, dobila kredit :palec: , valjda, da si,......bemu boga mladež škorpijevska,......rabte "dozo", da daste vse osebke na of, pa pol po šnelkotu vse popedenate kot je treba! x:)x

aja, za prehlad xwizardx :detelca:

Amiska, a ti imaš luno v dvojčkih?! :wOOt: eee, zdej mi je pa bolj jasno od kod tvoje razumevanje luftarjev xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Razumevanje luftarjev... :eek: xrolleyesx x?x x:Dx

Ta je dobra... :palec: x:Dx :vragec:

Kako naj bi drugi razumel tiste ki še sami sebe ne... x:Dx x:Dx :vragec:

x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ja sej Alef, to se tudi jaz pri vsakokratni poglobljeni luftni razlagi sprašujem.......jim probam dopovedat, da s sinjega neba pač ne moreš videt vseh mogočnih globin....... x^x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

...in iz globin ne moreš videt zvezd... x:Xx xsrcx x:Dx

xDDx

..pajade, vidiš, vidiš,.....če je gladina mirna xDDx x;)x

Škorpije x:Xx xsrcx

Kaj je čudn bit že tolk zgodej frej :eek: x:px Mam kar naenkrat fullllll časa :hepko: :hepko: pa tud ful dela, tko da bo kar prov pršlo x^x čupo umit (je že grozna :o|o: ) x:px pojest, pol pa spet akcija ... Lj, faks pa to xcivx x:px

uživajte xsrcx sonček je :flower: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

xDDx

..pajade, vidiš, vidiš,.....če je gladina mirna xDDx x;)x

Ja... x:Dx :palec:

Če nisi preveč globoko... x:Dx xsrcx

Še tuki pokukam, danes tuki nekam med zrakom in globino :inocent:, pa na zemljo ne pozabit, če je čisto morje, se globok vidi, če je pa dost temno, se pa tut zvezde vidjo x:Dx

jutrooooooooooooooooooooooooooooooo x:Dx x:Dx x:Dx

o poglej jo x:Xx škorpijonko, ki prav fajn odšteva dneve x;)x

Škorpije x:Xx xsrcx

Kaj je čudn bit že tolk zgodej frej :eek: x:px Mam kar naenkrat fullllll časa :hepko: :hepko: pa tud ful dela, tko da bo kar prov pršlo x^x čupo umit (je že grozna :o|o: ) x:px pojest, pol pa spet akcija ... Lj, faks pa to xcivx x:px

uživajte xsrcx sonček je :flower: x:px

O, Scorpio x:Xx, pridna kot vedno x^x, pa mal sončka prines, tle se še kar drži neka sivina x:o)x, pa neki čaram že celo dopoldne xwizardx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Še tuki pokukam, danes tuki nekam med zrakom in globino :inocent:, pa na zemljo ne pozabit, če je čisto morje, se globok vidi, če je pa dost temno, se pa tut zvezde vidjo x:Dx

o poglej jo x:Xx škorpijonko, ki prav fajn odšteva dneve x;)x

O, Scorpio x:Xx, pridna kot vedno x^x, pa mal sončka prines, tle se še kar drži neka sivina x:o)x, pa neki čaram že celo dopoldne xwizardx

x:Dx :palec:

Manjka samo še ogenj, pa imamo vse... x:Dx xsrcx

Pa si zamišljaj... xsrcx

Noč, jasno nebo, vidijo se zvezde... x:Dx :flower:

In zakuriš ogenj na obali jezera... x:Xx

Pa se greješ ob njem in opazuješ zvezde, na nebu in njihov odsev na mirni gladini... :palec: x:Xx xsrcx

Vsi štirje elementi... xsrcx

Dannnnnnn jetrnica x:Xx xflowx

bikec tud v gnezdo mal pogledal x:Xx x;)x sam pazi, da ne pohodiš prebivalcev xcivx smo taka nežna bitjeca :inocent: x:Dx

:eek: še kar mate meglo :o|o: še mal jst zamahnem s svojo palčko :sorcerer: pošiljam sončka v tist zamegljen konec xflowx x:px x:Dx k jst pridem, bo sonček tam x^x x:px

Pa si zamišljaj... xsrcx

Pa se greješ ob njem in opazuješ zvezde, na nebu in njihov odsev na mirni gladini... :palec: x:Xx xsrcx

:2src: :2src: x:px aha, luftarček x:Xx fajne ideje maš x:px xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pa si zamišljaj... xsrcx

Sam zaradi svetlobe, ki jo daje ogenj se zvezde bolj slabo vidijo :inocent: x:Ix Ok, pustimo detajle xDDx lepa romantika, ja xyesx

Mene sam še zanima od kdaj sco veljajo za neka globoka bitja :inocent: , tole je bolj samooklicano se mi zdi x;)x Razen, če imate v mislih globine svojega samoljublja, ki mu res ni videti dna xg:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Sam zaradi svetlobe, ki jo daje ogenj se zvezde bolj slabo vidijo :inocent: x:Ix Ok, pustimo detajle xDDx lepa romantika, ja xyesx

Pa saj ni treba kres zakurit... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Čist majhen ogenjček, tolk da mal toplote da... xDDx xsrcx

Mene sam še zanima od kdaj sco veljajo za neka globoka bitja :inocent: , tole je bolj samooklicano se mi zdi x;)x Razen, če imate v mislih globine svojega samoljublja, ki mu res ni videti dna xg:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: :palec: :palec:

:0: :lol: :lol:

samoljublje??!!,...hm, nekje že slišala,....aha, ja to se nanaša na brezbogojno ljubezen verjetn,....torej ljubiš vse, tudi sebe, oz. če sebe ne ljubiš tudi drugih nisi sposoben,....se mi zdi, bom pa preverla x:px hja, glede globin,......ta "globoki pojem" razložit dvojčkom, vodnarjem & ostali luftni kompaniji je pa sizifovo delo, ....mogoče že spet obstaja kaka nova teorija (stare so itak vse ovržene), jest z njo nisem seznanjena,.....tak da luftarji, leksikon v roke,......pa naumite stvar sami,....sej končni efekt bo verjetn isti...štartna pozicija.... x^x x^x xDDx

:0: :lol: :lol:

samoljublje??!!,...hm, nekje že slišala,....aha, ja to se nanaša na brezbogojno ljubezen verjetn,....

:wOOt: ne ne ...... tole sem mislila -----> samoljubje = pretirano vrednotenje samega sebe :P

........ ''luftarji'' tok hitro stvari dojamemo in se premaknemo naprej, ko jih sco še kar premlevate in razlagate brez potrebe x^x .... kle je keč x;)x

Amiska, a ti imaš luno v dvojčkih?! :wOOt: eee, zdej mi je pa bolj jasno od kod tvoje razumevanje luftarjev

tole žalostno dejstvo je bilo že obelodanjeno..... :sori: xDDx ....

daaan vsem :flower:

ooooo jeternica......sam da si se mela fajn..... :palec:

silki....unih luftarskih pripomb nima smisla komentirat.....najbrž je razumevanje pogojeno z agregatnim stanjem..... :inocent: :vragec: x;)x

uf...samoljubna sem...kolk lepo..... x:px x:Dx x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Aha, ja thanks Amis za opozorilo,....pri "globinah" še kr pozabljam na agregatna stanja sogovornikov.... xDDx x^x

silki....unih luftarskih pripomb nima smisla komentirat.....najbrž je razumevanje pogojeno z agregatnim stanjem

Aha, ja thanks Amis za opozorilo,....pri "globinah" še kr pozabljam na agregatna stanja sogovornikov.... xDDx x^x

ja, ja, ja xrolleyesx . . . zakaj se ne bi tolažili, če deluje, ne? xcivx . . ko najdeš čarobno formulo, se jo drži xokx

:wOOt: ne ne ...... tole sem mislila -----> samoljubje = pretirano vrednotenje samega sebe :P

........ ''luftarji'' tok hitro stvari dojamemo in se premaknemo naprej, ko jih sco še kar premlevate in razlagate brez potrebe x^x .... kle je keč x;)x

x:Dx x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx :palec: :palec:

I love you! x:Xx xsrcx :flower: :flower: :flower:

tole žalostno dejstvo je bilo že obelodanjeno..... :sori: xDDx ....

ooooo jeternica......sam da si se mela fajn..... :palec:

silki....unih luftarskih pripomb nima smisla komentirat.....najbrž je razumevanje pogojeno z agregatnim stanjem..... :inocent: :vragec: x;)x

uf...samoljubna sem...kolk lepo..... x:px x:Dx x:px

Ja... x:Dx :vragec:

In je OBRATNO sorazmerno s trdoto... x:Dx x:Dx x:px x^x

Jutro, repki!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

x:Dx x:Dx x:Dx

... dons sem tako samoljubna... celo prepih me ne moti x;)x x:px x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ...... x:px

In je OBRATNO sorazmerno s trdoto... x:Dx x:Dx x:px x^x

uf...le česa.... :8): ...zraka al vode..... :inocent:

jupiiiii...dans je petek..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...