nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Asc - škorpijon. Venera in jupiter - tudi v škorpijonu kar je dobro opažam zadnje čase. Ful mi hudobija ven udarja.. Zdaj vem kaj je krivo ma hecam se seveda Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Res, saj smo kljub določeni meri strupa, prav prijetne živalce(ljudje). Strup je pač dober za obrambo. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 edini.....huhu........Tocka Fortune SkorpijonSaj res, sem omenila samo asc, imam pa tam Neptun (ki je vladar mojega stelija v ribah) *sicer je generacijski in ce ni kaksen pomemben point v tvojem horoskopu, ga na osebnostnem nivoju prakticno skorajda ne cutis; torej, Neptun ima cela generacija ljudi v Sco, kot ima cela generacija folka Pluton v Devici.In tocko duha in fortune - vsaka je na svoji strani ASC in druga z drugo in z ASC v konjunkciji.Imam pa se kup arabskih v sco, kjer je tudi 'moja' hisa (12.).Vendar kot jaz nekako to vidim, je se najbolj sco pri meni kulminanten pluton (ki je pac vladar asc in je na vrhu in je zato mocnejsi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 u bistvu sta pri meni povdarjeni še dve znamenji (so mi razložili) ...poleg škorpijona še dvojček in vodnar....skratka, križanec....če uspel al neuspel križanec pa je odvisno od tega kdo ocenjuje ....grem se pofočkat še v drugi dve temi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Luna in Asc v škorpijonu. Res, lahk rečem, da so škorpijoni tanarbl kul. Zmeri vejo, zaka se gre, nikol jim ni treba ničesar 2x razlagat, bistri, vidijo gozd (ne samo dreves), lahk se z njimi meniš o seksu, o čustvih, o smrti, ma o vsem, pa noben te ne bo označu za zafrustriranga, če se pogovarjaš o kaki mračnjaški temi. V glavnem: čimveč škorpijonov, temboljš bo . Mogoče te radi kdaj nategnejo, pa mal se morjo brzdat pa bo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 uau...kako lepo....melem za moja ušeska....so se tle že tolk usajali čez škorpijone...njam, mi je všeč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Amis, folk se usaja čez škorpijone, ker imajo prevečkrat prav pa kr ne marajo, da nekdo tolk direkt pokaže na njihove napake. Contesa, se mi je zdel, da sm nekje prebrala neko povezavo oven pa ti, pa zgleda, da sm narobe prebrala ( še dobr ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 sam če se bodo brzdali potem ne bo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Če bi se pa brzdal, pa ne bi bli škorpijončki Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 devica, tko lepo si napisala, da sem kar zrasla za ene 20 cm ....morm si hlače podaljšat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Če bi se pa brzdal, pa ne bi bli škorpijončki To pa ni cisto res.Skorpijon ni Oven. Skorpijon (visji tip) mojstrsko izpili lahko svojo toleranco in hladnokrvnost (v smislu nevznemirjenja in ne hladnokrvnost kot posledico pomanjkanja custev).S tem da ne gre za brzdanje, pac pa za zrelost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Marsa, jz sm še nezrela, pa lahk to napišem Bomo pilili, sej bomo...pol enkrat Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Devica, to sem samo natancna. Saj te pili lajf - ce imas mocnega sco, toliko bolj.V bistvu ne gre za to, da se potem pa zadrzujes, preprosto se z mocno voljo (kar pa sco tudi ima) usmerjas v to, da te vse manj stvari vznemirja, da jih gledas z nekaksno distanco, hkrati pa imas izkusnjo ze... Samo si ze nad njo - si to nekako ze prerasel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ja ja, te razbijem ko kanto (al pa prleško: te spoteren kak staro šibovje ) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne ne škorpijonov je čist zadost na svetu..... mal več rakcev prosim da bodo mal delali pa to.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gometuljcek 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 joj joj joj skorpjoni ne samo to, da je kriz z njimi se huje. sploh s tistimi 26 najbols bi blo da bi jih kar pa lep pozdrav in cimmanj pikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Enega pa le imam škorpijončka, in sicer v saturnu v 11. hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 A bi rad uvedel sužnjelastništvo ali kaj? hja you'can't expect to enslave scorpions can you? sicer pa je suženjstvo čist škorpijonska zadeva... domine pa to..... grrr hm sicer pa čas je da se pripravim na boj.... škorpijo v akciji........ by the powers invested in me, i start the game... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Mars - ScorpioLuna in True Node v 8 (skorpijonovi hisi). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kaj se pol tolko ob škorpijone obregaš? Sploh tiste z asc na pravem mestu ? Daj jih na ingor pa roka. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 stara Nič - moram te malo - ne morem si pomagat - takav mi je horoskop Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 še malo pa boš prijazen ratal Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 tule pa se je pri meni v 3.hiši zasidral mars Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.