cofi 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Ja, kar zahtevna glasba! Si že kaj sama napisala ali vsaj poskušala. Imeti svojo glasbo in jo peti, je največ kar si lahko želiš na tem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 A se v kartah nič takega ne vidi........?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 There's No Business Like Show Business Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, to pa nisem! Pesmi sem sicer napisala že kar nekaj,samo, da bi pa kdaj poskusila najti melodijo za zraven, pa še nisem pomislila! .......ne poznam škorpijonke, ki ne bi vsaj poskusila.......!!!!??? x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>There's No Business Like Show Business hehejst pa u showbusinessu na ŠOU-u.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.......ne poznam škorpijonke, ki ne bi vsaj poskusila.......!!!!??? x!x ... jaz tud ne ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako vsi,vse veste! Jaz ne znam.Peti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dokler ne realiziram, je isto kot nič! Ali poznaš koga, ki bi zate napisal glasbo. Mora te spoznati, da sliši tvoj razpon glasu, zvrst glasbe itd. Vsaj pri nas je vodja točno vedel kaj pevki "leži", potem je tudi z lahkoto odpela! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Res, škoda, jaz sem poznal same take, ki so pisali sladbe za narodno glasbo.....!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sama sebi nikoli ne gledam v karte! Mi je pa gospa,ki mi je prerokovala napovedala zelo uspešno kariero v show-biznisu, ni pa bila natančneje opredeljena. Glede na to, da se je zaenkrat vse uresničilo, se bo verjetno tudi to! [/quote Ali bi lahko vrgla karte za mene??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Včer smo mel en tak hud debatni krožk,do šterih zjutri! Heeheehehehehe, sej to je že dons. Same škorpije na kupu, matr se je kresal, še zdele zvezde vidm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 študiram pred par dnevi, da kako je fajn, k se me tokrat škorpijonska luna sploh ni dotaknla... pol pa naslednji dan bed, pa vceri tud... in grem preverit, če slučajno še kej dogaja. in valjda ugotovim, da je luna šele prišla v mojga škorpijona :xx!: dobr, da že odhaja! pa še mars je tud v mojem škorpijonu! upam, da me ne bo raznesl... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Še dobr, da je sam u tvojm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 muuuaaah za vse škorpjončke.. Pa za gorenjskega škorpjona enga za povrh... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 evo mene zanima kakšne avte vozijo škorpijonke... tko da kelne škorpijonke tle naokrog prosim prpište mal da bom vedu na cesti v keri avto gledat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 al pa devico... gor mi je hecno od bobnarja prednost uzela jao... pismu kok sem v pondelk eni prednost vzeu.... jej jej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Škrpjonki bi jo sam enkrat! Nino, ma Conti kr prov! Moj avto je tud zmer čist! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škrpjonki bi jo sam enkrat! Nino, ma Conti kr prov! Moj avto je tud zmer čist! ti maš pa "samo" luno in asc v devici... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti maš pa "samo" luno in asc v devici... Pol se boš pa zbudu sam asc, luno mam u Dvojčkih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kaksna tema cvekava, cist nic skorpijonska... :|||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 a imamo kako temo o levih?me trenutno nekaj zanima, pa ne najdem...tu so samo ene in iste stvari. ..kako so skorpijoni seksi in nadarjeni in oh in sploh fantasticni... (saj ne, da niso, ampak...me zanima se kdo drug ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 a res, vidla si ga? - jaz sem ga tud v LJ vidla, pa so mislili, da nakladam, ker je bil belkasto rumenkast, folk si pa ocitno predstavlja, da so sam crnordeci oz. pac da je en defolt pa ciao. Da pa mal osvezim na skorpijoncke, pa moja 'trofeja', moj fotomodel s korcule:(saj je ze bila fotka, sam kdo bi nazaj lazil chekirat) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 lep Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kul, evo jih skorpijone, tko si jaz to predstavljam bolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 o mackica!hvala kako pa, da jaz tega nisem nasla?!sem vse cvakarije pregledala.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.