Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

• 3 weeks later...

študiram pred par dnevi, da kako je fajn, k se me tokrat škorpijonska luna sploh ni dotaknla... pol pa naslednji dan bed, pa vceri tud... in grem preverit, če slučajno še kej dogaja. in valjda ugotovim, da je luna šele prišla v mojga škorpijona :xx!: dobr, da že odhaja!

pa še mars je tud v mojem škorpijonu! upam, da me ne bo raznesl...

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
:D evo mene zanima kakšne avte vozijo škorpijonke... tko da kelne škorpijonke tle naokrog prosim prpište mal :D da bom vedu na cesti v keri avto gledat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D al pa devico... :D gor :D mi je hecno od bobnarja :P prednost uzela jao... pismu kok sem v pondelk eni prednost vzeu.... jej jej :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a res, vidla si ga? :palec: - jaz sem ga tud v LJ vidla, pa so mislili, da nakladam, ker je bil belkasto rumenkast, folk si pa ocitno predstavlja, da so sam crnordeci oz. pac da je en defolt pa ciao. :P

Da pa mal osvezim na skorpijoncke, pa moja 'trofeja', moj fotomodel s korcule:

(saj je ze bila fotka, sam kdo bi nazaj lazil chekirat)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...