Amis 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ....haj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Škorpije nč strupka dons med strupenjačami neki nežno je tole gnezdo zadnje čase Valkira sej ti bo vse uspelo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 no vidiš jutro bemti pa vneta vratna mišica.. :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Dobro jutro Jst mam pa dons dopust pa same fajn opravke depilacija, frizer, kufe, shopping..... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jutro sestrce škorpice! Jutri pa petekkkkkkk! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 vse zgleda, da bom prišla h bernu na predavanje Ga ima v Ljubljani? Kje in kdaj? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Hojla škorpije in ostali......lep dan! Pih, sitna sem.....težko bo danes z mano shajat.....ja, luna v tehtnici na pohodu,.....jeb..to je pri men mesečni sindrom......ne handlam dobr z njo zgleda :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ga ima v Ljubljani? Kje in kdaj? kje nimam pojma..nekje v lj ma ga pa 26. 10. Hojla škorpije in ostali......lep dan! Pih, sitna sem.....težko bo danes z mano shajat.....ja, luna v tehtnici na pohodu,.....jeb..to je pri men mesečni sindrom......ne handlam dobr z njo zgleda :xx!:jo pa sestreli men pa čist paše ni čudn, ko mam pa tri planete v njej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 To je četrtek! Hm, odvisno od ure! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja no Klarus, verjamem da ti ustreza,......jest mam pa 12. bajto tehtnico...prazno......in ko se mi luna na to podstrešje pokne....mi čisto niiiič ne ustreza Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 To je četrtek! Hm, odvisno od ure! ob 16h Ja no Klarus, verjamem da ti ustreza,......jest mam pa 12. bajto tehtnico...prazno......in ko se mi luna na to podstrešje pokne....mi čisto niiiič ne ustreza js mam pa 12. v sco in ni sco luna sploh ne paše :xx!: pa še sonce in venerno mam not..tak da me čist sesuje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Hojla škorpije in ostali......lep dan! Pih, sitna sem.....težko bo danes z mano shajat.....ja, luna v tehtnici na pohodu,.....jeb..to je pri men mesečni sindrom......ne handlam dobr z njo zgleda :xx!:a luna v tehtnici.... ...nisem mela cajta opazit.... ....pr nas je bla zgleda v čem drugem...še neodkritem...je blo k konc sveta.....kar se službe tiče......prejle smo pa razturali na koncertu.....(da se dan uravnoteži).... ob 16h js mam pa 12. v sco in ni sco luna sploh ne paše :xx!: pa še sonce in venerno mam not..tak da me čist sesuje včasih bi menjala s tabo klarus.....pa sej mogoč se bom prvadla na mojo luftarsko luno.... :xx!: $#&"#&%¨&/#¨/¨/(¨(¨)¨)¨"¨/"¨&%"$¨#$"¨....tole je za jutri, ko je v napovedi že spet kažin.....pol pa na srečo čistilna akcija od vikenda...... luda kuča in tak tempo.....mejte se fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 jeternica tebi tudi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 škorpije še dvakrat bo treba vstat sredi noči dobr, da je vmes vikend tempo za znort šiht, faks ... pa ne bi šla pol takoj domov pa spat ..... neeee treba it še na kavico al pa dve pa dobr, da je jutr petek spet koncert ja, je treba aktiven ostat tud čez vikend da ne pademo iz ritma uživajte, žlahta škorpijonska Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 komi sem nas našla......neki kitajski horoskop je zasul vse teme nekam na podn jutro repkice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Dan vsem skupi!!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 O moje bejbe... dons mi je bil pa čist tak brezbarven dan... nič konkretnega... nič dobrega, nič pretirano slabega... brezveze Za razliko od nekaterih, k so včeraj iz Dunajskega letališča šli v tople kraje , ki te lepo pozdravljajo....trenutni je že v Katmanduju Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Škorpije moram takoj se še jst zraven prslint * = 21.11.1694 - Rodil se je Voltaire * = 21.11.1945 - Rodila se je Goldie Hawn * = 21.11.1965 - Rodila se je Bjork * = 21.11.1973 - Rodila se je Ines Sastre Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tabu 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hmmmmm repki, kdo pa se je na 2.11.1981 rodil????? Citiraj MOTITI SE JE ČLOVEŠKO, ODPUŠČATI PA JE BOŽANSKO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 poišči si js grem tud gledat * = 8.11.1900 - Rodila se je Margaret Mitchell * = 8.11.1922 - Rodil se je Christiaan Barnard * = 8.11.1935 - Rodil se je Alain Delon hmmmmm repki, kdo pa se je na 2.11.1981 rodil????? # = 2.11.1755 - Rodila se je Marie Antoinette # = 2.11.1913 - Rodil se je Burt Lancaster # = 2.11.1942 - Rodila se je Stefanie Powers # = 2.11.1963 - Rodil se je Borut Pahor ali barbika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Še mal pa gremo žurat! Še spedenat se je treba, pa antifriz vzet, da ne bo mačka pa gremo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Svašta od podatkov..... ....jh, enga scorpija ste pa vseen pozable......Nostradamusa... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Aloha strupkice kak ste kaj? Še zmer tko dobr pikate! Sn sam mal vskoču, bo kmal več cajta! Se mi ne da drgam pisat, vem d boš prebrau, maš kontrolo u gnezdu Mick? Strelci jo mate ponavad! Paz se švestr, spet neki sika! Bo vidla če ga bo srala tak! Lep pozdrav tvoji Ka pa 10.11.? Če se bo keri dal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 lenoba # = 11.11.1821 - Rodil se je Dostojevski # = 11.11.1922 - Rodil se je Kurt Vonnegut ml. # = 11.11.1962 - Rodila se je Demi Moore # = 11.11.1964 - Rodila se je Calista Flockhart # = 11.11.1974 - Rodil se je Leonardo Di Caprio Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Oooo, lej ga, triplexa Slišim, da te italijankica vzgaja.... Kaka kontrola to? Pismo, si ti en tiran do sekice Bom jo pozdravu, bo zih vsa očarana.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.