Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Sn to mislu, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Sem nasel tule nekaj, kar pri nas se nisem videl, je pa narejeno prav za scorpijone! Bom dva vzorca prinesel... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Naj samo omenim, da indijanci se danes verjamejo, da so s tem "talismanom" povezani s skorpijonovim duhom bolj, kot bi bilo sicer mogoce. Kaj vec o tem, pa ne bi, ker bo vseeno del presenecenja... Saj sem mal razmisljal, da bi kar en kamjon uvozil, za LF SCO oddelek Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 LNF sco odelek nima nič proti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Cak, no, da mal zracunam...pa dajatve, pa carina Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 hehe ... sam da ne bodo spet same besede Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Oh, to se gre, sam ko se pa biku zacne kadit iz uses, je pa to znak da sam bejz, ker je povsej verjetnosti nekaj pregorelo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja, ce jih je se kaj ostal... Ko biku pregori, ponavadi pregori na polno , vsaj men in takrat je boljs pr mer pustit, pa da se zdivja na kakem zidu Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Škorpije kolk sem uživala dons spet pospravla lih najnujnejše ... pa ven, na kavico ob eno jezerce kar mam za faks za nardit, je pa večino ostalo za jutr ni cajt za vse, zdej pa mal se režat pred tv ... nedelja je in danes se pač ne dela Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Hojla škorpije Tole deep-psiho-agresiv stanje se mi zdi je sam uvodnica......tega tedna......jh, nč močne energije bodo ta teden se mi zdi......scorpijevske....in...priklopte se, še najbolje naredite Jutri mislim, sonček pride v sco....merkur je itak že "not", takoj za soncem jutri še mars, pojutrišnjem še venera....intenzivno ni kej......ajaj,....pa še dva kvadrata sledita v teh dveh dneh,......Jupiter/Saturn in Pluton /lunarne zanke..........očarljivo, ni kej..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 se pač ne pust motit.....ali bolje takoj naredi mir..... fuf,....mene je pa vrgl na "on"......mam feeling da tale dva tedna ne bosta čisto nič miroljubna.....navljub spominom dušnih ne.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kaaajjjjjj..... ...a danes je luna v sco.....????....svašta. običajno mi paše....dans je pa za koga ali kaj fentat...pa sploh nimam kakšnega pametnega razloga za to....če seveda odštejem preutrujenost in zaspanost.........no svašta.....če je tole sam uvertura, pol bo ne sam pestro, bo že kr mal divje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ja thanks Amis,.....nisem najdla pravih besed......."gušt" brez razloga...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 heh...najbolš da se spokam spat....drgač bo jutri katastrofa....pa mogoč me mine ta filing....probam že ves dan s tem kej nardit, pa kr vztraja.....res neverjetno..... ve ste bl podkovane v astro...jst mam 5 planetov v sco v natalni karti. a pol zdej recimo ko potujejo vsi ti planeti skozi škorpijona, na mene to kej bolj vpliva al kako? ok, mam luno v sco, pa zdej ko je tud sicer luna v sco, a se to še bolj "spotencira"? jst res ne vem načeloma je to res tako nekako..... Your sign is deeply misunderstood. Sure, you're dangerous -- but only when provoked. Make sure to give a certain party one or two warning signs. If they ignore them -- well, they're awfully foolish to do so. ...to sem skopirala od nekod z neta....se nisem mogla upret...je prav za take dni, kot je današnji....še dobro, da me nihče ne provocira..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Eh, uzaludno hladno orožje pospravlat,....čemu, "tanajbolš" itak skoz s sabo nosimo....se ga je nemogoče znebit jh, tak kot da scorpiji rečeš nej seksepil v omaro posprav..... ni znano kira ključavnica bi zdražala..... MačkaR,....nimam kej dost pojma glede astrologije,....poslušam pač feeling,.....gužvo imaš?...nič hudega....ti sam za slogo med njimi poskrbi,....al nej vsi v - al pa vsi v + vlečejo,.....sam ne pust se jim na tehtnici stat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Očitno danes ni moj dan :xx!: Sem žalostna, sprovocirana, neutolažljiva, zlomljena in dovolj imam vsega in nikogar, ki bi me potolažil, kot nalašč. Pred pol ure zvedela, da je prijateljica iz otroštva naredila samomor in ne morem verjet, res ne morem, da je ne bom nikoli več videla in slišala Ne vem kaj je to, v zadnjem letu že druga meni draga oseba, ki sem jo izgubila. Mama mi je prebrala njeno pismo, v katerem je omenila tudi mene in da ji je to težko narediti tudi zaradi mene, ker me bo pogrešala, kjerkoli že bo, da me ima rada in še in še.... sploh ne morem pisat, full mi je hudo Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Zal mi je sestrca, za slabe novice ... Sicer pa vidim, da ste danes vse scorpie neki slabe volje...najbolj da vam da kdo v roke valarje, pa udri po blagu Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 strupki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Lep dan strupki Conti Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Strupenjače en fejst popih vsem, k ga rabite jst sicer nekej zaspana (mi ne rata zvečer ob normalnih urah spat ... zjutri pa sred noči vstajam ), ampak sco luna pa planeti me ne motijo uživam kljub temu sončka vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Bemu boga, pa ta javna uprava ... že celo jutro se ubadam s temi prevoznimi stroški... Virantov zakon :xx!: ... za 15 jurjev na mesec me bojo opeharili... pa koji kurac... a tega pa ne računajo, da če greš dejansko s najcenejšim javnim prevozom, da pot lahko traja tut več kot eno uro... že voham množične odhode v naši predragi SV... sploh ker mamo preveč štajercev in tem se pa res ne bo več splačalo hoditi v službo :xx!: do zdej so mel kokrtolk solidno plačo samo na podlagi prevoznih stroškov Pri nas so delali popis kje kdo dejansko živi, ker tisti npr. s štajerske dobijo kar velik za prevoz, in neki se je šušljalo, da bojo najprej odpuščali tiste, ki živijo predaleč. To, da pa plačajo najcenejši prevoz na delo, je pa itaq praksa povsod, Jst bi tud rabla do službe več kot uro, ker bus pelje po vseh možnih ovinkih, čez vsa ''sela'' in okrog riti in tako dalje...z avtom sem pa 20 min. 1x sem računala in mi u bistvu s prevozom plačajo ves bencin za cel mesec Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 conti..... haj strupki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.