Amis 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 yessssss....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Škorpice, dons bo pa naš dan Vsi za enega, eden za vse? A v ta dan se sam repki stejejo? ....pa saj jaz ga mam tud.....repek, mislim Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Vsi za enega, eden za vse? A v ta dan se sam repki stejejo? ....pa saj jaz ga mam tud.....repek, mislim Ja, sam, ti ga maš spredi. Jst tud pridem težit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Sem se sicer mal pohecu, sam mislu sem pa na bikovski rep Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Hojla strupenjače,......in ostali......charming dan se obeta Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Charming je ze, vprasanje pa je, ce bo tudi tak ostal Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Bo, proti večeru čedalje bolj očarljivo.....piko na i, bo dodal še plutko, zvečer z lunco skupej kofetkata,...(astrologi temu kofetku rečejo menda konjunkcija).....ja, ja charming.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zato pa sm tečna, k drek, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 A dovolis eno vprasanje....kolk si pa ti stara? Te sprasujem, ker imas nenavaden nacin odgovarjanja Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zna bit Pikica,....ali nedaj se,.......ali pa začni uživat tud v tečnobi.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zato pa sm tečna, k drek, a ne? Pikica, kaj boljsga najd, ker drek ni tecen, samo smrdi Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 A dovolis eno vprasanje....kolk si pa ti stara? Te sprasujem, ker imas nenavaden nacin odgovarjanja Sliki, mislm, da je to nate letel, k zame že ve. Zna bit Pikica,....ali nedaj se,.......ali pa začni uživat tud v tečnobi.. Uf...uživat v njej, ja, bol še žleht ratam, v tem pa nočem uživat. Natrix...pa sej velik stvari smrdi, pa jih mormo prenašat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 A poznas vic o drekih, ki so sli stavkat? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 A, nenavaden način govora name leti?!,.....no ja, relativno mlada, vendar kar prilično dozorela,....pa mislim, da je za "stil" odgovoren dvojni scorpijo....pa gužva planetkov v njem.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 A, nenavaden način govora name leti?!,.....no ja, relativno mlada, vendar kar prilično dozorela,....pa mislim, da je za "stil" odgovoren dvojni scorpijo....pa gužva planetkov v njem.... Ja, saj mi tak vtis dajes. Hvala za potrditev. Si ena tistih s katerimi ni dobro cesenj zobat . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 A poznas vic o drekih, ki so sli stavkat? Ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Ne. So sli dreki stavkat in se borit za svoje pravice, pa na poti srecajo drisko. Driska jih vprasa, kam grejo in ko ji razlozijo, jih prosi, ce gre lahko se ona z njimi. Pa ji eden odgovori; Ne, ker rabimo samo mocne fante! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 So sli dreki stavkat in se borit za svoje pravice, pa na poti srecajo drisko. Driska jih vprasa, kam grejo in ko ji razlozijo, jih prosi, ce gre lahko se ona z njimi. Pa ji eden odgovori; Ne, ker rabimo samo mocne fante! No, pa me je le en v dobro volo spravu! Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jh,...a se tok na deleč vidi ......pa se tok trudim prikrit kolk ne maram češenj.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 O silki, ti se pa res ne moreš skrit ... komi čakam, da vas vidim dons Ne vem ce je tole dobra ideja, mam filing, da te lahko Silki se kako hudo scorp foro nauci Ja, saj vic sem v resnici slisal, ko sem bil nekje v 5 razredu OS Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Menda ja, da se trudim hčeri čimveč znanja predat.....kaka mat pa bi bla,.....pa moram priznat, da je zelo dovzetna za tovrstno handlanje,...ni treba dvakrat razlagat.... a ne, Valkira? Pikica a s kej boljš Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Menda ja, da se trudim hčeri čimveč znanja predat.....kaka mat pa bi bla,.....pa moram priznat, da je zelo dovzetna za tovrstno handlanje,...ni treba dvakrat razlagat.... a ne, Valkira? Pikica a s kej boljš Ti si skor tko, kt dusni pastir skrpijonov! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jao dete, .....se trudim ne preveč na otrocih viset......bom zvečer nadoknadla,....ša še softy mama mi bo pomagala....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 lep pozdrav,jaz sem sicer Levinja, vendar bom vsak čas (rok 1.11.) rodila škorpijončka.Ko ga dobimo vam pa že sporočim, kdo se vam je pridružil Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.