Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Conti, upam, da si poštimala z zobekom Amis, k bi ti vidla, kok sm včer en kristal čutl apol, k si me ti v roke vzela... Tenks. Res si sonček. Silki...kaj pa vem, kaj me rešuje, pač, fejst dvojčica sm..izjemoma. Valkira, fajn, da si kul. Klarus...pazi se, sej sva se pa tko že pomenle po fonu. Pa še enkrat hvala za vse, zlata si. Lia, nad tabo sm pa itak že obupala, da te kdaj vidm...po moje sploh ne obstajaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 a si dobla čajek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 a si dobla čajek Veš, naši postarji so gosposki ljudje in n am pošto vedno dostavijo okoli 12h ali kasneje, tko da...ne priganjajva jih, no. :xx!: Kumi čakam...k en otrok sm, k bo čokolado dobil. Pol si ga pa skuham ene 2 litra, pa kristalček not za pol ure...a morm tega tud kej programirat al je že sam kristal zadost? Pa čaja oba skupi zmešam, ne? Pa pojma nimam, kog ga dat not za 2 l vode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 kamen sam očisti oz sem ga že js čaj si pa zmeči in računaj eno čajno žličko na 2 dl vode Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Je že prnesu.... Grem kuj delat. Se prav 5 žličk vsakega čaja. Pa počakam, da zavre, potem not vsujem in pusti, da vre par minut...ko bo pa samo še topel, pa dam v vodo za pol ure kristalčka. Kar pokala bom od zdravja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 daaan reeepki danes moj daaanRojstni dan? Vse najboljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 daaan reeepki danes moj daaanuuuuuuu jeternica vse najboljše pa da bi bila zdrava in srečna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Hej Vse naboljše Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Dobro jutro!....pa lep dan naprej vsem Jeternica vse naj, naj... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 dobro jutro še tukaj Škorpije so začele so s praznovanji Jeternica, vse najboljše , pa kej dobrega sidons privošči Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Škorpije Jetrnica, vse najboljše Hepi brzdej tu ju ... sem bla že pridna dons s faksa že, sonček smo tud že nardili, še v Lj se je pokazal še muffine spečem, drugač pa tale vikend počivamo ... se razvajamo Uživajte, strupki je tkoooooooo lepa jesen Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 jeti......vse najboljše...pa fajn žur pa vse kar zraven spada....pa spešl dobro leto...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Jeternica, vse najboljse, se pridruzujem ostalim. Lepo praznuj Ostalim pa lep dan!! Kje je moja scorpica? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 čer natrix Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sem ti rekla našla sem podatke za robbia....sonce vodnar, podznak lev in luna v sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 vidiš, ko me pa nočeš poslušat besedila ma pa ful dobra...fil je pa itak carska Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 a to se spomneš, da si me zjutri klicala no takrat sem ti rekla, da bo dans to ena taka terapija za tebe..ko si bla čist Come and hold my handI wanna contact the livingNot sure I understandThis road I've been givenI sit and talk to GodAnd he just laughs at my plansMy head speaks a languageI don't understand I just wanna feelReal love fill the home that I live in'Cause I got too much lifeRunning thru my veinsGoing to wasteI don't wanna dieBut I ain't keen on living eitherBefore I fall in loveI'm preparing to leave her Scare myself to deathThat's why I keep on runningBefore I've arrivedI can see myself comingI just wanna feelReal love fill the home that I live in'Cause I got too much lifeRunning thru my veinsGoing to wasteAnd I need to feelReal love and the love ever afterI can not get enough I just wanna feelReal love fill the home that I live inI got too much loveRunning thru my veinsTo go to waste I just wanna feelReal love and the love ever afterThere's a hole in my soulYou can see it in my faceIt's a real big place Come and hold my handI wanna contact the livingNot sure I understandThis road I've been givenNot sure I understandNot sure I understandNot sure I understandNot sure I understand Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 sploh nisem vedla, da greš kupovat kopalnico marsikater se najde v tej pesmi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jutro repki, strupki,...sem ravno danes izvedel, da imam baje tud neki scorpijonskega v seb ...jst sem bil pa vedno preprican, da sem ta prav zagaman bik! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Men se zdi pa prov fajn ime...me vedno spomne na vranicne knedeljne...pa se vem ne zakaj Lepo, da si se imela lepo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Kaj b dal zdele za govejo zupco z vranicnimi knedeljci.. .... Ampak se odpovem vsem stvarem, ki si jih zelim, ce mi kdo zdajle, da bi bil malo sam z Valkiro Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Dobro jutro škorpice Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 daaan repki in vsi simpatizerji preživela ...upihnila 25 svečk...hi, hiMačkaRežalka, Amis, Natrix, Valkira ...hvala razmišljam, da bi spremenila svoj nick v Jeti...da ne bom tako zlovešča Potem se te bo pa res še kdo ustrašil... Morgen, škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jeternica je kul nick , Jeti je pa ljubkovalno... ker te mamo radi jp...tako je...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.