triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Marsa,itak,da rulamo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 a! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Sem škorpijonka, ascendent v dvojčkih, luna v vodnarju... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Tule sem sem se se ze vpisala? Verjetno da sm, skorpijona dost pr men. Leva pa ovna nimam nic...to je pa ze druga tema Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 mačka ma pa golazen rada!!!!!!!!! Kaj pa ostal mrčes, razen škorpijonov, tud ne pobiješ po bajti? Men pa ne bi blo prijetno tko žvet.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 pa kaj škorpijoni ne pičijo? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 jaz se tud stekam z njimi, zame imajo poseben pomen...dejansko, ce bi me videl na morju s tistimle skorpijonckom, ko ga je voda zalivala, otroci so panicarili zraven (no odrasli bolj) in se ni umaknil, ampak sva imela 'seanso'... voda ga je zalivala, ful cajta je bil tam, ful fotk je pustil fotknit...Pa veckrat, pa vedno je k MENI prisel (ce nas je bilo ful, je v moji majici (rdeci!) bil pa tko...Pa kuscarcki pa vsi taki... Se pogovarjam - k njemu se sklonim in mu posiljam vibracije v obliki svojih besed, a bolj sem pozorna na gibanje, intonacijo in tako dalje... poseben uzitek... Skorpijon je zakon, nikomur nic noce - ste kaj gledal na Discoveryju oddaje fascinantne? Sploh ni res vse to, kar se cveka, baje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja! To okol atomske sm pa jz tud gledala... Sam sm pa na faxu vprasala,kk je s tem, pa so me gledal ko bik v nova vrata Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Tale je lep No, lep Karkol... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 http://images.google.com/images?q=tbn:UW0B...ges/Scorpio.jpg Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 O, hudo, fotke sco, kwa je dobr oni moder!!! Sam moj je boljsi. (ta je tak 'sterilen'). Tina, imas pa res zelo zracno barvo oci - veckrat imajo dvojcki ali pa lune v dvojckih takele barve... sivkasto modre.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, hudo, fotke sco, kwa je dobr oni moder!!! Sam moj je boljsi. (ta je tak 'sterilen'). Tina, imas pa res zelo zracno barvo oci - veckrat imajo dvojcki ali pa lune v dvojckih takele barve... sivkasto modre.. Hmm, kako naj to povem... Photoshop drugač so rjave barve.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem škorpijonka, ascendent v dvojčkih, luna v vodnarju... haha a zato tak uč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> haha a zato tak uč... Evo, to je pa moj taprau uč!!! nova ikonca Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kak photoshop! Tele rjave so ful lepe...Prodorne... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak photoshop! Tele rjave so ful lepe...Prodorne... Merci, merci.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 hja no zgledajo kot od kakšne srnce ki jo je ujel fleš hm kaj pa tadrug uč? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> hja no zgledajo kot od kakšne srnce ki jo je ujel fleš hm kaj pa tadrug uč?Poglej pod vizitko...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm, kako naj to povem... Photoshop drugač so rjave barve.... Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 aha, Tina, that's more like it... (*temi primerno)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 tinal.... ...čist v slogu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kaj pa tisti, ki so v Asc. Škorpijona...tud lahko ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej pod vizitko...... uh kaka blonda hihi cute .... Sonce,Luna,Asc. vse velja,lahko tudi planete katere imaš v škorpijonu! V tem primeru pa sm js tud kar dobr škorpijon če vsak kvantiteta kaj šteje... asc mars saturn pluton Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> uh kaka blonda hihi cute .... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 ob tolk črnolaskah se svet vrti okrog blond.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.