Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Tule sem sem se se ze vpisala? Verjetno da sm, skorpijona dost pr men. Leva pa ovna nimam nic...to je pa ze druga tema

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

jaz se tud stekam z njimi, zame imajo poseben pomen...

dejansko, ce bi me videl na morju s tistimle skorpijonckom, ko ga je voda zalivala, otroci so panicarili zraven (no odrasli bolj) in se ni umaknil, ampak sva imela 'seanso'... voda ga je zalivala, ful cajta je bil tam, ful fotk je pustil fotknit...

Pa veckrat, pa vedno je k MENI prisel (ce nas je bilo ful, je v moji majici (rdeci!) bil pa tko...

Pa kuscarcki pa vsi taki... Se pogovarjam - k njemu se sklonim in mu posiljam vibracije v obliki svojih besed, a bolj sem pozorna na gibanje, intonacijo in tako dalje... poseben uzitek...

Skorpijon je zakon, nikomur nic noce - ste kaj gledal na Discoveryju oddaje fascinantne? xDDx

Sploh ni res vse to, kar se cveka, baje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja! To okol atomske sm pa jz tud gledala... xyesx Sam sm pa na faxu vprasala,kk je s tem, pa so me gledal ko bik v nova vrata :o|o: x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Tale je lep :palec: No, lep :inocent: Karkol...

Dear Human,

O, hudo, fotke sco, kwa je dobr oni moder!!! :2src:

Sam moj je boljsi. x;)x x:px (ta je tak 'sterilen').

Tina, imas pa res zelo zracno barvo oci - veckrat imajo dvojcki ali pa lune v dvojckih takele barve... sivkasto modre..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, hudo, fotke sco, kwa je dobr oni moder!!!  :2src:

Sam moj je boljsi. x;)x x:px (ta je tak 'sterilen').

Tina, imas pa res zelo zracno barvo oci - veckrat imajo dvojcki ali pa lune v dvojckih takele barve... sivkasto modre..

Hmm, kako naj to povem... Photoshop

x:Ix

drugač so rjave barve.... xrolleyesx

Scio mi nihil scire

Kak photoshop! Tele rjave so ful lepe...Prodorne... :palec: x;)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Poglej pod vizitko......  x;)x

:D uh kaka blonda :P hihi cute .... :2src:

Sonce,Luna,Asc. vse velja,lahko tudi planete katere imaš v škorpijonu! 

V tem primeru pa sm js tud kar dobr škorpijon če vsak kvantiteta kaj šteje... asc mars saturn pluton

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...