silki 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Dobro jutro, lep dan pa še lepši večer (ne fuzla se mi,....tole je že za vnaprej),......luuudnica od tempa......ampak fajn Menda bo ta teden še "preteklost" v urnik lezla,....po napovedi sodeč,.....hehe,....preverla...fajn, nič ni prosto,...spanju, tistih par ur se pa ne dpovemxDDxVse naj naj, k ste imele/li dons rostni dan xrosex Mejčkite se scorpije Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Morgen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ... takoj se odpovem vraničnim knedljom za enga lupčka A samo enga ? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 No ja predragi brat onkraj roba sveta, v mislih sem imel zgolj kopalnico tisto s prvim in z drugim pustimo vnemar , ah, pol pa v redi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Valkira Silki, feliz cumpleaño! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Če že strašim tle okol ob teh čudnih urah se pa spodobi pozdravt strupke pa zaželet Silki vse naj naj Velik vsega, kar si želiš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 sej veš...mi vedn probamo it čist do roba al pa še ene 5cm čez sistr Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Matr sto matr... včasih sem že prav sita tega sco. principa... bi raj bolj na izi čutila, ne pa da me vse trofne prek mere :xx!: ... no pa dobro jutro vsem mojim razumevajočim bitjecem Saj se meni isto dogaja, le da bolj hranim v sebi (kar ni vedno dobro), ampak kaj naj pa drugega, ce te pa ni ob meni... Se dobro, da nisem scorpijon, ker bi me ocitno fentalo, ce me ze zdaj tolk tolce... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Daaan, lep pozdrav Aj, THANKS za lepe želje in voščila,.....bodo držale do jutri,.....pismo sem morala it koledar prevert,.......nak danes sem še vedno leto leto mlajša,.....jutri dopolnim....na čarovnice tud zase pržigam svečko lep dan je danes..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ooooo bejbe..... ...kolk vas je lepo videt tle gor.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ....mi boste kr dvakrat voščil,.....yes, fajn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ....mi boste kr dvakrat voščil,.....yes, fajn a ni to fajn ooooo bejbe..... ...kolk vas je lepo videt tle gor.... .....tebe tudi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 silki...bom počakala do jutri...uz puno muke, ali ipak..... haj klarus.... študiram al grem spet na čistilno akcijo, al bi dans dala mal na of.....sem že čist zdelana od te ribarije u nulo....pa ne psihično.....sam 10-12 ur čistilne na dan je pa res mal dost...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 dans bodi na off js tud nimam nobenega elana....že ene 4 ure skor nč ne delam in se mi tudi nč ne da za večejo(sobota ) sem pa celo spackala jedinik za začetek bojo mel koruzni čips in doma narjene salse, da ne bojo crknal od lakote....potem bojo dobl piščančje prsi, začinjene s ćilijem in v arašidovi omakici..zraven dobijo ocvrte banane in okre potem bo klasika (tortilje) z pikantno pikantnim(bruhal bomo ogen ) nadevom iz piščanca, treh farb paprik in dvema sortama čilija za posladek bo pa čokoladno kavina torta začinjena s cimetom in čilijem (le kak bi še kokos prišel zraven ) pil bomo pa: čilsko vino, margerite in cubalibre..neki še sanjam o ananasovi tequili v glavnem čisto škorpjonska večerja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Hay Amis,....no prov, pa do jutri,..... pa jeb....pa se dej na of,.....mrbit bodo čarovnice kej "pospravle",......al pa vsaj sortirale.... Valkirič lepo šibita Jest mam pa dons tooook kofik,......yes,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 a kr kofetkal bomo al kaj....... ,....višek nesramnosti.... .... sej to je sam zato kr sem ti malčk fouš.....člouk od preveč pucanja rata skor da mal čuden..... ....sem pa vesela, ker mi ni več ostalo prv dost...če bi bla zlo pridna, bi mogoč lahko končala naslednji vikend......sam me mal zdeluje že k zraven vsega nč ne spim.....bo pa pol zato tolk bolš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 spet bote kofetklae in spet brez mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 če te kaj potolaži...bodo tud brez mene.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 bo treba enkrat res neki konkretnega splanirat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Dejte no babe,.....kofeeee dobite, dvojni....trojni,...ali več če prenesete,.....kaj morem, če imam tko postavljenega plutija, pa mi strup deluje kot pogonsko gorivo,.......jebela, dons sem ko torpedo,....ma sej to sem že cel teden in več,......jeb,.....in študije glede "luftnih",......kao nepredvidljivi,......malo morgen, pa ne za scorpije,........opet pogodak u CENTAR,....pismo sem si všeč,....pa tud če mi napopate, da sem žleht,.....pismu, life je iz leta v leto pestrejši in lepši,.......kaj še bo,.....morm pridno yogirat, da se mi na stara leta kej ne zakrč,....pol ne bom mola dohajat...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 zakaj žleht...mi pač nismo žleht...smo ram realni, brez kakšnih osladnih dodatkov(no tu se že ne morem več zraven štet ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Dannnnnnnnnn škorpije SONČEK žleht pa res nismo samo ovinkarimo ne kdo bo pa iskal ene lepe besede pa v celofan zavijal, če je treba povedat tko kot je itak ponavadi sploh ne dojamejo, če je neki zavito pa to pa sej osladni dodatki so tud je en kup lupčkanja v gnezdu, a ni to tud neki Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Dobro jutro v leglo ! P.S. A ma dans tud kdo rojstni dan? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Silki.... vse naj naj A si ziher, da ma dons....a ni neki omenjala, da ima na noc carovnic? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.